e-knihy bez čtečky

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

daiterr | pát srp 29, 2008 9:53 am

e-knihy bez čtečky

Nejdříve jsem si prošel zdejší fórum, pak jsem stáhnul Stanzu, ale nějak se mi nepodařil udělat epub soubor tak, aby to bylo ke čtení s češtinou. To samé je i s eReaderem. Pdb do správné češtiny zatím nedokážu předělat. Takže co teď?
:wink:
Jsa stár a unaven a jsa zdeptán "umělou nekompatibilitou páně iPhona" na čtení knih, protože, jsa zrozen z widlí, mám uvažování troku jinačí, udělal jsem to prostě opět w/vidlácky a strašlivě, neb jest nic jiného mi nezbývalo.
:wink:
Teď ale vážněji - zde máte návod ti z Vás, kteří máte své stránky na netu. Připravil jsem si dvě knihy, nastavil pozadí na černo a písmo na šedo, velikost akorát a sloupec tak, aby se dal číst na šířku "ajfouna". Zde máte dva odkazy, vyzkoušejte, když tak si to stáhněte můžete si tak dávat svoje knihy.

http://www.obrazy-moderni.com/01_k
http://www.obrazy-moderni.com/02_k

názvy jsou jen pracovní, první kniha je "Bylo nás pět" a druhá trošku konspirační sci-fi "Dutá země" (nebo hlava?) :D

Takže stačí zadat v iPhone stránku a můžete číst. Ptáte se jistě, co záložky? Inu ... Toť těžká věc a ošemetná ... Ale když si vždy uložíte na ...(plochu?).. odkaz stránky, tak příště, když na něj kliknete, tak se vám to nastaví tam, v jaké pozici jste to ukládali. Zatím jsem na nic lepšího nepřišel, je to samozřejmě takové všelijaké, ale nemusím mít čtečku. Kdybyste měli lepší nápad, dejte sem vědět. Ale možná by takto mohla vzniknout celá knihovna pro "ajfońáky" :wink:
Host
Host

ls8 | pát srp 29, 2008 10:27 am

Re: e-knihy bez čtečky

It's what you do in the dark that puts you in the light.
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

daiterr | pát srp 29, 2008 10:31 am

Re: e-knihy bez čtečky

Já vím ... Psal jsem tu poprvé, ale však oni to moderátoři smažou. Tam, jak je ten odkaz, jsem to dal až pak.
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv