Beavers | pát zář 05, 2008 8:55 pm
Zdá se, že ti nikdo nedokáže poradit, zřejmě je tvůj problém ojedinělý. Snad ti pomůže moje malá útěcha v tom, že již za pár dní tu bude nový FW 2.1 a pokud ses již odhodlala upgradeovat na dvojku, nic ti nezabrání v tom, abys tento FW neaplikovala. Předpokládám, že to vyřeší tvůj problém a funkce autosleep bude obnovena. Ze své vlastní zkušenosti mohu uvést, že sám tuto volbu nevyužívám od doby, co jsem si kvůli instalování aplikací nastavil dobu na nekonečno, a abych na to nemusel neustále myslet a před instalováním aplikace to vždy prodloužit na víc než jednu minutu, nechal jsem to tak a uspávám iP ručně. Zvykl jsem si na to tak, že dnes by mi absence této funkce ani moc nevadila a kdyby to šlo, klidně bych ti ji přenechal. Vím, že to tvůj problém neřeší, ale prakticky: proč by měl telefon po použití ještě minutu svítit, když ho můžu vypnout okamžitě? Třeba namítneš, že ho tak můžeš vypínat i při funkčním autosleepu, v tom případě se zeptám na to, proč tedy po tom automatu tak toužíš, když náprava jistě přijde s novým FW.