Rachtání??

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

THe.gaME | ned zář 07, 2008 5:09 pm

Rachtání??

zdravim vsechny,chci se podelit a zeptat jestli kdyz iphonem zatresete ve svisly poloze jestli slysite nejaky cvakani je to desne potichy a ne zadny rechtadlo ale docela me to sere! tak vyzkousejte a napiste,diky

Uživatelský avatar Beavers | ned zář 07, 2008 5:10 pm

Re: Rachtání??

U verze 1 tam v rytmu třesení něco lehce klape.
Moderator fóra
Moderator fóra

THe.gaME | ned zář 07, 2008 5:19 pm

jo ted si to krasne vystihl,klapat je to slovo a ne rachtat,uz ti nekdy spadnul?

Uživatelský avatar Beavers | ned zář 07, 2008 5:46 pm

Vypadnul mi z pouzdra asi z 60 cm na lino, ale nic se mu nestalo.
Moderator fóra
Moderator fóra

randy | ned zář 07, 2008 6:02 pm

Aj mne tam niečo hrká v hornej časti. A zatiaľ mi nespadol. Náhodou som na to prišiel pri generovaní hesiel (bolo treba pohŕkať, aby sa vygenerovali náhodné dáta pre generátor).

Uživatelský avatar Beavers | ned zář 07, 2008 6:06 pm

To bude něco jiného, musím to mít u ucha, abych to slyšel a musí být kolem ticho.
Moderator fóra
Moderator fóra

THe.gaME | ned zář 07, 2008 7:20 pm

jo vrchni cast presne,je videt ze se shodnem,me spadnul v patek asi tak od pasu kdyz sem ho vyndaval z kapsy na parkety a taky se nic nestalo, jinak pro vetsi jistotu by to mohlo zkusit zatrepat vic lidi a napsat jestli taky slysej...

Renar | ned zář 07, 2008 7:25 pm

Mam novyho iPhona par dni a kdyz s nim zatresu tak mi tam taky neco klape.. Jeste mi nespadl tak nevim jestli to je normalni, ale trosku me to stve..ikdyz to skoro neni slyset. :?

THe.gaME | ned zář 07, 2008 7:33 pm

zkus s nim zaklepat vodorovne vis jak to myslim a to uz mi nedela,jo je to asi proste tak dany,taky me to stvalo ale nejsem sam a to me utesuje,je to klapani potichy jako nejak cudlik,zkousel sem vyndat simtray jestli to je tim ale stejne to klape

Renar | ned zář 07, 2008 8:02 pm

Kdyz s nim zaklepu vodorovne se zemi tak to nic nedela.. Jen kdyz je mobil kolmo k podlaze a tresu s nim nahoru, dolu.

THe.gaME | ned zář 07, 2008 8:05 pm

jo taktak,takze to je vyreseny, jestli nekdo jeste chce neco dodat ,nebo se podelit ze mu to tam taky klape tak prosim jinak se to muze zamknout a nevim co ja vsechno,proste sem se bal ze to mam jen ja :)

Uživatelský avatar Carabei | ned zář 07, 2008 8:37 pm

me napada ze to klepani by mohlo mit neco spolecneho s polohovym senzorem, taky mi iP klepe a to mi jeste nespadl
MacBook Pro Retina 15 10.10
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

kbenes | ned zář 07, 2008 8:46 pm

mam novej iP (viz podpis) a taky klepe...takze nic abnormalniho (snad) :-D

volume222 | ned zář 07, 2008 9:10 pm

tak ja si myslim zee to je vibracne.................. pokial to uz niekdo niekedy videl nazivo, tak si to bude mysliet tiez

myschoo | ned zář 07, 2008 9:32 pm

vibracny modul by hrkat nemal, pretoze to je len nerovnomerne zavazie pripevnene na elektromotorceku...
skor ten gyroskop...

Uživatelský avatar Beavers | pon zář 08, 2008 3:03 pm

...což jsem si právě ověřil u 3 různých vibračních baterií. Ani sebemenší zvuk. Spíš se přikláním k polohovému senzoru, který je zřejmě mechanický. Jak jinak by telefon poznal v jaké je poloze? (Hypotéza.)
Jinak myslím, že je zbytečné dál toto téma rozvíjet. Klapání je tak minimální, že nikomu nemůže vadit. Je to podobné, jako nedávno zmiňovaná viditelnost mřížky dotykové plochy.
Moderator fóra
Moderator fóra

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv