iPhone 3G a jeho nedostatky

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pantani | pát srp 29, 2008 10:59 am

Re: iPhone 3G a jeho nedostatky

scorpi píše:Napsal jsem to proto, že většině lidí, kteří mají problém s nastavením mailu v iphone (seznam, centrum a já nevím co ještě) přeposílání na Gmail pomohlo.

Sorry, ale už si nemůžu pomoct, musím to sem napsat:

Nad tím přeposíláním na gmail jsem kroutil hlavou už kdysi dávno, když se to tu probíralo na iP 2G - stejnej problém. Tohle ale není řešení, to je workaround a podle mýho ty maily Apple nechutně odfláknul. Pokud ty schránky jdou z jakýhokoliv PC normálně stáhnout, jdou stáhnout třeba i z Windows Mobile nebo z normálního jinýho telefonu, pak to _MUSÍ_ fungovat a pak to teda není bug ale ta zmiňovaná masařka a ostudnej nedodělek a někdo by jim to měl pořádně omlátit o hlavu. Já to fakt nechápu, těch problémů s mailama (ač je to stěžejní aplikace applu v iP), je příliš.

Přijde mi, jako by se Apple na ostatní poskytovatele mailových
služeb vyfláknul a podporoval pořádně jen ty vestavěný v mobilu.

2 scorpi: tohle není nic proti tvýmu příspěvku, jsem rád, že sem někdo napíše nějakou radu, tohle je zamyšlení jen nad prací Applu
Pište vaše požadavky ohledně iOS na iPhone feedback popř. iPad feedback a k iCloud na iCloud feedback, jinak si tu nestěžujte že to něco neumí
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

scorpi | pát srp 29, 2008 12:34 pm

Netuším kde je problém. Privátní mail mám na Gmailu a workmailing mi taky chodí bez jakýchkoli problémů. Přítelkyně má mail na seznamu, ale přiznám se, že jsem jí bez nějakých pokusů na iphonu nasměroval poštu rovnou na Gmail. To proto, že už na 1st generation to nechodilo.
Čert a Steve Jobs ví, kde je zakopanej pes :)
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

ls8 | pát srp 29, 2008 12:48 pm

Mam na iPhonu dva ucty - soukromy Gmail, a pracovni na Linuxovem serveru pres IMAP-s (jsem spravce toho serveru). Oboje funguje naprosto spolehlive a rychle, vcetne velkych priloh. Protokol POP3(-s) uz neprovozujeme, je to zastarale a nepohodlne.
It's what you do in the dark that puts you in the light.
Starý pes fóra :)

WhiteEagle | pát srp 29, 2008 1:33 pm

Tak jsem si u centra zaplatil IMAP - za 50,- - a je po problému :lol:
No já si spíš myslím, že je iPhone dělanej více pro Amíky a jiný národy, než pro nás, kde je POP3 "vrchol mobilního emailu" :wink: a jsme zvyklý na jiné "fíčurky"

ikaktus | pon zář 01, 2008 2:57 pm

Mně teda docela štve, mám bílýho, a skoro po každým uchopení iPhone to v něm nechutně plastově zalupe, nebo zapraská, sice slabě ale překvapilo mě to. Nechápu, lícuje perfektně. Když jsem zkoušel ukázkové kousky na různých prodejnách, tento plastovo-zvukový nešvar se vyskytoval všude.

Bodl99 | pon zář 01, 2008 4:26 pm

Jak už jsem jednou psal, zkoušel jsem i více zabrat a nikdy se žádné vrzání ani praskání neozve. Měl jsem možnost otestovat dva kousky a nic. Mohl by jsi upřesnit na jekých místech mačkáš? A hlavně jaká síla je k tomu nutná. Protože při normálním používání se mi zdá málo pravděpodobné, že by iphone vrzal a v recenzích by si toho nevšimly.

ikaktus | pon zář 01, 2008 4:43 pm

Stačí když přístroj uchopím, nemusím na něj tlačit vůbec, nejvíce uprostřed přístroje resp. v bocích, když třeba zeslabuji nebo zesiluji reproduktor tím tlačítkem. Je to opravdu divné, jelikož jsem se o tomto taky nikde nedočetl. I tak díky

rodier | pon zář 01, 2008 5:41 pm

dneska sem zjistil, ze kdyz se chci napojit do WIFI site a zadam spatne heslo, iphone se stejne tvari jako ze je vsecko OK, ze je napojen..ale samozrejme neni. nema pristup. nedostane IP - ale intenzitu signalu wifi ukazuje a ze by napsal neco jako bad password.. to ho vubec nenapadne.. grrr

Bodl99 | pon zář 01, 2008 5:49 pm

Tak jsem zkoušel znovu a i když zesiluji a držím telefon uprostřed a to i pevnějším stiskem tak se nic nehne. Dřív by asi praskl plast jako takový než aby něco vrzalo.

ikaktus | pon zář 01, 2008 6:34 pm

Takže poslední zpráva ohledně vrzání. iPhone jsem dnes odnesl do O2, během několika minut jsem odcházel s novým, "vrzavý" mi bez jakýchkoli problémů vyměnili - kus za kus.

Uživatelský avatar Carabei | pon zář 01, 2008 11:11 pm

hlavne ze na diskuzich s lidmi od jednotlivych operatoru(na mobilmanii co byly) nikdo na rovinu nerekl ze menej kus za kus, asi to zatim radsi taji, vtipne je ze menit kus za kus maji narizeno od applu, ten jejich servis je asi na repasovani, popripade na opravovani nezarucnich zavad
MacBook Pro Retina 15 10.10
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2

wiruzik | úte zář 02, 2008 9:11 am

Carabel: Pokud je mi znamo, tak kus za kus meni tedka zezacatku, netusim jakou jim dal Apple lhutu, ale po urcite dobe se budou telefony posilat do zahranici, i Vodafone to potvrdil..

xsim | úte zář 02, 2008 9:37 am

Asi záleží na prodejně, ostravská bohužel stojí za starou belu. Půl hodiny tam chlápek cosi zkoumal a kutil, tiskl si manualy a třikrát telefonoval, neuměl najít ani sériové číslo telefonu. Stejně se to poslalo buhvíkam.
Na náhradní iphone prý že mám nárok, ale chtěl za to čtyři tisíce cash. Myslím, že už jsem O2 půjčil dost peněz.

martas | úte zář 02, 2008 9:55 pm

Nevíte náhodou jak řeší reklamace Vodafone? Mam všem známý problém s prasklinkou v bílém 3Gčku a byl bych rád, kdyby to bylo také kus za kus...jestli ho budou chtít někam poslat, tak ten návrat ke starý Nokii asi nepřežiju :D Nebyl jste tedy už někdo reklamovat v Praze?

Uživatelský avatar Carabei | stř zář 03, 2008 7:34 am

zkus jim tam udelat trosku predstaveni a urcite ho vymeni, coz by meli i tak :wink:

zbynda | stř zář 03, 2008 7:51 am

Jj, kabaret u prodejce je to nejlepsi. Nikdo nechce negativni reklamu, navic 14 dni po zahajeni prodeje :)

Uživatelský avatar Carabei | stř zář 03, 2008 8:53 am

hlavne pokud by zakaznik serval prodavace, tak pro prodavace to muze znamenat i financni minus, tudiz se ti rozhodne bude snazit vyjit vstric

Uživatelský avatar creck | stř zář 03, 2008 10:15 am

no ja muzu potvrdit ze u T-mobile ti novy nedaji, reklamoval jsem nenabijeni telefonu , coz bych rek ciste hardwer chybka a prodavac po hodinove hadce si trval na svem ze novy proste neda :D (citil jsem se trosku jako vul kdyz si domu donesete noveho ifouna a poprve po 5 hodinach ho strcite do nabijecky a nic,v T-mobile vam reknou 30 denni reklamace, tudiz nemam ani telefon ani prachy)
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Carabei | stř zář 03, 2008 10:36 am

tak to je divny, v tmobile maji totiz narizeno vymenovat kus za kus, asi bych si v tom pripade nechal zavolat vedouciho, po peti hodinach vlastnictvi cekat mesic, to je na me trochu moc. a co takhle narok na vraceni penez, do 30 dnu to neni problem. takze jim ho vratit a hned si vzit novyho

rufus | stř zář 03, 2008 12:46 pm

Hlavne na vymenu za novy kus ihned po prineseni do prodejny neni naprosto zadny narok. Takze pokud to tak delaji, je to jen jejich dobra vule. A pokud si to nekdo vynucuje, tak je jen s prominutim hovado.

janekx | stř zář 03, 2008 2:03 pm

Neni to tak pravda, dodavatele i me jako prodejci IT dabvaji moznost vymeny kus za kus pokud zjistim zavadu do 3 prac dny, u HP to je dokonce mesic co plati kus za kus a servisy HP se takovych veci nesmi ani dotknout. Take mam info ze Tmobile vede Iphone jako servisne nerozebiratelny a tak se meni kus za kus. Toto stejne resi i HP u Ipaqu neopravuji se jen vymenuji.
Pokud TM ma odberatelskou smlouvu v podobnem duch s temito vyhodami muze je nabidnout zakaznikum, ale je take mozne ze se provadi selekce osoba - smula, velky zakos - kus za kus

Uživatelský avatar Carabei | stř zář 03, 2008 2:25 pm

co ja vim, tak to ma tm narizeno od applu, tu vymenu

Uživatelský avatar creck | sob zář 06, 2008 10:18 pm

rufus píše:Hlavne na vymenu za novy kus ihned po prineseni do prodejny neni naprosto zadny narok. Takze pokud to tak delaji, je to jen jejich dobra vule. A pokud si to nekdo vynucuje, tak je jen s prominutim hovado.

Hovado je sprominutim trosku silne slovo :D jen kdyz slysis ze ostatni operatori bez problemu vymenuji porouchany za novy a T-mobile i kdyz rek bych ze nenabijeni je ciste hardwerova chyba telefonu a po 5 hodinach pouzivani, rozumej jedne vydrzi baterie :wink: ti proste reknou ze nemaji nikde zaruku ze ses s nim treba nevykoupal :D (ale dobre, chapu no, lidi jsou ruzni) to je trosku silne kafe, ale budiz dejme tomu ,, ale kdyz ti nasledne dotycny slibi ze uspisi reklamaci ktera bude do 7 - 10 dnu a po jedenacti dnech te odkopne se slovy prectete si reklamacni rad a pak si stezujte, to uz je trosku rek bych od te firmy pekna zhovadilost, nejenze jsi pekne nastvany ze nemas ani telefon ani prachy , navic mas nabusenou smlouvu , (jak mam kurva plnit zavazek kdyz nemuzu volat he ? platim da se rict za hezkou sim kartu ulozenou v hrnicku) a docela bezmoctnost v hlave , protoze i kdyz jsi nic neudelal , jsi za nejvetsiho debila ,,oslicku otres se,,
s tou vymenou za novy kus , nevim jestli mas az tak pravdu (i kdyz z tvych slov citim ze delas zrejme u T-mobile) protoze sice v reklamacnim radu nic takoveho neni ,ale v obcanskem zakoniku je to trosku vic rozepsane a mam jelikoz nemuzu radne uzivat jejich sluzby a vyrobek , narok na odstoupeni od kupni smlouvy, ovsem na tohle by chtelo pravnika a hodne klidne nervy :wink:

rozumej tomu zhruba tak , ze mas smlouvu na provolani urcite castky penez s telefonem ,ktery jsi od nich dostal za dotovanou cenu , ktery ovsem nemas,ne z vlastni viny a nemuzes tuto smlouvu radne plnit :mrgreen: sorry za ten bananistan jestli to nekdo tak chape :D

ale nejsem mstivy clovek a nehodlam s tim fakt nic delat :( , ridim se heslem : na kazdou svini se v pekle voda vari a chapu ze ti prodavaci za tohle nemuzou,ale myslim si ze solidni firma by ti dala k uzivani aspon stejny typ telefonu a nasledne kdyby se prokazalo ze je to vyrobni vada by ti ho ponechala (stejne budu pozadovat novy kus, jelikoz nechcu nejaky opravovany kousek po 5 hodinach uzivani a na to ze zakona narok mam ,jestlize byla reklamace uznana jako opravnena :wink: )
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar djha53k | ned zář 07, 2008 10:22 am

no TM sou desny sr*ci, mam s nima za 2roky co sem u nich jen problemy :evil: :evil:
A dokud si nezacnes stezovat u vyssiho vedeni tak nemas narok vubec nic vyridit.

Nekolikrat si uctovali za sluzby, ktere jsem nemohl nikdy provest. Nasledne zkouseli zda jim "neslevim". Priklad: omlouvame se, ze jsme Vam uctovali 500,- ktere jste neprovolal, tak my Vam odecteme 300,- z dalsi faktury, ano? :shock:
Jednou jsem musel az na Roztyly dohlavniho vedeni a teprve tam to opravili.

Jo dle zakona mate 30dnu od podpisu smlouvy (je jedno zda na 12 ci 24mesicu) narok od ni odstoupit :idea: :!: :!: Budou na Vas zkouset vsechno mozny, aby si Vas na ten uvazek udrzely!!! Ja musel 5x opakovat: Ze zakona, ze zakona.... a teprve pak z plameny v ocich a penou u pusy ta zenska z TM "uznala", ze mam pravdu ja a bude muset tu smlouvu po 10ti dnech zrusit :twisted:

Pokud Vam nepomuzou na prodejne, volejte infolinku, pokud Vam operator nebude scit pomoct, nechte se prepojit na jeho/jeji nadrizenou, pokud ani to nepomuze, zajedte na Roztyly. :idea:

P.S. "nejvtipnejsi" zazitek s TM infolinkou, na zadost o vypnuti GPRS bo sem mel pred 2ma roky starej telefon, ktery GPRS jeste nepodporoval:
:arrow: Omlouvam, se ale GPRS Vam nemuzu vypnout, protoze pak by jste nemohl telefonovat.
..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..
SG G6
https://www.investicnigramotnost.cz/
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

silencer | ned zář 07, 2008 10:48 am

djha53k: Tak to je mazec! Ja u VF omylem zaplatil 2x fakturu a bez reci me prisla pristi zmensena o tu preplacenou sumu. Kompletni sprava uctu pres web vc. zapinani/vypinani sluzeb je taky super. Vidim, ze jeste odchod budu hodne zvazovat...chystal jsem se k T-M... ale na komfort se zvyka velmi snadno. :roll:

Joker | pon zář 08, 2008 9:08 pm

Mam problem, nejde mi vytahnout ta zasuvka na simku. :? :cry: Setkal se s tim nekdo?

Edit:
Tlacim jak to jde...a nic :cry: vidim to, ze jdu zitra reklamovat :cry:

Edit2: az paratko pomohlo :mrgreen:
Naposledy upravil Joker dne úte zář 09, 2008 1:36 pm, celkově upraveno 4

Julek | pon zář 08, 2008 9:19 pm

lehce zatlač ... povolí, neboj :wink:

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
Předchozí

Zpět na Archiv