WinSCP

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Enrique_ms | pon zář 08, 2008 4:33 pm

WinSCP

Zdravim, poradi mi nekdo jak se prez WinSCP pripojit k iPhonu? Abych tam mohl menit prava slozek atd. (viz. clanky o ukladani formularu v Safari, prohlizeni souboru, atd.). Porad to po me chce nejake prihlaseni, hostitele, ... Diky moc.

Uživatelský avatar dodo_mt | pon zář 08, 2008 5:13 pm

Re: WinSCP

Tu najdes tiez ako sa pripojit pomocov WinSCP + musis mat iP Jailbreaknuty a musis v nom mat nainstalovany openSSH...

dodo
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange
Apple iPad 32GB Wifi White
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead
Starý pes fóra :)

Enrique_ms | pon zář 08, 2008 5:25 pm

Tak nevim, asi jsem uplne tupej. Muzete mi prosim rict presny postup? Jailbreknuty iPhone mam, openssh jsem tam taky prez cydii ted nainstaloval. A ted mi reknete prezne postup kdyz propojim prez kabel iPhone k notebooku a zapnu winSCP. Co ted? (diky za odpovedi)

pacholek | pon zář 08, 2008 5:30 pm

jeste potrebujes zapnout SSH v iphonu..a to pomoci bossprefs... v ni zapni SSH a WIFI, notebook taky musi byt na wifi..a pak uz jen jednoduse ve winscp vyplnis IP iphona (ukaze se ti v bossprefs vedle "jezdce" od wifi) vyplnit alpine a heslo root a voala... prvni pripojovani muze trvat i 30 sekund...

Diablo | pon zář 08, 2008 5:31 pm

Ten iPhone nemusis mit pripojeny pres kabel k PC , ty data a informace se prenaseji pres WiFi ne pres kabel takze musis byt pripojeny akorat na stejne WiFI jako ten tvuj Notebook / PC .

Jinak jak presne co vyplnit a co delat mas popsano v navodech zde na Foru a dokonce i v obrazkovych navodech na iphone.cz .

Enrique_ms | pon zář 08, 2008 5:33 pm

Bezva lidi, dik moc...

Uživatelský avatar spachal_tmp | úte zář 09, 2008 8:37 am

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv