Jailbreak pres Wi-Fi

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Martas06 | pát pro 21, 2007 6:50 pm

Jailbreak pres Wi-Fi

Uz druhy den se marne pokousim aktivovat iPhone s FW 1.1.1 pomoci http://jailbreakme.com a aplikace AppSnap.

Zkousel jsem to snad 30krat...safari v poradku spadne objevi se aktivacni screen ale iPhone se ne a ne rerstartovat a pote aktivovat,fakt uz jsem z toho zoufaly,proc to zase nechodi???
Autor o tom na strance v FAQ pise a doporucuje iPhone rebootovat,jenze to delam porad a vubec zadny vysledek.
Vazne neexistuje jiny zpusob aktivace?

Uživatelský avatar spachal_tmp | pát pro 21, 2007 7:34 pm

Clovece, Ty snad ty problemy generujes ;) .. Pouzij spravny fw 1.1.1. A mimochodem, nepsal jsi tohle zrovna Ty? :)
http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?p= ... eakme#4099
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Martas06 | pát pro 21, 2007 8:14 pm

spachal_tmp píše:Clovece, Ty snad ty problemy generujes ;) .. Pouzij spravny fw 1.1.1. A mimochodem, nepsal jsi tohle zrovna Ty? :)
http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?p= ... eakme#4099

Jo to jsem psal ja.....tenkrat to vyslo na prvni pokus asi nahodou,ted muzu zadat jakoukoliv adresu z tech dvou a nic.
Spravny FW 1,1_1.1.1_3A109a_Restore.ipsws onou chybou samozrejme mam.
Mimo jine je take tady: http://www.hacktheiphone.com/111/iphone ... pdate.html

Zkusim jeste jednou reflash a uvidime. :wink:

Julek | pát pro 21, 2007 8:32 pm

iPhone

Já to dělal asi 5x pokus, nic, restart, pokus, nic, znova WF a pořád dokola a najednou se to chytlo...

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

Martas06 | pát pro 21, 2007 8:38 pm

Re: iPhone

Julek píše:Já to dělal asi 5x pokus, nic, restart, pokus, nic, znova WF a pořád dokola a najednou se to chytlo...

J,j...ale ted uz 40krat,to je fakt o nervy...vazne nhjeni jiny zpusob nez Wi-Fi? ono n ate kvalite signalu hodne zalezi a ta je promenliva....uz i uvazuji ze restornu na 1.0.2 a aktivaci udelam pres PACAY,jestli to tedy pujde.

Julek | pát pro 21, 2007 8:44 pm

iPhone

Zase na druhou stranu budeš potom opravdu CZ unlock guru :) protože tvůj iPhone zažije vše co se jen dá :)

Obrázek
Administrator
Administrator

Martas06 | pát pro 21, 2007 8:51 pm

Re: iPhone

Julek píše:Zase na druhou stranu budeš potom opravdu CZ unlock guru :) protože tvůj iPhone zažije vše co se jen dá :)

To mozna jo...jen abych uz tu aktivaci mel z krku,pomalu ale jiste mi dochazi trpelivost a mam chut s iP prastit vsi silou o zem.Budu to jeste chvli pokouset a pak downgraduji na 1.0.2 uz to vidim ze PACAY nebude chodit a splni se to z minule vety...mam jen jedny nervy!!

Martas06 | pát pro 21, 2007 9:08 pm

Takze aktivace 1.1.1 pres Wi-Fi na ctyricatyprvni pokus UF konecne vysla.
Zbyva jen anySIm + par drobnosti pres installer a splnim to co jsem vcera psal:OD TED BUDU iPHONE NORMALNE POUZIVAT JAKO VETSINA OSTATNICH a NEBUDU DO NEJ HRABAT!!
Pri pomysleni na dalsi takoveto trapeni mi beha mraz po zadech :oops:

Uživatelský avatar rony | pát pro 21, 2007 9:27 pm

ja si myslim, ze vacsinu problemov si vyrobi kazdy sam. Tie navody su obvykle dost presne, len treba byt naozaj pozorny a premyslat, zapojit logiku.

Ja som sa pomylil iba raz, hned mi to doslo :-) aj to, ze som sa snazil ist "podla vlastnej hlavy" a potom som si vsimol, ze v jednom pomocnom programe klikam neustale na ine tlacitko a nie na to, ktore bolo v navode...
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Martas06 | pát pro 21, 2007 9:40 pm

Jasne splest se muze kazdy,jen mi nejd do hlavy proc iTunes odmitaji iPhome updatovat na 1.1.2....stale hlasi chybu "1602" a reinstalace SW jak se doporucuje vubec nepomaha(kvuli neuspesnemu updatu na tuhle verzi jsem se 2dny trapil s aktivaci pres Wi-Fi u 1.1.1)

FuntomCZ | pát pro 21, 2007 10:12 pm

pos.... wifi

me se porad jeste nepoved ten krok s wifi...mam signal..plnej...ale safari zahlasi ze nemuze najit server...sem zoufalej..chci zatim aspon itouch z toho mit...nekdo naky zkusenosti s tim ? (domaci wifi nemam abych to mohl vypsat rucne jak nekdo psal) mel sem nakej tip s vyplnenim nahodny ip nebo co...nerozumim tomu... dik

Uživatelský avatar rony | sob pro 22, 2007 12:10 am

Re: pos.... wifi

u toho Wifi je dolezite, aby ta Wifi apoint "pustil" do internetu.

Radi sa vzdy mat vlastnu Wifi a na dobu aktivacie vypnut vsetky bezpecnostne prvky ak ju nevies alebo nemozes skonfigurovat priamo pre iphone.

Takze tvoj problem je asi v tom, ze na aktivaciu pouzivas cudzie Wifi a to ta proste dalej "nepusti".

Podmienka aktivacie je dostupne Wifi, ktore pripusti iphone do internetu a bud mu prideli ip adresu alebo dovoli pouzit s povoleneho rozsahu pevne vybranu.

Ak IP prideluje wifi siet, tak je doslova nutne, aby sa po restartoch iphone tato IP nemenila.

Toto je opat sucastou dostupnych navodov k aktivacii telefonu.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Julek | sob pro 22, 2007 1:10 am

iPhone

četl jsi spachalovo vlákno ?

http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?t=631

Nevím jak dlouho iPhone máš.

Obrázek
Administrator
Administrator

FuntomCZ | sob pro 22, 2007 11:29 am

problem se vstupem do settings nemam,ale proste nevim jak to vyresit kdyz doma wifi nemam...tudis musim vyuzit "cizi" verejnou sit...mam asi smulu co :x

markor | čtv led 10, 2008 1:25 am

wifi aktivace realne zkusenosti

asi znate postup, ze:
slide to emergency, VYTUKEJ *#307#, STISKNI: CALL, smaz cislo a VYTUKEJ 0, STISKNI: CALL, STISKNI: ANSWER, HOLD, DECLINE, CONTACT (HLAVICKA PANACKA), ADD NEW. jmeno jakekoliv chces treba A, SAVE, add URL, VYTUKEJ: prefs://1f SAVE, add URL, VYTUKEJ: http://www.jailbreakme.com SAVE. SAVE CONTACT. HOMEBUTTON, slide to emergeny, VYTUKEJ 0, STISKNI: ANSWER, HOLD, DECLINE, CONTACT, vyber nove vytvoreny a TUKNI na URL Prefs, a jsi v settings, zde nastav WIFI, pripoj se na wifi, v GENERAL, AUTO LOCK nastavit NEVER. STISKNI HOMEBUTTON, slide to emergeny, VYTUKEJ 0, STISKNI: ANSWER, HOLD, DECLINE, CONTACT, vyber nove vytvoreny a TUKNI na URL JAILBREAKME.COM. otevre se safari, uplne dole najdes jailbreak 1.1.1 tukni na to a HOTOVO.
CEKEJ CEKEJ, stane se ze safari spadne, furt bude ukazovat wifi ze je na prijmu, CEKEJ CEKEJ tel.zhasne, pipne a objevi se SLIDE TO UNLOCK.
do te doby nic nedelej, na rychlym WIFI to trva 20sec, nekdy i 2min.
proste se ti na pozadi stahuje jailbreak a dokud phone nepipne jako pri zapnuti tak se to stahuje. (jako kdyz cekas na ibrickr instalaci aplikace, taky musis cekat nez to pipne)
doporucuju po vstupu do springboardu - uz aktivniho (nikoliv volaciho) telefonu, resetovat WIFI a restartovat.

jediny dukaz o tom, ze JAILBREAK 1.1.1 probehl je SLIDE TO UNLOCK, dokud tam nebude neni odbloknuto.
je vtipny, ze tuhle metodu pouziva i placeny IPHONE SIM FREE aby dostal svuj soft na unlock 1.1.1. k lidem.
pokud se nedari, tak je chyba ve wifi nikoliv v iphonu. jdi jinam, resetni si wifi, vypni si zaheslovani wifi.
este mam jednu zkusenost, ze se muze povest pri nekonencem resetovani a restorovani telefonu a basebandu a fimwaru nekdy odporoucet WIFI a proste se tvari ze v iPhonu neni. nejde zapnout a tak, lze to resit pres pres SSH, terminal, UCLT ale to je vopruz proste lepsi virginizovat a restorovat.

Úklid v sekci, přesun do archivu. Julek

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv