Iphone/Brick

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Peter | sob srp 30, 2008 3:03 pm

Iphone/Brick

Našel jsem tu pár příspěvků, kde měli lidi stejnej problém jako já, ale nějak jsem se nedopátral řešení toho problému.

Můj problém je:
Koupil jsem iphone (1g), připojil k PC a jako amatér nevědíc co dělam, jsem dal v itunes update na novější verzi, která byla dostupná v Itunes. Jenže update hodil error... šel jsem tedy na jiný PC, kde update proběhl ''bez problému''. Jenže jsem se nedostal přes aktivaci. Tak jsem zkusil iphone aktivovat přes ZiPhone, jenže ten mi iphone dodělal totálně, že byl nutný opětovný Restore. No a dneska, po 2 dnech mučení mám na iphon displeji jen USB konektor s šipkou na Itunes.. Začínam mít strach, že z mýho iphonu je cihla...

Prosím někoho zkušeného o stručný postup, jak se s tímto problémem vypořádat předem děkuji.

Pave | sob srp 30, 2008 5:30 pm

Re: Iphone/Brick

Myslím že se ZiPhonem neodblokuješ a neaktivuješ nové firmwary takže musíš použít WinPWN a nebo na macu PWNage

befree000 | sob srp 30, 2008 5:39 pm

Určitě použij nejnovější WinPwn 2.5, můžu jen doporučit :)

Peter | sob srp 30, 2008 5:44 pm

Už to sosám, dám vědět jak jsem dopadl.

Peter | sob srp 30, 2008 7:56 pm

Peter píše:Už to sosám, dám vědět jak jsem dopadl.

Tak jsme to kámoše zkusili 3x podle tohoto návodu viewtopic.php?f=13&t=6193 A bohužel jsem zase skončil u aktivace sim a na iphone mam pouze volbu pro emergency call.... já už fakt nevim

sid | sob srp 30, 2008 7:59 pm

A probehne vam vubec flash basebandu bootneuterem?

befree000 | sob srp 30, 2008 8:12 pm

Ani Quickpwn teď nepomůže ? To není možný..

zkus to tady podle toho viewtopic.php?f=74&t=7591

Peter | pát zář 12, 2008 11:13 am

Tak restore proběhl úspěšně, za pomoci winpwn 2.5 a internetové kavárny, akorát jsem zjistil že na mém PC restore neudělám a akorát si iphone oddělám :cry:

Uživatelský avatar guzmen | pát zář 12, 2008 12:49 pm

Mne to napriklad urobí restore len na jedinom USB porte v pc (mam ich 9) a ani sa nepýtaj kolko my trvalo kym som na to prišiel :D . A na druhý den som sa o tom dočital na fóre a skoro som dostal infarkt :-)
Obrázek Iphone 2G 16GB, Fw. 3.1 JB O2.sk
Obrázek MacBook pro 13" 2011 intel SSD 80GB Lion 10.7.2 + Apple remote
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv