Koupil jsem si IP 3G a jelikoz jezdim v Chrysleru TC dovezenem z USA, domnival jsem se ze spolu nebudou mit pres Bluetooth zadny problem.
V tomto aute je neco jako zabudovane HF, kdy bud vytocite cislo, nebo tomu autu reknete at jej vytoci za vas a uz vesele kecate. Vsechny telefony ktere jsem dosud v aute zkousel, tak pres BT fungovali naprosto prerfektne ( asi nejlepsi byla N6310i).
PROBLEM: IP3G v tomto aute funguje take, ale jinak nez jsem si predstavoval. Po nekolikerych pokusech jsem zjistil toto:
1/ jakekoliv cislo ktere NENI v adresari telefonu se bez problemu vytoci/prijme a IP3G pomoci BT prenecha veskere rizeni hovoru na automobil.
2/ jakekoliv cislo ktere JE v adresari telefonu - pres BT spojeni nefunguje. Okamzite po vytoceni nabidne tri zname varianty ( BT/telefon/hlasity odposlech), ale BT spojeni nelze zvolit.
Mam vicemene na vyber bud najit odpoved ( reseni, radu atd) nebo vymazat adresar a pak v aute prijmu kohokoliv kdo vola a ja budu moci volat jen ta cisla, ktera mam v hlave. Dalsim resenim je vyhodit IP3G a vratit tam N6310i.
Prosim nenapada nekoho z vas neco ?
Dekuji Jan Ceska