Bluetooth v IP3G (z CR) a orig. integr. HF v USA automobilu

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

ucetni | ned zář 07, 2008 1:37 am

Bluetooth v IP3G (z CR) a orig. integr. HF v USA automobilu

Koupil jsem si IP 3G a jelikoz jezdim v Chrysleru TC dovezenem z USA, domnival jsem se ze spolu nebudou mit pres Bluetooth zadny problem.
V tomto aute je neco jako zabudovane HF, kdy bud vytocite cislo, nebo tomu autu reknete at jej vytoci za vas a uz vesele kecate. Vsechny telefony ktere jsem dosud v aute zkousel, tak pres BT fungovali naprosto prerfektne ( asi nejlepsi byla N6310i).

PROBLEM: IP3G v tomto aute funguje take, ale jinak nez jsem si predstavoval. Po nekolikerych pokusech jsem zjistil toto:

1/ jakekoliv cislo ktere NENI v adresari telefonu se bez problemu vytoci/prijme a IP3G pomoci BT prenecha veskere rizeni hovoru na automobil.

2/ jakekoliv cislo ktere JE v adresari telefonu - pres BT spojeni nefunguje. Okamzite po vytoceni nabidne tri zname varianty ( BT/telefon/hlasity odposlech), ale BT spojeni nelze zvolit.

Mam vicemene na vyber bud najit odpoved ( reseni, radu atd) nebo vymazat adresar a pak v aute prijmu kohokoliv kdo vola a ja budu moci volat jen ta cisla, ktera mam v hlave. Dalsim resenim je vyhodit IP3G a vratit tam N6310i.

Prosim nenapada nekoho z vas neco ?

Dekuji Jan Ceska

Uživatelský avatar Apache23 | ned zář 07, 2008 2:14 am

Re: Bluetooth v IP3G (z CR) a orig. integr. HF v USA automobilu

Nebude tam problem vo formate tych cisel? Uz sa to tu niekde riesilo! Ak nemas cisla ulozene ako 0042..... alebo +42.... tak aj vtom moze byt chyba. Ale to len skusam pomoct isty som si nie. :wink:
iPhone 4 32GB JB by GP
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda :)
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

ucetni | ned zář 07, 2008 1:37 pm

to:apache

Dekuji. V tom to asi nebude - dost cestuji a tak mam uplne vsachny cisla ulozeny jako +420.

Ale dik za pokus.

Julek | ned zář 07, 2008 3:01 pm

mno pokud ti to funguje s Nokii tak bude asi opravdu chyba v iPhone, nelze nějak updatovat to HS co máš v autě ? zjistit výrobce HS a zkusit se obrátit na ně.. je zajímavé že třeba parrot funguje, klasická HF ucha taky, už jsem se setkal s tím že vestavěná HF neběhala tak jak mají viz BMW třeba

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

ucetni | ned zář 07, 2008 7:13 pm

to: Julek

Jak jsem psal - ono to neni standardni HF - ale od Chryslera MyGiG - to je vestaveny panel s radiem,telefonem, televizi a kdo vi co jeste - fungovala Nokia, Samsung, ALE i IP3G - Funguje , jen nejak divne - viz muj dotaz.

r.v. auta je 2008 a co vim tak FW pro nej jeste novy neni, ale zdalo by se mi divny, kdyby auto z USA z kvetna 2008 blbe komunikovalo pres BT jen s IP3G.

Pro jistotu vsak zkusim na CHrysleru vznest dotaz, jestli se s tim nesetkali a pak to sem napisu.

Saddako | ned zář 07, 2008 10:30 pm

Treba je to jiny pripad... Nemas nahodou tech BT telefonu nadetekovano moc? Napriklad PARROT (nebo jak se to jmenuji) co mame v praci udrzi v pameti max. 5 telefonu a dalsim se pak uspesne brani. Stacilo odmazat neaktivni telefony a BT funguje bez problemu.
Motto: Udělat cokoli blbuvzdorným je zhola nemožné, neboť blbci jsou ohromně vynalézaví

iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - TM - 13.3
iMac 27" 3.0GHz/8GB/256GB SSD (2019) CTO - 10.15.3
Macbook 12" 1.2GHz/8GB/256GB (2017) - 10.15.3
iPhone guru
iPhone guru

ucetni | ned zář 07, 2008 11:52 pm

to: randy, saddako

Dobrej tip, pogooglil jsem si , ale asi to ono nebude.

Mam pripojenej jen tento jeden telefon ( IP3G ), ostatni jsem vyhazel.

Takze v aute mam zafixovanej jen jeden telefon a jestli jste meli na mysli fix na IP3G, tak bohuzel nevim jak na to , jde-li to.

Jelikoz BT funguje naprosto jak ma, ale jen u telefonnich cisel ktere nezna IP3G adresar, tak premyslim, jestli to nemuze byt tim, ze jsem z N6310 udelal export adresare do MS Outlook 2003 - nasledne jsem udelal import do IP3G z tohoto adresare z MS Outlook 2003.

Mozna je mozny (.-), ze soudruzi nekde udelali chybu , nebo ja ( co ja vim) a tyto naimportovane kontakty maji nejaky priznak, ktery v tom dela bordel.

Zkusim si zalozit nejaky uplne novy kontakt a to uplne standardni iphonovskou cestou a ten nasledne vyzkouset, protoze se mi zda fakt divny, ze to co nemam v adresari se chova naprosto podle predpokladu a v techto konkretnich pripadech ( prijem i vytaceni ) u kontaktu, ktere nejsou v adresari BT funguje excelentne.

Jinak dekuji moc a napadne-li vas neco - sem s tim.

Jan

ucetni | pát zář 12, 2008 9:34 pm

Jen pro Info:

Zkusili jsme i jine telefony a dnes i jiny Iphone.

Resume: zatim jakykoliv jiny telefon s Bluetooth se naprosto perfektne spojil a s vestavenou HF sadou komunikuje

IPhone funguje pres BT jen tehdy, kdyz nema telefonni cislo ulozene v adresari.

Kdyz ma telefonni cislo v adresari tak se odmita s HF sadou spojit.

Budu patrat dal, ale pokusem s dalsim IPhonem jsem alespon vyloucil vadu jen sveho telefonu.

PS: dik za pomoc prispevovateli "kucerak"

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv