Good Calculator

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

M4NIFE5TO | sob zář 13, 2008 3:30 pm

Good Calculator

Zdravim pánové, chtěl bych si stáhnout Good Calculator nahrazující současnou kalkulačku, ale když sem se dával na iphone aplikace.cz tak tam je zdroj, kterej když zadám jakkoliv, tak tam pak stejně kalkulačku nenajdu(v instaleru samozřejmě) tak by mě zajímalo jak si jí do telefonu dát díky chlapci.
Mám Iphone 1, firm. 1.1.4
Host
Host

Uživatelský avatar Beavers | sob zář 13, 2008 4:12 pm

Re: Good Calculator

Pokud máš installer zadej si nový zdroj do seznamu: zdroj: http://repo.ispazio.net Pak si nech vyhledat Good Calculator (stačí napsat začátek, třeba Good nebo calculat. Až se ti objeví Good Calculator v seznamu,tak ho nainstaluj.
Moderator fóra
Moderator fóra

M4NIFE5TO | sob zář 13, 2008 5:05 pm

Díky díky, ispazio sem tam měl dlouho ale když sem znova zadal source tak už to jde, záhada, každopádně díky

Stáhnuto mam, ale četl jsem že prý to má nahradit, tu stávající kalkulačku, ale mě to přidalo normální ikonu další, tak to mi pak příjde celkem zbytečný, tamby šlo stáhnou mnohem lepší kalkulačku, jen zakázat zobrazování té klasické origo
Host
Host

Uživatelský avatar Beavers | sob zář 13, 2008 5:22 pm

Nahrazuje ji to v tom, že je lepší a znamená to jen, že nemusíš tu původní používat. Tahle má i Backspace, což je dobrá funkce. Tu původní (myslím její ikonu) si přestěhuj někam na poslední stránku SB. Mám to taky tak a neotravuje mě.
Moderator fóra
Moderator fóra

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv