Tak pripojim moje poznatky s novym FW 2.1.
IPhone 3G je z O2 CZ bez JB.
Po zakupeni bol s FW 2.0.1
Urobil som update na 2.0.2 a pouzival par dni s FW 2.0.2 bez JB.
FW 2.1 som aktualizoval bez Restore - proste som ho tam rovno pustil cez 2.0.2.
Nasledne nastali problemy s menu General Settings/Time & Date.
Takze som urobil Restore a Restore from backup. Problem nasledne zmizol.
Stale sa vsak neviem rozhodnut, ci je tento update prinos alebo nie. Skor si myslim, ze ano ale:
- nemozem sa stale zbavit pocitu, ze posun a vykreslovanie v niektorych menu a default aplikaciach je nejake kostrbate a trhane oproti predchadzajucej verzii 2.0.2. Nechcem povedat, ze je pomalsie skor naopak je rychlejsie ale pripada mi to, ze nejak na ukor "plynulosti".
-pristup do kontaktov (cca 500 (Exchange)) sa urcite zrychlil oproti FW 2.0.2. Pri otvoreni mozem s nimi zacat pracovat po cca 1 sekunde (u FW 2.0.2 to bolo niekde okolo 3-5 sekund)
-SMS/Calendar - otvorenie okamzite, zobrazenie jednotlivych SMS a apointments prebehne do cca 1 sekundy
-vstup do Settings mi pripada o nieco pomalsi ako v FW 2.0.2. V tomto menu vidiet asi najmarkantnejsie trhanost pri posuvani
-podpora CZ a SK klavesnice fajn, na T9 si asi este pockame

-Exchange Push email a Google Fetch funguje dobre
-myslim, ze sa urychlil aj start iPhone 3G - od stlacenia Power button po Passcode request/PIN request je to 29 sekund. Po zadani PIN je prihlasenie do siete (O2 CZ) do cca 13 sekund
Celkovo teda skor pozitiny pocit z noveho FW 2.1.
Vydrz baterie som zatial nemal moznost overit pre kratkost casu a hlavne aj pre neustale nabijanie iPhone 3G pri pripojeni USB kablom.