Jestli to chcete nekdo zkusit na woknech...
http://sleepers.net/news/2008/09/12/21- ... jailbreak/
Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
This guide is for contract carrier subscribers only.
pacholek píše:kameniczki: tak ale napis co mas za iphone.. jestli od ceskeho operatora, nebo dovoz 2G 3G ?
Now of course all that stuff isn?t cool, but be prepared for some stuff from us today that is cool.
atyp píše:Ahoj všichni na foru - chci se podělit o zkusenosti z novým FW 2.1 a zároven požádat o pomoc!
Mám trošku problém!
Mam 3G s TurboSim, do ted uz skoro měsíc bez problémů fungoval, měl jsem tam FW 2.0.2, iTunes 8 - vše bylo O.K. do té doby, než jsem si řekl že udělam dnes Update na 2.1 !!
Telefon mi sice nabehnul do "klavesnice" na Emergenci volaní, nabehl mi T-mobile, takze jsem mohl normalne volat - ale bez seznamu a bez ikon - prostě bez plochy, ale vic se s tim uz nedalo delat. Zkusil jsem přes DFUmod a přes QuickPwn jako pred tim udelat Jailbreak - delal jsem to uz pred tim nekolikrat, ale nepomohlo to.
Dale jsem zkusil druhou možnost - odinstalovat iTunes 8, nainstalovat iTunes 7.7 a přes Shift + restore nainstaloval FW 2.0.2 original. Na konci mi to ohlásí error 1013 - coz jsem se docetl na foru ze to nic neznamena, jenže mam porad telefon v Recovery modu - pro pripojeni k iTunes!!! Nic vic s tim neudelam - pořád jen ikona káblu k připojení k iTunes. iTunes s ním reaguje, do modu DFU jsem schopný ho převézt. Nevíte nekdo jak z toho ven? Chtel bych se radeji vratit na FW 2.0.2 - dekuji za odpovedi. atyp
scorpi píše:Navrhuji do vydání oficiálního jailbreaku označit topic za důležitý
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé