Vyber verze

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

hachetoeur | ned zář 14, 2008 9:36 pm

Vyber verze

Zdravim,
muj prvni dotaz tady na foru mozna bude znit prilis noobsky, ale potreboval bych poradit s vyberem verze IP. Dlouhou dobu pouzivam SE telefony s 2GB pametovkou a nevim, s jakou kapacitou IP zvolit. Nikdy jsem "smartphone" nepouzival, tak netusim, jak jsou tyto hracky narocne na pamet, velikost aplikaci, ... Myslite, ze 8GB bude dostacujici? Moc hudby v telefonu nenosim, horsi je to s videi (nevim, kolik mista zabiraji videa v rozliseni IP displeye). Nebo budou v budoucnu aplikace narocnejsi na pamet (pokud vzniknou mapove podklady pro offline navigaci do IP, jak velke by mohli zhruba byt?

Resim tohle dilema a co nejdriv bych to rad "rozlousknul", budu rad, kdyz mi pripadne poradite, jakozto vlastnici IP.
Jeste jeden dotaz, v pripade, ze bych sahnul po bile verzi s 16GB, jak moc je nachylna na poskrabani? Je udrzba varianty v bile barve lepsi nebo horsi nez varianta cerna?

Predem moc vsem dekuji a jeste jednou se omlouvam za trochu "noobish" topic
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

pacholek | ned zář 14, 2008 9:45 pm

Re: Vyber verze

dil serialu cca 80 MB, film 150MB, mp3 kdyz jich nemas moc tak neresim... aplikace maji od 40kB a klidne i 200MB ;)

ja mam 8 GB a zatim mi staci :)

Saddako | ned zář 14, 2008 9:46 pm

U IP se pamet navysovat neda. Pokud budes podepisovat telefon na delsi dobu, tak bych si snad radeji priplatil za tu 16GB (kdo vi co bude noveho potreba do te pameti nacpat).
Motto: Udělat cokoli blbuvzdorným je zhola nemožné, neboť blbci jsou ohromně vynalézaví

iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - TM - 13.3
iMac 27" 3.0GHz/8GB/256GB SSD (2019) CTO - 10.15.3
Macbook 12" 1.2GHz/8GB/256GB (2017) - 10.15.3
iPhone guru
iPhone guru

Ciko | pon zář 15, 2008 9:32 am

Taky jsem to řešil. Rozhodl jsem se pro 16GB a nemám zaplněnou ani polovinu a to mám celkem dost aplikací i mp3.

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv