Manual

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

hachetoeur | pon zář 15, 2008 2:45 pm

Manual

Zdravim,
dnes jsem se stal stastnym majitelem Iphonu (8GB u VF), jen jsem v te krabicce nemel tu podrobnou prirucku. Chtel jsem se zeptat majitelu IP od VF (mozna vsech, slecna mi tu krabicku na prodejne otevrela a aktivovala, aniz bych to potreboval, ale neprotestoval jsem :wink: ), zda dostali k IP podrobny manual? Treba jestli ho slecna pri rozbalovani nedala nekam bokem a pak mi ho tam zapomnela vratit? Ne ze by to bylo nejak dulezite, nasel jsem si manual v PDF, jen me tato vec zajima.

Pripadne co vsechno jste v nem meli - asi to bude u vsech operatoru ale stejny, predpokladam...

Prosim moderatory, za par dni pokud nekdo odpovi, o smazani topicu. Diky moc
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Ciko | pon zář 15, 2008 2:47 pm

Re: Manual

Ja sem si iPhone objednával přes eshop a měl jsem u něj i Uživatelskou příručku.

Uživatelský avatar ADIO45 | pon zář 15, 2008 3:08 pm

Pokud ho nemáš. Není problém přečíst tady http://www.iphonecentrum.cz/files/manual.pdf
[size=85][size=85]omlouvam se za mou cestinu lepe psat neumim [/size][/size]
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

hachetoeur | pon zář 15, 2008 3:17 pm

ja vim, vsak jsem psal, ze jsem si PDF nasel na netu, jde mi jen o ten princip a zjistit proc zrovna ja ho nemam, jestli se k tomu teda dava:) nejak mi to zily netrha, jen Apple dela narozdil od jinych vyrobcu kvalitni, obsahle a hlavne prehledne manualy, tak proc ho k IP nemit?

Jeste jsem nekde cetl, mozna fake nebo uz jsem byl zahlcen informacemi a spojil jsem si to s necim jinym, ze je soucasti baleni i jedna folie na display. Je to pravda nebo neni?
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Ciko | pon zář 15, 2008 4:26 pm

Ja sem folii nedostal. Jen hadrik na vylesteni :).

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv