problem s kreditem...ubyva...

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Dynka | ned zář 14, 2008 10:39 pm

problem s kreditem...ubyva...

ahojte, snazila sem se to vyhledat tady sama,ale nepodarilo se me to, tak snad me tady nekdo poradi..... mam nedotovany iphone z CR, ale pouzivam v nem irskou SIM O2 (a jsem samozrejme v Irsku, takze zadny roaming) a mam dojem ze se me dost strhava kredit na zaklade pripojeni k internetu nebo ja nevim. (Mam to na klasicke dobiti kreditu). Pouzivam to pouze pres Wifi ale ani to ne. Mela sem schvalne od vcera vypnuty wifi a internet vubec nepouzila ale sezralo me to kredit cca 4 eura a nevim za co. Casto sleduju kredit a vidim ze me ubyva kazdou chvili nekolik centu. Da se tomu nejak zabranit? Vypnout Edge- jde to nejak? Jailbreak nemam, takze ho nemuzu vypnout "navtrdo" pres bossprefs. Prosim o radu. Dekuju mockrat.

Uživatelský avatar LukeUp | ned zář 14, 2008 10:53 pm

Re: problem s kreditem...ubyva...

Já si nechal edge zablokovat od operátora poté, co jsem se dostal do -300,-, nezbývá než doporučit to samé. :wink:
Host
Host

rador | ned zář 14, 2008 10:56 pm

A nevypína sa 3G náhodou Settings - General - Network ??

alanisko | ned zář 14, 2008 11:00 pm

Mas ho jailbreaknuty? jestli jo pak bossprefs a tam to vypnout... Mam taky irskyO2 a datovy balicek 10G za 30 euro(na prepaid to myslim ale nemaji) jinak rychlost nic moc.

EDIT: jsem slepej... nemas jailbreak... doporucil bych to udelat :wink:

Dynka | ned zář 14, 2008 11:06 pm

alanisko: ja mam klasicky kredit bez tarifu, nebo aspon nevim ze naky mam oops... ale rekni me, na zaklade ceho se me to muze ten kredit odecitat? Kdyz v nem nesurfuji... a kdyz nahodou tak pres Wifi a to by melo byt zdarma uplne ne? :roll:

Uživatelský avatar Carabei | pon zář 15, 2008 6:58 am

co takhle weather a stocks, ty to nemuzou mit na svedomi? Jinak co pozmenit apn? Ja u vodafonu akorat umazal dve pismena a na edge se to neprpoji, ale mam stale moznost se upravou dostat na edge aniz bych musel jednat s operatorem o znovupovoleni datovych sluzeb
MacBook Pro Retina 15 10.10
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

xslide | pon zář 15, 2008 7:11 am

Najed si do nastaveni intenetu a napis nejakou blbost do položky APN,.
Obrázek MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
Obrázek iPhone XS Max, black, iOS 12
Obrázek Apple Watch 4, black, 44mm
Moderator fóra
Moderator fóra

Saddako | pon zář 15, 2008 7:30 am

Taky si myslim, ze by pomohla zmena v APN. Je mozne, ze mas nekde nastaveni pro obcasny check mailu nebo nejake aplikace.
Motto: Udělat cokoli blbuvzdorným je zhola nemožné, neboť blbci jsou ohromně vynalézaví

iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - TM - 13.3
iMac 27" 3.0GHz/8GB/256GB SSD (2019) CTO - 10.15.3
Macbook 12" 1.2GHz/8GB/256GB (2017) - 10.15.3
iPhone guru
iPhone guru

bobesh | pon zář 15, 2008 5:21 pm

kolikrat se stane ze presto ze mas wi-fi tak to proste na chvilku vypadne a iPhone se automaticky prepoji na 3G nebo EDGE aniz bys o tom vedela. kdyz zrovna v tu chvili browzujes nebo ztahujes email apod. tak nez si uvedomis ze ti vypadnul wi-fi signal tak uz ti to uzralo par kreditu.

ja jsem v podobny situaci jako ty, koupil jsem si iPhone v cesku a pouzivam ho v australii. stavalo se mi to samy. proste i kdyz mam perfektni wi-fi tak stejne ten signal obcas vypadne a chvili trva nez iPhone obnovi spojeni a mezitim mi to uzira kredit.

jak uz bylo psano nahore, ty muzes iPhone donutit aby nepouzival datove sluzby tveho providera kdyz pozmenis APN nastaveni.
bez do Settings -> General -> Network -> Cellular Data Network
a tam v polozce APN si to zmen na nejakej nesmysl.

normalne tam budes mit nastaveni od sveho operatora, ja tam mam v australii "telstra.iph"
tak jsem to pozmenil na "telstra.iph.stop" a uz mi to zadny kredit neuzira pri odpojeni od wi-fi

Dynka | pon zář 15, 2008 8:04 pm

Dekuju mockrat vsem! Myslim ze uz to bude OK 8) DEKUJU :wink:

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv