itunes:chyba aplikace

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

fojtas93 | úte zář 16, 2008 2:05 am

itunes:chyba aplikace

zdravim:)
stalo se nekomu z vas taky??pri jakemkoli pokusu o pristup do itunes mi hodi windows oblibenou hlasku:chyba aplikace instrukce na adrese .... odkazovala na pamet.....nelze provest read...

ma otazka zni jednoduse - je nezbytne nutne reinstalovat winy???nemam ted moc cas a moc se mi s tim nechce STVAT...ale synchronizovat potrebuji....

predem moc diky za radu

(nepomaha ani odinstal, registry, cokoli...)
Naposledy upravil fojtas93 dne úte zář 16, 2008 9:24 am, celkově upraveno 1

Julek | úte zář 16, 2008 7:42 am

Re: itunes:chyba aplikace

sám jsi si odpověděl, pokud jsi vyzkoušel všechno a nic nepomáhá musíš formátovat .. sere nás spousty věcí ale napíšeme zde štve, řiď se tím také .

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

fojtas93 | úte zář 16, 2008 9:25 am

skoro jsem se bal, ze jina moznost neni...no nic, uz si delam predformatovy poradek:)

hefr | úte zář 16, 2008 9:42 am

Zdravim.. Tohle se mi stavalo taky .. Stavalo se mi to , kdyz jsem mel nainstalovanej itunes 8, odinstaloval sem ho a nainstaloval itunes 7.7 abych mohl udelat jailbreak.Chvili sem si s tim hral a pak sem udelal jednu vec ktera mi pomohla.. odinstaloval sem si´itunes 8 , vymazal registry , a dal jsem vyhledavat vsechny soubory a slozky s nazvem apple, kdyz to prohledalo pc vsechno od apple sem smazal.. Dale pak odinstaloval neco jako apple mobile device (je to normalne v pridat odebrat programy v ovladacich panelech) pote restart pc , zkopiroval sem si instalacku itunes 7.7 na flash disk , a nainstaloval .. pote mi vsechno behalo jak ma..

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv