Carrier Logo/Name

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

p4ra | úte zář 16, 2008 9:56 am

Carrier Logo/Name

Ako vratim Carrier na povodne obycajne T-Mobile bez loga? Mam tam teraz to farebne od whiskeyho. Vdaka.

Uživatelský avatar dodo_mt | úte zář 16, 2008 10:00 am

Re: Carrier Logo/Name

Skus pouzit app z Cydie Make in mine.

Edit: opravne :) dakujem

dodo
Naposledy upravil dodo_mt dne úte zář 16, 2008 10:51 am, celkově upraveno 1
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange
Apple iPad 32GB Wifi White
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

pacholek | úte zář 16, 2008 10:13 am

jen orpavim..aplikace se jmenije Make it mine :) nikoliv make in min:)

p4ra | úte zář 16, 2008 2:05 pm

Mohol by ma prosim niekto odkazat niekam, kde sa docitam o tom, ako sa spojit na iPhone a manualne zmazat logo pre carrier. S cim to dosiahnem, co je k tomu treba? Skusal som tu hladat. Aj som nieco nasiel, ale mam v tom zmatok. Dakujem.

EDIT: Tak som nahodil T-Pot a som sa spojil s Total Commanderom na iPhone. Vie mi niekto povedat, kde sa nachadzaju teda carrier loga?

EDIT: Nasiel som aj cestu, malo by to byt System\Library\CoreServices\Springboard.app, ale neviem tam najst to spravne .png kua.

EDIT: Nebola to ta spravna. Uz som nasiel aj tu spravnu, ALE ked zmazem tie .PNG mam sice normalne napisane T-Mob... Ma niekto povodne T-Mobile carrier loga z povodneho FW a vedel by mi ich sem hodit, please?

EDIT: Na 4. krat pomoz si sam. Stacilo sa pozriet do zloziek pre Madarsko, ci Chorvatsko. Tam je povodne logo. Len som prekopiroval a posledne dve pismena zmenil na SK a mam povodne logo.

Kazdou minutou ma tento iPhone modding bavi viac a viac. :)

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv