ahoj, včera jsem synchronizoval svůj iP 3G 8GB (nejailbreaknutý) v iTunes a nějak mi to spadlo, že jsem viděl jen jabko a lehce podsvětlený černý displej.. ..nešlo dělat vůbec nic...ani iTunes ho pak už neviděli... nechal jsem ho teda přes noc vybít až úplně zhasl...ale akorát mi to po zmáčknutí ukazuje červený battery charger a když ho připojím k nabíječce, tak pořád nic...nevím, jak mám udělat restore nebo tak něco, když ho iTunes nevidí chystám se ho dneska jít reklamovat, ale nechci dopadnout tak, že mi ho na měsíc zbalej na opravu a budu bez něj....
- Cez co si robil jailbreak? - Skus restornut iP cez DFU mod. Ako na to najdes tu na fore.
dodo
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange Apple iPad 32GB Wifi White Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram Apple Keyboard (Wireless) Apple Magic Mouse
Asi preto som tam dal za tou Dodovou otazkou No ta druha rada ktoru ti dal je pre teba pouzitelna! Mozno ti ulahcim hladanie info o DFU! Otvor youtube a do vyhladavaca daj "DFU" a budes mat hned videonavodov par!
iPhone 4 32GB JB by GP iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda
Apache23 píše:ahoj, včera jsem synchronizoval svůj iP 3G 8GB (nejailbreaknutý) v iTunes
- Cez co si robil jailbreak?
OT: som slepy... alebo je to tym ze nechcem aby ma videl sef na nete?
dodo
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange Apple iPad 32GB Wifi White Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram Apple Keyboard (Wireless) Apple Magic Mouse
OT: to dodo: juuj....som mal skvelu app ked som na urade robil a bal sa aby ma nevymakli! Stacilo naraz stlacit obe tlacidla na mysi a zavreli sa naraz vsetky okna. Nazad to slo len o5tovnym stlacenim oboch tlacidiel. Hacik je vtom ze si nazov nepametam. Bol na to odkaz raz na klik.fm!
EDIT: to ptackey: nie DFU je proste mod do ktoreho das telefon by ho iTunes naslo! Ak to nezabere (ale podla mna zabere) tak rovnakym sposobom sa vratis a nieje to nijaky zasah! DFU sa nemusis naozaj bat!
iPhone 4 32GB JB by GP iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda
OT: Apache23: ja pouzivam takzvany "opici chmat" klavesa win+D a pre istotu mi tak blbne PC ze dole na liste nemam zobrazenu ani jednu spustenu app iba je tam ten klasicky pas z WIN
A aby som nebol moc OT tak ano DFU modom nic nepokazis a nestratis tym ani zaruku.
dodo
zkoušel jsem to a už ho vidím v iTunes a chtělo to abych šel do RESTORE....jenže... píše mi to "There was a problem downloading the iPhone software for iPhone "iPhone". The network connection timed out." co teď? na internetu normálně jsem ...
Stiahni si org. fw tu z fora a restorni si to pomocov Shift+Restore (drz shift a stlac restore) potom si vyber stiahnuty fw a potvrd OK. Malo by ti to restornut.
dodo
To je normalni apple ma pretizene servery. Zkus to nekdy dyl (treba k veceru nebo az v noci) s tim nic neudelas a neni to chyba na tve strane. Nebo jak psal kolega nade mnou (zase byl nekdo rychlejsi... ) Proste to apple neodhadl.
no tak ten link mi nefunguje zkoušel jsem ještě jeden viewtopic.php?f=13&t=7729&p=72639&hilit=origin%C3%A1ln%C3%AD+firmwary#p72639 ale taky bez úspěchu Nevíte prosím, kde se dá originál FW opravdu sehnat?