Zdravím, chtěl bych se zeptat, má u Vodafone nastavený výpis zmeškaných hovorů a když mě přijde SMS se zmeškanými hovory, tak z ty SMS nemůžu vytočit číslo, chová se to jako normální text Nevíte jak na to?? A ještě není v AppStore nějaký SW na posílání kontaktů z telefonu?
Jeden známej mě ukazoval že mu to chodí Ale nepřišli jsme na to proč jemu jo a mě ne Je to docela dobra funkce pouzit ty čisla,než je pak opisovat a zjišťovat kdo mě volal
Ja mám verzi 2.1 a jemu to šlo už pod 1.1.4, a jak máš nastavený neprijaty hovory od vodafone??najednou a nebo po jednom??A jaky máš v telefonu nastavený Region format?? myslím že by to možná mohlo být formátem telefonního čísla jaký je nastavený,dík
Tak ať tam mám region format United states a nebo United Kingdom,tak mě to nejede Ještě jsem teď zkusil nastavit si hovory pojednom,tak uvidime. A vy máte v telefonu nahranou češtinu??Jesli to nemůže být ještě v tom. Já mám angličtinu. Díky
Me to teda taky funguje..Mam ofiko 2.1 a Vodafone...Ale mam jiny problem..Když mi přijde SMS, dam odemknout klavesnici, tak mi to samo vzdycky hned skoci do seznamu hovoru coz je neprijemne ze musim pak napred vyskocit ze seznamu hovoru a pak teprve do menu SMS
Tak ted mě to předělali na Zmeškané volání Pojednom a už to běží v pohodě. V tom pohromadě za čislem mají pak ještě mezeru a pak v zavorce počet volání a cas a to ten telefon slušně zmate