Chyba v iTunes

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

romulus42 | ned zář 14, 2008 5:33 pm

Chyba v iTunes

už sem to tu psal jednou a jsem s toho už dost na nervy....manuál k iphonu už mám-prohlížel jsem to celý...skoušel sem i reset a obnovu iphonu...pls může mě nějaká dobrá duše poslat postup jak vyřešit problém když se při spojení iPhone s iTunes objevuje chyba....."iTunes cannot read the contents of the iPhone "abcd" Go to the summary tab in iPhone preferences and click Restore to restore this iPhone to factory settings" ......u kámoše mě to jede vpoho tak fakt nevím jestli to je iPhonem nebo komplem..poraďte PLEASE

Uživatelský avatar Almi | ned zář 14, 2008 5:36 pm

Re: Chyba v iTunes

máš OS Vista?
iPhone X space gray 64 GB,
Apple Watch 44mm space gray,
MacBook white 2.1GHz, OS X Lion 10.7.5
iPhone.cz
Starý pes fóra :)

romulus42 | ned zář 14, 2008 5:37 pm

mám XP profesionál ale ten kamoš taky nemá vistu

Uživatelský avatar Almi | ned zář 14, 2008 5:42 pm

Ok, presne tieto problémy boli s Vistou.
tam pomohlo odinštalovanie iTunes a všetko čo s ním súvisí, čiže aj QuikTime.
a opätovné nainštalovanie verzie 8.
vyskúšaj, možno ti to pomôže.
čiže vymaž kompletne iTunes a QT. pozri aj systémové zložky a vymaž naozaj úplne všetko kde nájdeš apple. aj registri vymaž.
potom to tam hoď nanovo, čiže čistú inštaláciu.
iPhone.cz

romulus42 | ned zář 14, 2008 5:43 pm

Beavers mě psal že je chyba že není provedený restore v iPhonovi..tak já fak nevim v čem je problém...že bych neměl něco v komplu...mám service pack 2

Edit: každopádně skusim cos mi napsal...potom ti dám vědět

Almi: príspevky zeditované.

romulus42 | ned zář 14, 2008 7:16 pm

no tagže nic...vymazal jsem všechno od applu (iTunes,QT atd.) pak sem to všechno nainstaloval spátky...jak sem spustil iTunes tak se mě jenom dole vlevo na liště objevilo že to našlo nový hardware apple iPhone...já už jsem tak doufal že to půjde ale vtom tam skočila ta samá chyba...už sem fakt zoufalej a dost nasranej.kua Help

quidak | ned zář 14, 2008 7:19 pm

tohle se mi stalo když jsem se pokusil o instalaci iphone suite do iphona, itunes už ho nikdy nenašel korektně, pomohlo mi opravdu udělat restore iphona

romulus42 | ned zář 14, 2008 7:20 pm

a jak se to konkrétně dělá??

quidak | ned zář 14, 2008 7:24 pm

stejně jako když nahráváš nový firmware.....
dal jsem telefon do restore módu, itunes ho detekovali v restore módu, "Shift+restore" a výběr upraveného FW (stejného jaké jsem tam už měl)
Dnes už bych tam na tvém místě dal asi nejnovější 2.1 - stáhni si ho již upravené

romulus42 | ned zář 14, 2008 7:25 pm

ten sem četl...skoušel sem restart a obnovu ale nikde sem tam slovo restore neviděl

romulus42 | ned zář 14, 2008 7:26 pm

a firmware mám 2.0.2

romulus42 | ned zář 14, 2008 7:29 pm

to vim ale dělat to nechci dávat iPhone do restore modu...dělal sem to jednou a doufám že naposled...pak sme to s kámošem jako úplní nováčci dávali 5 hodin dohromady

M4NIFE5TO | ned zář 14, 2008 7:35 pm

Nerad to dělám, ale nechci zakládat zbytečný téma, mám ted trošku menší problémy s itunes v telefonu, všechno na phonu funguje perfektně, ale nyní mi to začalo blbnout, a když sem si chtěl vyhledat jeden song jen na puštění upoutávky, ale zkoušel jsem v kompu nějak to přihlašování do itunes abych si stáhnul nějaký volný app, ale nefunguje mi to, a najednou ani v telefonu, když kliknu na nejlepší tak mi to napíše tuto hlášku "the item you ve requested is not available" a ani vyhledávání nefunguje, nevíte co s tím, celkem mi to chybý, občas jsem si rád něco vyhledal ale ted to nejde... Díky
Host
Host

romulus42 | ned zář 14, 2008 7:52 pm

hej tak jako já už fak nevím....almi mě radí abych všechno od applu odinstaloval a potom zase nainstaloval.
Beavers zase abych dal iPhone do restore
a ty s quidakem mě zase radíte abych dal restore v iTunes..už sem s toho v prčicích

quidak | ned zář 14, 2008 8:04 pm

asi to bude tím že ti s Beawersem radíme to samé

romulus42 | ned zář 14, 2008 8:07 pm

nn on my radí abych dal restore v iPhone a ne v iTunes aspoň to tak teda psal...

Uživatelský avatar Almi | ned zář 14, 2008 8:19 pm

pripoj iPhone k iTunes.
klikni na tlačidlo restore v iTunes.
počkaj cca 10-15min.
hotovo
iPhone.cz

romulus42 | ned zář 14, 2008 8:26 pm

teť aj almi se přidal..ajéé...hej já nevim..nechci to zase posrat.všechy ty programy na jailbreak nebo co to je sem už odinstaloval i ten firmware 2.0.1 a 2.0.2..fak do takových věcí se nerad pouštím...co když se mě to nepodaří znovu rozjet

Uživatelský avatar Almi | ned zář 14, 2008 8:55 pm

no ak nepomoh reinstal iTunes a pustí ťa to urobiť, tak len smelo do toho.
restore, čiže nahratie čistého firmware, ti určite iPhone nepokazí
iPhone.cz

romulus42 | pon zář 15, 2008 1:41 pm

proČ si všichni myslíte že je to iPhonem když to u kámoše na XPéčku de normálně

Uživatelský avatar Apache23 | pon zář 15, 2008 1:46 pm

Lebo ludia co su tu maju od kadejakych MAC systemov az po XP SP3 a visty na kazdy sposob! A skusili nie jeden odblok a nie jeden fw, a preto vedia ze su veci medzi nebom a zemou ktore nam ani Steve Jobs nevysvetli. A to co na tom istom systeme neslo 10 krat sa zrazu na 11 krat bez problemov podarilo! :wink:
iPhone 4 32GB JB by GP
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda :)

romulus42 | pon zář 15, 2008 3:07 pm

a když dám teda to restore v iTunes tak co tam mam dát za firmware když mám 2.0.2?
Edit 21:56: hej tak napište...potřebuju to dát už dohromady...dlouho sem iphone nedával propojit s komplem...teť sem to skusil a místo toho aby se mě začala ukazovat chyba v itunes tak my to dole na liště v ukazovalo že zařízení USB nebylo rozpoznáno..skočilo to tam asi zhruba 5krát po sobě a iphone furt pípal že se připojuje......možná tam nemám nějakej software nebo co já vim
napište

Uživatelský avatar Beavers | pát zář 19, 2008 3:58 pm

Nejprve bysis měl osvojit zásady fóra. Netrpělivý jsi dost, ale v průběhu čekání na radu si máš alespoň přečíst FAQ, abys věděl, jak psát příspěvky. teď ti to řeknu, příště už to smažu: Tlačítkem Upravit si edituj svůj první příspěvek a nepiš hned další za něj. Můžeš si ho odlišit slovíčkem Edit a třeba časem, je-li to pro tebe důležité. Tentokrát jsem to udělal za tebe.
Moderator fóra
Moderator fóra

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv