Mám dotaz. Pokud budu reinstallovat Windows, ztratím všechna nastavení, alba /artworky u alb, různý ID3 tagy atd../, aplikace a všechno ostatní? Nebo to lze nějak načíst z iTunes účtu /aspoň ty nastavení a popisky../ ? Případně jak udělat zálohu ?
ted jsem reinstalovaval win...s formatem.. a nevim jak je to mozny po nainstalovani itunes se tam knihovna hudby nahrala zpet tak jak puvodne byla i se vsema artworkama, aplikace tam byli pouze jako ikony museli se znovu stahnout...byl jsem ale prijemne prekvapen
hudbu jsem mel umistenou na jinym disku samozrejme tak ja nevim jestli si itunes zalohuje adresare k nazvu uctu a pak po prihlaseni na novych itunes to odnekud stahne a overi jestli jsou mp3 stale na svem miste...
vracím se zpět k tomu že po reinstalu mi to tam hodilo zpět všechnu hudbu... v nastaveni iTunes je karta Advanced a v ni je adresa např "C:\Documents and Settings\BLAblaBLA\Dokumenty\Hudba\iTunes\iTunes Music"
a v ni je vsechno ohledne mp3 ulozeno...takze se hudba nevaze k uctu jak sem se milne domnival... ale staci zalohovat slozku hudba v dokumentech...(pak samozrejme i samotne mp3)