iPhone 2G zadni kryt

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Putas | ned zář 21, 2008 8:31 am

iPhone 2G zadni kryt

Cau hosi a holky mam taky dotas nemohl by mi tu nekdo poslat odkaz na nejakou stranku kde bude zadni kryt ktery by byl lechce upraveny aby mi vzal jakekoli sluchtka NE JEN OD APPLE :) dik

Uživatelský avatar Beavers | ned zář 21, 2008 8:47 am

Re: iPhone 2G zadni kryt

Proč raději neupravíš jednoduchým zásahem Jack sluchátek než kupovat drahý kryt? Máš asi na mysli ten z hliníkové slitiny, co? Anebo si udělej (kup) redukci Jack-Jack (male - female) 3,5 mm a jeho samce uprav. Pokud koupíš jednotlivě oba konektory a kousek stíněného kablíku, budou tvé náklady na redukci cca 50 Kč. Možná se dá koupit i krátká bezkabelová redukce male - female.
Moderator fóra
Moderator fóra

Putas | ned zář 21, 2008 9:03 am

to sem taky mnel v planu nes nes sem si ten zadnikryt rozbyl zeo tak stejne ho budu kupovt a jsem sem dal dotaz jstzli nahodou neni naky us upraveny tod vse :)

Uživatelský avatar Beavers | ned zář 21, 2008 10:11 am

Pokud neseženeš upravený, tak není snad problém ten otvor pro jack zvětšit. Nejedná se o drastické zvětšení.
Moderator fóra
Moderator fóra

Putas | ned zář 21, 2008 10:36 am

tak jo skusim to stejne pokazit uz nic nejde :D

Neumíš editovat příspěvky, postuješ další svoje připomínky do nového hned za ten svůj, místo, abys ho editoval. Je tu zákaz používat psaní s Capslockem, jak už ti pacholek naznačil a doporučuje se opravdu kultivovanější vyjadřování, jsi-li toho schopen. Ty předchozí jsem přetrpěl, tento jsem ti smazal. Beavers.

pacholek | ned zář 21, 2008 12:14 pm

edituj prispevky a nepis dva sve za sebou, nepis capslockem, a pokus se mluvit slusne... ;) ulehci to vsem zivot:)

Už jsem mu to smazal, na to se nedalo koukat. Bea.

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv