Sťahujú sa dáta

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

sony123 | sob zář 13, 2008 2:13 pm

Sťahujú sa dáta

Všimol som si,že už mám stiahnutých vyše 300Kb a odoslaných okolo 20Kb dát.Prečo?Šako som neni na internete.
Môžu nejaké hry sťahovať dáta?
Neviete koľko stojí 1MB dát cez EDGE v T-mobile?
Diky.
Senior uživatel
Senior uživatel

myschoo | sob zář 13, 2008 2:22 pm

Re: Sťahujú sa dáta

mne pise 119kB down a 15kB up a tiez som urcite na EDGE neliezol :)

sony123 | sob zář 13, 2008 2:27 pm

No a to je ako možné????
Mám otázku,keď si vytiahnem SIM kartu z iPhonu tak sa mi nebude môcť nič stiahnuť?Budem ju mať vytiahnutú dotedy dokial si nedám vypnúť edge v T-mobile,lebo oni to nepovolili vypnúť v mobile. :x
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar guzmen | sob zář 13, 2008 2:38 pm

Čože? T-mobile blokuje vypínanie inernetu? sa mií nechce veriť. Choď do Nastavenia-Sieť-Mobilné dáta- a pri položke APN máš napísané internet to vymaž alebo tam napíš hocičo iné a internet máš okrem WIFI vypnutý. A keď si vytiahneš simkartu tak samozrejme že sa ti nič nebude stahovať ale pripadá mi to ako zabíjať muchy kladivom :-)
Naposledy upravil guzmen dne sob zář 13, 2008 2:40 pm, celkově upraveno 1
Obrázek Iphone 2G 16GB, Fw. 3.1 JB O2.sk
Obrázek MacBook pro 13" 2011 intel SSD 80GB Lion 10.7.2 + Apple remote
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Ciko | sob zář 13, 2008 2:40 pm

guzmen: už se to řešilo v jiném topicu....v iPhonu koupeném u T-mobile tahle možnost v nastavení není

Uživatelský avatar guzmen | sob zář 13, 2008 2:41 pm

Aha sakra tak to su riadny hajzli zasraný. Nechcem nikoho nahovárať ale to je čistá provokácia pre JB. Po takejto skúsenostio by som ani sekundu neváhal a svoju záruku nech si strčia do prdele bastardi.
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

shauriq | sob zář 13, 2008 2:52 pm

inak ako sorry.. ale iphone sa kupuje z 99% kvoli internetu.. ak mam kupeny iphone.. tak mam aj nejaky pausal na data.. a nejakych 100kb neriesim.. noo ale ak si niekto kupuje iphone kvoli image... .... bez komentara..
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

petr52 | sob zář 13, 2008 3:00 pm

Tak mala zmena. T-Mobile CZ ve svem poslednim Update carrier settings opet volbu
Cellular Data Network zpristupnil.

sony123 | sob zář 13, 2008 3:02 pm

guzmen píše:Čože? T-mobile blokuje vypínanie inernetu? sa mií nechce veriť. Choď do Nastavenia-Sieť-Mobilné dáta- a pri položke APN máš napísané internet to vymaž alebo tam napíš hocičo iné a internet máš okrem WIFI vypnutý. A keď si vytiahneš simkartu tak samozrejme že sa ti nič nebude stahovať ale pripadá mi to ako zabíjať muchy kladivom :-)

Ja som ho kúpil v Orange,ale SIM kartu mám z T-mobilu.
Nastaviť sa mi to nedá.aby mi to nesťahovalo.

Ja som si ho nekupoval kôli imageu!
Ja na ňom používam internet ale len wifi.Načoby som platil 1000SK a viac mesačne za paušál,keď mám wifi internet doma a aj v škole zadarmo.
Ja sa len čudujem ako sa mohli stiahnuť tie dáta sami.
Neviete koľko stojí 1MB internetu v T-mobile,lebo an ich stránke som to nikde nenašiel.

Edit:A T-mobile to neplánuje sprístupniť?Aký update mám spraviť aby som to tam mal?
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar guzmen | sob zář 13, 2008 9:03 pm

shauriq píše:inak ako sorry.. ale iphone sa kupuje z 99% kvoli internetu.. ak mam kupeny iphone.. tak mam aj nejaky pausal na data.. a nejakych 100kb neriesim.. noo ale ak si niekto kupuje iphone kvoli image... .... bez komentara..

Môj image stojí za hovno aj z iphone :-) takže to nerieš. A presne ako to napísal už niekto nadomnou net si platím doma v, práci mám tiž wifi a to že niekedy (asi 2x do mesiaca) by som sa potreboval pripojit aj niekde inde, tak zato nemienim vyhadzovať moje tažko zarobené peniažky. A fon mám z USA.

toť vše
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Sven | sob zář 13, 2008 10:50 pm

To sony123 :
1 MB prenesených dát stojí v T-Mobile 118 SK (ak nemáš predplatený žiadny balík dátových služieb). Dozvedel som sa to, keď mi T-Mobile poslal sms o prenesených dátach a tiež som netušil, že iPhone si čosi sťahuje.

Diskusia k tomuto problému je aj na tomto linku.

Na T-Mobile podpore mi vraveli, že iPhone by samovoľne nemal sťahovať dáta. Problém je v tom, že T-Mobile štandardne aktivuje službu Prístup na internet a my, ako zákazníci, si ju nemôžme deaktivovať v telefóne, pretože tam nie je prístup do konfigurácie APN. Jedine, že si požiadaš o deaktiváciu služby Prístup na internet.
iPhone si totiž občas cucne dáta napr. aj kvôli hrám a ani o tom nevieme. Len vidíš, ako ti behá koliesko vľavo hore vedľa operátora.

Inak ak ti môžem dať tip: T-Mobile ponúka akciu Web-n-walk Giga. Za 99 SK mesačne máš k dispozícii 1GB dát. Pre telefón je to takmer neobmedzené množstvo a tých 99 SK skutočne nie je veľa. Takto môžeš využívat net, aj keď nie si v blízkosti hotspotu.
iPad 2 32GB 3G white
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

sony123 | ned zář 14, 2008 10:56 am

No to sa mi celkom pozdáva tých 99SK mesačne.Pouvažujem o tom.
Lenže doma platíme 600SK az neobmedzený net,v škole mám tiež neobmedzený net a platiť zase navyše sa mi moc nechce.
Ako to účtujú v T-mobile?Podla MB alebo KB?Lebo mám stiahnutých nejakých 300KB.
Ešte som zistil,keď som včera kontroloval kolko som stiahol dát bolo tam nejakých 300KB a potom som sa pozrel za nejaké tri hodiny a bolo tam 200KB.
Senior uživatel
Senior uživatel

Sven | stř zář 24, 2008 11:05 am

Neviem ti povedat, ako to t-mobile uctuje. Viac ti urcite povedia na linke Sluzby zakaznikom.
Ci si aktivovat w"n"w giga alebo nie, to je uz na tebe. Ak mienis vyuzivat GPS, tak treba ratat s vacsim objemom prenesenych dat. Ak mas vsade dostupny net a cez iphone browsovat nebudes, tak sa ti to neoplati, ak ked tych 99 sk je skutocne suma smiesna.
iPad 2 32GB 3G white
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

sony123 | stř zář 24, 2008 4:45 pm

No tých 99SK je len ak si predĺžiš paušál alebo ak si aktivuješ nový.
Senior uživatel
Senior uživatel

Sven | stř zář 24, 2008 6:48 pm

Ano, je to tak. Zabudol som to spomenut. Moj pripad bol prave taky, ze mi koncila akcia.
Predlzenie zmluvy moze byt na 24 mesiacov, ak si vezmes nejaky telefon, alebo 12 mesiacov, ak si ziadny telefon nevezmes.
iPad 2 32GB 3G white
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

volume222 | stř zář 24, 2008 8:51 pm

sony123 píše:No to sa mi celkom pozdáva tých 99SK mesačne.Pouvažujem o tom.
Lenže doma platíme 600SK az neobmedzený net,v škole mám tiež neobmedzený net a platiť zase navyše sa mi moc nechce.
Ako to účtujú v T-mobile?Podla MB alebo KB?Lebo mám stiahnutých nejakých 300KB.
Ešte som zistil,keď som včera kontroloval kolko som stiahol dát bolo tam nejakých 300KB a potom som sa pozrel za nejaké tri hodiny a bolo tam 200KB.

to uctuje za KB uz som sa informoval ..........aj tak 1 gb je malo si myslim ...... a ta pladba potom 1MB 118sk mozem ojebat ............ ja mam itarif 150 a vobec to nepouzivam

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv