som zaciatocnik a chcem sa opytat...

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

svetlomet2 | stř zář 24, 2008 3:30 pm

som zaciatocnik a chcem sa opytat...

mam iphone 2dni a ked dnes spustim Itunes tak mi vyhodi ci chcem stihanut softwer 2.1 pre iphone neviem ci to mozem stiahnut alebo ci stym nieco nepokazim :-) pls ma to niekdo alebo mam to nainstalovat ten softwer alebo nie? pls pomozte mi dakujem a este par veci ako sa nastavuje trvale zvonenie? vo fore som to sice nasiel ale tym slovam som nepochopil ...a dakel si neviem dat fotky do IPHONU z neho do PC viem ale naopak nie raz mi to slo ze som to presunul v tento pocitas to iphon fotak tusim sa ta ikonka volala nwm ale islo mi to a druhy krat mi to uz nejde ako si tam mam dat obrazky? a este nieco prijde do iphonovou 3g niekedy slovencina alebo cestina? ako myslim ze to niak spravit v napriklad orangi alebo t-mobile a nestratim zaruku bude aj to a kedy asi? a taka poznamka: hm neni to sice zla vec ten iphone ale ma to este vela chyb ale co mi nanom najviac asi vadi je ten ITUNES to je pre mna zly sen ale niak sa stym snazim vyrovnat :-) pls piste mi strucne k k mojim otazkam dakujem:-)))

pacholek | stř zář 24, 2008 3:37 pm

Re: som zaciatocnik a chcem sa opytat...

videl jsi nekdy navod na to co sis koupil ?
mas teda iphone 3G?

pokud 3G od sveho operatora oficialne koupeny tak muzes s klidem dat update a restore na novy firmware

cestina a slovenstina treba jednou bude...ale pokud chces mit zaruku tak si pockas

fotky do telefonu dostanes pomoci synchronizace tim ze vyberes v pocitaci slozku ze ktere to ma fotky brat do telefonu

otazku na nastaveni zvoneni jsem nejak nepochopil:/

ls8 | stř zář 24, 2008 3:49 pm

svetlomet2 píše:...neni to sice zla vec ten iphone ale ma to este vela chyb ale co mi nanom najviac asi vadi je ten ITUNES to je pre mna zly sen ...

Tak proc sis to proboha kupoval?
It's what you do in the dark that puts you in the light.
Starý pes fóra :)

pacholek | stř zář 24, 2008 4:14 pm

ls8: "protoze kamos ho ma a dela na nem prstem fííía fááá a vsechno se podle nej hejbe..."

itunes poznal az to koupil...

svetlomet2 | stř zář 24, 2008 5:55 pm

nie itunes som mal nainstalovany ....ale nerad som to pouzival a k niecomu som to potreboval nainstalovane ........nnikto z mojich kamaradou to nema:-)) cize tak niak...cel som si kupit touch ipod ale ked mozem volat tak naco ipoD? ked mozem mat IP? xD no to stym zvonenim to somm myslel ta ze mam hudbu v IP trebaz z jedneu mp3 z play listu si cem nastavit tak aby ked mi niekdo volal mi zvonila:-) tak som to myslel ....
Edit: a este jedna vec nainstaloval som ten new soft tu 2.1 ci kolkatka to je a mam mensiu pamet to preco??? no aspon i tunes mi to ukazuje a ked som to nainstaloval vstka hudba videoklipy filmy vymazane

Svoje příspěvky, pokud je píšeš hned za sebou, si přidávej k tomu prvním. Slouží k tomu tlačítko Upravit. Uděl jsem to za tebe, abys to pochopil, příště už ti to smažu bez úpravy. Beavers.

Uživatelský avatar ygy | čtv zář 25, 2008 3:11 pm

stiahni si do pocitaca iRinger fici to v pohode a navod ako to pouzit najdes niekde na foru

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv