Caute lidi. Nekde jsem videl tema ve kterem se psalo o programu ktery vam rekne co je to za pisnicku kdyz to date poslechnout tomu mobilu. Ale nwm jak se jmenuje. a nenasel jsme to tu. tak jeslti enkdo vi tak to sem pls napiste
Hledání mi zabralo 30s viewtopic.php?f=69&t=5836&p=54931&hilit=p%C3%ADsni%C4%8Dku#p54931 kdybys hledal sám nezdržoval bys ostatní a také ty, kteří mohou poradit se závažnějším problémem, ale musí se zabývat takovými trivialitami, jaké tu píšeš například ty a tobě podobní.
Jo ja vidim, ale kdyz jsme v app store zadal do vyhledavani Shazam, tka mi to naslo neco jineho, a i v itunes store kdyz zadam Shazam tak to najde neco jineho. Skus se podivat, uvidis co to vyjede za aplikaci
Je jedno aku aapStore pouzivas, nazov aplikacie je stale rovnaky.
SHAZAM je app, ktora rozoznava hranu hudbu. Je to free aplikacia v iTunes AppStore, skus to najst a nainstalovat.
Staci otvorit v iTunes AppStore, napisat do vyhlavadacieho okna (v pravo hore) Shazam a najde Ti aplikaciu (zobrazi sa v lavo spolu s este jednou aplikaciou)
Co je na tom tazke? Je jedno ci si zaregistrovany v ceskom, slovenskom, americkou abo inom store. Stale to je to iste.
iPhone XS white iOS 13.x, iPhone #1 3.1.3 Orange MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM Čítajte pravidlá fóra!
Paly,,, v appstore-music- jsme to prosel 2x nemam tam Shazam. Do vyhledavace jsem to taky zadal taky mi to naslo jen tu druhou vec-(units) vmobilu to same. Kdyby to tma bylo, tak tady to tema tu ani neni. Ale ja to tam nemam. A kdyz tady kolega myschoo poslal ten odkaz ja na to klikl tak mi vyskocila tabulka a tma bylo napsano---The item you¨ve requested is not currently available in the Czech store.
Ako nahlas hovoris? Asi tak. Nezabudni musis byt pripojeny na internet (WiFi, 3G, EDGE neviem) a malo by to ist Napr tu to pekne vidiet, nie je to velmi znama skladba aspon nie pre kazdeno
iPhone XS white iOS 13.x, iPhone #1 3.1.3 Orange MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM Čítajte pravidlá fóra!