Bluetooth

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

sigi | stř zář 17, 2008 8:34 am

Bluetooth

Ahoj,napsal jsem něco špatně?Ptal jsem proč nefunguje Bluetooth a co s tím,ale moje otazka zmizela, a nebo ji nemužu najít,aby se dočetl odpovědi...Mužete ještě jednou poradit?Nic se mi nepřipojí...co stím?

Uživatelský avatar Apache23 | stř zář 17, 2008 8:36 am

Re: Bluetooth

To co mas ako nazov topicu napis hned potom ako kliknes na tlacitko "HLEDAT" vstrede hore! :wink:
Adminom sa uz ani nedivim ze ti to mazu nakolko toto tu bolo riesene milionkrat!
iPhone 4 32GB JB by GP
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda :)
Starý pes fóra :)

jakubslu | stř zář 17, 2008 8:37 am

Protože Bluetooth na iPhone funguje jen s handsfree s níčím jiným se nespojíš

sigi | stř zář 17, 2008 8:43 am

Ano,já mám v autě handsfree ale bohužel ani tam se mi to nespojí.Proto jsem se ptal,jestli je na to nějaký fígl

Uživatelský avatar masklin | stř zář 17, 2008 8:51 am

Na nekterych HF to proste nefunguje
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.

jakubslu | stř zář 17, 2008 9:11 am

Tak to nevím,já jsem svuj iPhone připojoval s handsfree jak je na navigaci a v pohode to šlo.

Uživatelský avatar masklin | stř zář 17, 2008 10:07 am

@jakubslu: jezis umis cist? pisu ze na nekterych to nefunguje, vetsinou to ale jde v pohode.

Proc si lidi o iPhonu neco nezjisti nez si ho koupi????????? ovce

sigi | stř zář 17, 2008 12:56 pm

"masklin" proč hned nadaváš...myslel jsem,že tohle je diskuzní forum,kde se člověk právě něco dozví,když je prací natolik zaneprázdněn že na to nemá čas,hned si zjištovat co to a to umí.
Ptal jsem se slušně, a nevím proč hned tak zhurta.Pokavad vás to obtěžuje v pohodě,člověk sem nemusí chodit a zeptá se jidne.Mám taky portál,(http://www.vojna.net/portal) ale takové chování....to tam netrpíme.

ls8 | stř zář 17, 2008 12:57 pm

1/ "jezis" neni nadavka
2/ forum tu neni od toho, aby jeho uzivatele za tebe hledali neco, co se tobe hledat nechce
It's what you do in the dark that puts you in the light.

sigi | stř zář 17, 2008 1:02 pm

V pohodě... už nic nepotřebuju..

Uživatelský avatar masklin | stř zář 17, 2008 1:04 pm

Ja nenadavam, jen dotazy typu PROC MI NEJDE PRES BLUETOOTH POSILAT FOTKY tu jsou kazdy den. Ja mam take casove i psychicky narocnou praci, ale kdyz si kupuju vecicku ktera stoji nekolik tisic tak se poradne mrknu co to umi a neumi.
Ja mam treba take HF v aute, kdyz nekomu volam tak mi to na zacatku hovoru udela desny zvuk a v seznamu volani co se mi ukazuje na pristrojovce se da jen tezko vyznat, ale volat se da tak co. Cekal jsem to protoze jsem si vse procetl. :wink:

Uživatelský avatar Beavers | stř zář 17, 2008 4:54 pm

sigi píše:"masklin" proč hned nadaváš...myslel jsem,že tohle je diskuzní forum,kde se člověk právě něco dozví,když je prací natolik zaneprázdněn že na to nemá čas,hned si zjištovat co to a to umí.
Ptal jsem se slušně, a nevím proč hned tak zhurta.Pokavad vás to obtěžuje v pohodě,člověk sem nemusí chodit a zeptá se jidne.Mám taky portál,(http://www.vojna.net/portal) ale takové chování....to tam netrpíme.

Něco podobného jsem onehdy dostal na PM za to, že jsem se zeptal, jak přišel dotyčný na to, že právě já bych mu mohl odpovědět na otázku (ono mi to opravdu nebylo jasné). Neodpověděl mi jinak než tím, že "u nich na fóru" to takhle nemají a lidi jsou tam ochotní a abych to už neřešil. To mám opravdu hrozně rád! Tak on je zaneprázdněn prací, ale ostatní zřejmě nepracují a budou se proto zabývat všeobecným dotazem, na nějž by dostal odpověď dříve, kdyby opravdu hledal. On však zaneprázdněn svou prací bude čekat, až to dostane pod nos. Takže mu odpovídám: vy u vás na portále netrpíte tohle, my zde zase netrpíme takovéhle postupy. Pravidla pro užívání fóra jsou jednou stanovena, každý si je má přečíst a podle toho tu vystupovat. Kdo to nechce respektovat, bude s ním zacházeno třeba tak, jak to zažil on.
Moderator fóra
Moderator fóra

Jarko | stř zář 17, 2008 6:11 pm

Dobrý den, právě jsem se zaregistroval. Jelikož jsem nováček, vstoupil jsem do sekce "pro nováčky", kde mě zaujalo heslo Bluetooth. Pozorně jsem přečetl celý blog věnovaný tomuto tématu a zhrozil jsem se. Nováček se zeptá, jak je to s bloutooth a dozví se, že je ignorant, že si má nejdříve pročíst tisíce různých odpovědí a příspěvků, z nichž (jak asi zjistím) velká část bude toho typu "přečti si to a pak se ptej". Tak to se mi nelíbí. A jestli mi někdo napíše, ať jdu jinam, tak půjdu. Ve slušné společnosti se napíše odkaz, kde se téma bluetooth nachází. Chvíli jsem zkoušel hledat, ale nic jsem nenašel, tedy kromě toho, že BT funguje pouze s HF a ještě ne se všemi. Takže na závěr prosím, dejte mi odkaz, kde se dozvím, jaká HF (ne náhlavní) s IP funguje. Děkuji

ls8 | stř zář 17, 2008 6:35 pm

Zkousel jsem nekolik HF a vsechny fungovaly. Sam pouzivam Motorola HS820. Celkem obsahly seznam je na http://www.everythingicafe.com/forum/bl ... -6240.html, skutecne oficialni seznam ale neexistuje.

Jarko | stř zář 17, 2008 8:42 pm

Děkuji :D

ls8 | úte zář 30, 2008 10:11 am

Potvrzuji dalsi funkcni bluetooth headsety Nokia BH-101 a BH-102, oba funguji bez problemu.

Paly | úte zář 30, 2008 10:15 am

Tema Bluetooth Headset sa riesila je tam o tychto zariadeniach veeelmi vela popisane aj, ktore vyhovuju a boli odskusane

viewtopic.php?f=86&t=1617&hilit=bluetooth+heads%2A

Prosim pokracujte v spominanom topicu o Bluetooth Headset

lock & archiv treba skusit Hladat
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required