Wifi alebo predplatené dáta

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

milanguard | úte říj 07, 2008 12:39 am

Wifi alebo predplatené dáta

zdravím všetkých majitelov. Chcel by som sa opytat jednu velice dôležitú vec. Dnes mi doniesol kurier iPhone 3G 8GB, ktorý som si zobral z T-mobile. Jedná sa mi o to že skúšal som Wifi na free zónach a išlo to ako všetko ostatné čo som doteraz mal (napr. PSP)možno rýchlejšie, kdezto neskor som skusal aj internet co je platený cez SIM, klasické dáta. Ale napriek tomu že ešte mi nenaskočila ta alikôtna čiastka, čiže ten zvyšok do nového zúčtovacieho obdobia mi platený net nešiel. no ale doma som si tam dal JB a CZ/SK a internet mi fičí o 106, žiadne upozornenie že nemám predplatené dáta, jednoducho mi to všetko ide. Len hlavná moja otázka je že kedže nechcem platit vela penazí za dlhé hodiny na nete ked som mimo PC chcel by som sa opytat ako zabezpečím to že mi pojde len Wifi aby som sa pripojil na free signal napr. a vypol net ten ktorý sa platí vo faktúre. lebo v nastavení to tam nieje. Mozno vyzerám ako uplný amater ale do toho to sa nevyznám. Dík

Uživatelský avatar Apache23 | úte říj 07, 2008 5:47 am

Re: Wifi alebo predplatené dáta

Už sa to tu spomína. iPhone uprednostňuje wifi > edge > 3G
V BossPrefs si môžeš vypnúť Edge manuálne a úplne. No a inak môžeš v nadstaveniach napísať bludy do nadstavení internetu a tým sa nebude vedieť pripojiť! :wink:
iPhone 4 32GB JB by GP
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda :)
Starý pes fóra :)

milanguard | úte říj 07, 2008 11:28 am

aha čiže stačí ked si v Mobilných dátach zmaním v APN slovo internet a platené dáta mi stahovat nebude? potom veselo len zapnem Wifi a ide to free? ak ano tak dakujem toto som potreboval.

ls8 | úte říj 07, 2008 11:32 am

Je to presne tak. Jen upresnim ten system priorit, spravne je samozrejme WiFi > 3G > EDGE > GPRS.
It's what you do in the dark that puts you in the light.

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv