iPhone + iCal

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

ZdenekK | čtv říj 09, 2008 9:58 am

iPhone + iCal

Mám dva problémy:
1) událost, kterou vytvořím v iPhonu (fw. 2.1), se mi nezobrazí v iCalu (3.0.5) - co a jak kde nastavit?
2) v iTunes v preferencích pro synchronizaci se mi objevuje velké množství kalendářů (a samozřejmě i potom na iPhonu), které v iCalu nemám. Např. dvakrát Home a podobně.
Existuje nějaký způsob, jak se těchto kalendářů zbavit? Přece jen 10 různých kalendářů v iPhonu je nepřehledných a špatně se pracuje s filtrací událostí.

Díky za radu.

ls8 | čtv říj 09, 2008 10:14 am

Re: iPhone + iCal

Hm, to je nejake divne. Bezne vytvarim udalosti stridave v pocitaci i v iPhonu, mam celkem sest kalendaru, pri synchronizaci se to vzdy spravne srovna, nikdy jsem nemel problem.

Doporucuji:
1/ V iTunes vypnout synchronizaci kalendaru, provest synchronizaci. Tim by se mely kalendare v telefonu vyprazdnit, kdyztak to zkontroluj.
2/ V iTunes synchronizaci kalendaru zase zapnout a opet udelat synchronizaci, kalendare by se mely naplnit podle obsahu iCalu.
It's what you do in the dark that puts you in the light.
Starý pes fóra :)

Dwarf | čtv říj 09, 2008 9:05 pm

alebo si zriad mobile.me konto a synchronizuj si to cez neho

ZdenekK | čtv říj 09, 2008 10:25 pm

Takze jsem zkusil oba vase navrhy a ani jeden nefunguje. Kdyz jdu pres MobileMe, tak se mi zobrazi vsechny kalendare, o ktere nestojim (Home 2x, Unfiled 2x apod.) i kdyz na MobileMe je nemam. A nesynchronizuji se mi kalendare iCal a MobileMe.
Vypada to, ze iCal se vzdy prosadi a sva data nacpe kam potrebuje, ale do nej se zvenku nic nedostane :-(
Kdyz jsem dal synchro iPhone a MobileMe, tak se udalosti z iPhonu na MobileMe neprenesly.
Nemate nejake dalsi napady, jak to resit?
Diky za pomoc

ls8 | čtv říj 09, 2008 11:05 pm

Jak to popisujes, tak ten tvuj telefon je pekne zmateny. Vsechno ostatni funguje normalne?
It's what you do in the dark that puts you in the light.

ZdenekK | pát říj 10, 2008 7:25 pm

Ale ano, vse ostatni je bez problemu a presne tak, jak jsem u Macu zvykly. Tedy jednoduche nastaveni a jednoduche synchro. Pouze ten kalendar zlobi. Uz jsem si i rikal, ze zkusim preinstalovat iCal, jestli neni chyba v nem. Ale ted se k tomu nejak nemam cas dostat.

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv