Zdravim, sedim takhle a napadne me ze si stahnu naka tema na SummerBoard a tak du a stahnu nake ktere se mi zalibilo, ale pri stahovani mi to hodi nakej error (error a psalo to neco se SCRIPTAMA), a tak zkusim jeste nake a pak zkusim uplne jinou aplikaci (nakou hru) a hazi mi to porad ten stejny error, tak sem sel na Sources a refreshoval sem je, lista se uplne vyplnila a cekal az me to vrati z5 do isnstaleru, tak cekam,cekam, cekam opravdu hodne dlouho, zkousim mackat snad vsechny cudlatka ale nic, tak se rozhodnu ho restartovat (home button + sleep button) a tak cekam nez zas nabehne, on nabehne ale se ztmavenym pozadim a nereaguje na zadny dotyk, a porad neco dela, vrni a obcas i zapne nakou aplikaci a hromadu veci a ja to nemuzu nijak ovlivnit. Zkousel sem restartovat vic krat ale nepomohlo to, a porad to stejne. Kdyz ho pripojim k pocitaci tak jako bych ho nepripojil (PC nereaguje), prepokladam ze problem je nekde v nake instalaci/aplikaci a proto se snazim otevrit instaler a vymazat neco ale opravdu neraguje vubec na nic, prosim nekdo poradte, sem zoufalej
mam 1.1.2 s TurboSIM
PS: hledal sem a tento problem sem tu nenasel, nasel sem nekolik temat na zamzrani ale ani jeden nebyl jako muj