No cez itunes je to podla mna dosť rýchle ale da sa to aj cez t-pot ale potom sa musíš rozlučiť z luxusnym prehrávaním cez ipod a musíš mať nainštalovanu nejaký player ale neodporúčam.
Iphone 2G 16GB, Fw. 3.1 JB O2.sk MacBook pro 13" 2011 intel SSD 80GB Lion 10.7.2 + Apple remote
ja nevim jak vam ale me prijdou iTunes jako nejlepsi a nejrychlejsi zpusob vkladani hudby do iPhonu a jak rikal sk.aredak , pokud bys to chtel udelat jinak nez pres iTunes musis pouzit nejaky externi program na prehravani hudby a bohuzel vsechny tyto programy jsou teprve v beta Verzich a obsahuji spoustu Chyb a Bugu.
na druhú stranu niekde som čítal že sa pripravuje prehrávač ktorý bude kopia ipodu. také isté ovládanie a všetko akurát bude brať hudbu ktorú si tam nahráš sám a nie cez itunes takže zrejme stačí počkať
Ten program sa vola PwnPlayer topic : PwnPlayer Mám v telefone betaverziu tohto programu ale moc ma to nenadchlo. Beta ma stiahnutie: PwnPlayer Beta4 je tam zazipovaný aj návod na inštaláciu.
Iphone 2G 16GB, Fw. 3.1 JB O2.sk MacBook pro 13" 2011 intel SSD 80GB Lion 10.7.2 + Apple remote