Pár dotázku o iPhone

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

szoteka | pát zář 19, 2008 5:44 am

Pár dotázku o iPhone

mám iphone 3G v2.1

Dle tady uvedeno návodu jsem si jej odemknul a nahral cydiu pak češtinu

Zjistil jsem jak zapnu klávesnici Česky a dám psát SMS a stisknu jako první písmeno v textu T nebo R tak se nic nenapise a vyjede z sms a skoci do uvodni obrazovky. to same v safari. jakmile ji vypnu a dam anglickou jede vše ok..Nevíte proč??

Dále mam dotaz. jsem na wifi a vše jede. prohlížeč , ICQ ... vypnu a chci to same přes EDGE a nic.. napiše že se nejde připojit at zkontroluji nastavení (to mam stopro OK) vemu vytahnu kartu dam tam jinou a ta ejhle edge jede. vytahnu ji dam tu puvodni na ktere nejelo a taky najednou jede.. jsem z toho koko...

a poslední. máte zkušenost s programy co se platí? libi se mi tam třeba ten beer a guitar a pianist, ale je to za prachy. zkoušeli jste někdo platit VISA kartou ? kolik to žere poplatky, nebo jak zjistimi kolik mi to přesně sežere peněz. mam celkem z toho obavy
Host
Host

Julek | pát zář 19, 2008 6:05 am

Re: Pár dotázku o iPhone

přesunuto, nevymázáno jen proto že na konci se ptáš na něco jiného než ostatní věci které se tu už řeší

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

Uživatelský avatar masklin | pát zář 19, 2008 6:15 am

Na prvni dotaz se muzes podivat tady.

S tim pripojenim si nejsem uplne jistej tak ti tu radsi nebudu psat nejake bludy.

Na popis aplikaci a zkusenosti s nimi se muzes podivat tady.

Co se tyka plateb tak je to bezpecne, po nakupu placenych i free aplikaci ti prijde na mail vyuctovani s presnou sumou.
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar dodo_mt | pát zář 19, 2008 6:18 am

- Riesi sa to 4 prispevky pod tvojom...

- Neviem

- Kupujem app normalne cez App Store v iP. Platim MasterCard kartou vsetko funguje aj registracia na Store bola v pohode.
Kolko v skutocnosti zaplatis si zistis na vypise z uctu alebo cez HB alebo ti to povedia v tvojej banke popripade to najdes na ich webe.

dodo
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange
Apple iPad 32GB Wifi White
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead

szoteka | pát zář 19, 2008 6:28 am

ohledně toho TRD - přečetl jsem to cele. ale opravdu dle toho absolutně nevim co mam udělat. jeden piše, nahrat Fix pro nem. klavesnici. druhy smazat nahrat jinou co tu pry nekde je .. no šílené postupy. myslel jsem že toto forum je že lidem kdo ma problem někdo v rámci lidskosti pomuže "jak na to" a ne svým světoborným machrováním naznačil že je nej a já jsem koko..t. asi jsem se zmýlil sry. ale tak mi to připadá
Host
Host

Uživatelský avatar masklin | pát zář 19, 2008 6:33 am

@szoteka: podivej se, tyhle JB firmwary maji vzdycky nejaky mouchy, to je normalni, jde o to na ne prijit a spolecne je nejak vyresit, problem je ze kazdemu z nas muze fungovat trosku jiny postup. LS8 vcera psal ze se dneska pokusi udelat novej custom FW 2.1 kterej by to mel kompletne vyresit nebo zkus FW 2.1 od WHISKY69.

a s tim kok*tem jsem to uplne nepochopil

Uživatelský avatar dodo_mt | pát zář 19, 2008 6:35 am

Nie nie je to o machrovani... Je to o tom ze sa tu temy furt opakuju a kazdy sa pyta na to iste dookola... Skusil si uz aj sam nieco spravit preto aby ti klavesnica fungovalo alebo si len hned napisal tu na forum bez toho aby si tomu venoval aspon minutu?
Chces rychlu odpoved ako na to? Restoruj iP pomocov whisky-ho Fw ktory najdes tu na fore. Pytas sa kde? Skus pohladat....

dodo
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Magic Mouse

szoteka | pát zář 19, 2008 7:20 am

znova jsem amater u iphone. ve winmobile umim vse ale toto je novinka. skusil jsem odinstalovat 2.0.2 a hledal v update v cydii a nasel jsem jakousi DJ Lukas 2.1 nahral a ted to nedela.. teda aspon ne trd. jeste skusim. ale stejne jsem z toho mamlas. naco CZ klavesnice když stejně nikde v klavesnici písmena s diakritikou nevidím ???? k čemu to pak je??

Prosím jeste nejde nekde v nějakych registrech zapnout aby šla i sms psat naležato? aby se otočila obrazovka?
Host
Host

Uživatelský avatar masklin | pát zář 19, 2008 7:23 am

Kdyz podrzis prst na pismenu tak se ti zobrazi dalsi moznosti s diakritikou jen tam je par much.
SMS zdarma nalezato vazne nejde.

OT: jsem dneska nejakej hodnej, to by se melo oslavit asi si dam slivovicku a domu se necham odvezt
Naposledy upravil masklin dne pát zář 19, 2008 7:25 am, celkově upraveno 1

Uživatelský avatar dodo_mt | pát zář 19, 2008 7:24 am

szoteka píše:naco CZ klavesnice když stejně nikde v klavesnici písmena s diakritikou nevidím ???? k čemu to pak je??

Prosím jeste nejde nekde v nějakych registrech zapnout aby šla i sms psat naležato? aby se otočila obrazovka?

- Staci ked podrzis prst na pismenku 2s a zobrazia sa ti aj dalsie znaky ;)

- Nejde musis si nainstalovat cez Cydiu app iRealSMS zaplatit 5Euro. Ta ti umozni pisat SMS aj na lezato.

EDIT: masklin dnes si rychlejsi ako ja ;)

dodo
Apple Magic Mouse

szoteka | pát zář 19, 2008 7:33 am

ty slivovičku a mi ted kolega přivezl 20l paradniho 95% lihu. tak jdu dělat ořechovku :)

Ale díky moc za radu. jen ještě k těm platbam. když už jsem se zaregistroval bez karty jde to nejak pak jeste nastavit ? a kolik když zaplatite 5Eur si to veme priblizne nejake poplatky.

Edit: a fakt už posledni a nejaky program na icq co umi naležato? palargino se mi nejak nepodařilo rozjet a ostatni co jem nasel neumi.. na V1 to uměl Skype ale ten pod 2.1 verzi nejede

Beavers: Tvoje příspěvky postované hned po sobě jsem sloučil a pro příště respektuj zásady fóra nebo ti to smažu. Ani ty bys tu neměl dělat nepořádek.
Host
Host

Uživatelský avatar masklin | pát zář 19, 2008 7:42 am

Je to nekde v account settings na iTunes ale nevim ted presne kde.
Nic placeneho jsem jeste netahal takze poplatky nevim ale asi take zalezi na tvoji bance kolik si bere za platby do zahranici.
Mam Palringo a slape skvele ale nalezato neumi.

szoteka | pát zář 19, 2008 7:42 am

a jsem v dup..e ten irealsms umi jen platit pres PayPal a to nemam mam normalni VISA kartu

aspon tu nikde neni moznost platit kartou
Host
Host

pacholek | pát zář 19, 2008 8:07 am

s visou si muzes zaridit americky ucet poud to tvuj problem resi
http://ituneshop.net

bead | úte zář 23, 2008 10:46 pm

stim placenim by mě to taky zajímalo jak to je. jsem registrovaný na itunes jen pod nickem, adresa je Ford v Detroitu a skusil jsem stahnout zatim nejaky free app a prisla mi hned na mail faktura na 0dolaru. zajimalo by mě kdyz bych stahnul neco placeneho tak kde to budu platit? Mam kartu VISA od ČSOB a internetbanking. kamarad říká že platby do zahraničí normálně přes ibanking nejdou, tak fakt nevim. Navic pokud mam registrovanou fiktivní adresu tak jak by to po mě mohli vymáhat? Prosím napište jak to funguje. Možná se to tu řešilo ale prostě jsem to nenašel. Chápu, že se to tu snažíte držet ať se tu věci neopakujou, ale zas na druhou stranu každej nemá čas hledat hodiny odpověď a navíc je určitě spousta lidí, kteří rádi poraděj ikdyž to tu už bylo. Taky když to tu bude víckrát tak se to alespoň pak snáš najde přes "hledej".
Na každym jinym fóru to tak alespoň funguje. A lidi se na totéž ptají kolikrát jinou frází, která se zrovna na těch vyřešených příspěvcích nepoužila. Takže prakticky to může jen zvednout návštěvnost, protože tady najde víc lidí odpověď na to co chce a to bez zbytečného zdlouhavého hledání.
V poslední řadě si autoři stránek ušetří práci s nekonečnym promázáváním a napomínáním....
Jinak tohle je skvělí web, najde se tu spousta odpovědí, ale někdy to je opravdu zdlouhavé.... :wink:
Apple TV 2
iPad 2 32GB
IPhone 5 32GB
iPhone 4 16GB
iPhone 2G 16GB, firmware 3.1.2
iGPS360
Host
Host

szoteka | pát zář 26, 2008 2:40 pm

zdarec. tak itunes abych si neco stahnul placeneho z itunes u nas mam smulu itones u nas nepodporuje karty VISA. jsem volal na podporu tam mi řekli že o tom ví ale že zatím neví jak toto odstranit.

plspls nemas tip kde je treba beer pianist zadara?

Dale prosím moc sere me uz ta T9 anglicka.. at sms nebo cokoliv pisu musim ty nahradni slovy vypinat. projel jsem forum. udelal co kde psali a furt to nahrazuje slova
Host
Host

scorpi | pát zář 26, 2008 3:13 pm

Já se domnívám, že s tím " projel jsem forum, udělal jsem kde co psali" to nebude až tak pravda. Kdyby si udělal to, to radím v jednom s posledních příspěvků v sekci Pro nováčky, tak máš klid.

viewtopic.php?p=84901#p84901

Opravil jsem název sekce. Omlouvám se za špatné nasměrování, nic méně nováčkovskou sekci musíte znát i pozpátku :lol:
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Uživatelský avatar ygy | pát zář 26, 2008 3:21 pm

boze co je na angleckej t9...mne osobne nevadi uz som si svykol nedivat sa na pismena ale na display a ked tam neskoci nieco co nechcem tak na to v tej reakcii kliknem ale moj iphonik si zvykol uz hovorit po slovensky a vyhadzuje mi slova uz takmer iba v slovencine

szoteka | ned zář 28, 2008 12:00 pm

Prosíímm moc. Vzhledem k tomu ze nemuzu cez itunes nic koupit prosiim moc kde mohu sehnat repo ke je pianist a guitar zadara. nemate rip prosím?
Host
Host

pacholek | ned zář 28, 2008 1:02 pm

pokud jsou aplikace placene v appstore tak by byl autor s prominutim blbec aby je dal free nekam jinam.. takze jedine reseni je warez a ten tu neresime..

szoteka | čtv říj 02, 2008 7:47 am

jj. chapu.Prosim tedy jeste o par rad:

- kdyz mam spustenou treba AIM na ICQ aplikaci a potrebuji zrovna napsat nejakou sms tak musim vyjet a ICQ se mi odhlasi. jak udelat aby to jelo porad i kdyz delam cokoliv a upozornilo men to na prichozi zpravu

- potreboval bych nejaky odkaz na nejaky jiny prohližeč než safari. třeba nejlím nějaka mozilka by byla idealni. použivam firemni system kde mi to pod safari nejede. a předělavat cely system je nelogicke. Díky za rady
Host
Host

ls8 | čtv říj 02, 2008 7:54 am

1/ aplikace z AppStore nemohou bezet na pozadi, pri prepnuti na homescreen se aplikace ukonci
2/ momentalne neexistuje pro iPhone jiny prohlizec nez Safari
It's what you do in the dark that puts you in the light.

Uživatelský avatar masklin | čtv říj 02, 2008 8:24 am

szoteka: je jeste prohlizec MYFOX, je myslim v Cydii

ls8 | čtv říj 02, 2008 8:28 am

Diky za doplneni, myFox jsem neznal. Nejedna se ale o samostatny browser (podle nazvu to trosku navozuje dojem ze se jedna o upraveny FireFox), je to pouze nastavba na originalni Safari, s trosku upravenym uzivatelskym rozhranim.
It's what you do in the dark that puts you in the light.

szoteka | pát říj 10, 2008 4:37 pm

mam problem. ten iphone se mi zda cimdal vice chciplejsi.. prijde sms dam otevrit a nekolik sekund vidim bilou obrazazovku a to je tak i s hovorama. proste jak nejaka stara nokia jak je tam vice SMS tak je chcipla. pls poradte. a to tam mam 10 sms
Host
Host

Uživatelský avatar Gekko gecko | pát říj 10, 2008 7:38 pm

Tyhle aplikace (Piano a Kytara) byly driv za dob iPhone 2G v installeru volně ke stažení....teď jsou na AppStore a snad i Cydii jen za peníze.
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2
iPhoneHolik
iPhoneHolik

szoteka | ned říj 12, 2008 12:45 pm

Prosíímm moc. Vzhledem k tomu ze nemuzu cez itunes nic koupit prosiim moc kde mohu sehnat repo ke je pianist a guitar zadara. nemate rip prosím?
Host
Host

Uživatelský avatar Beavers | ned říj 12, 2008 1:39 pm

Četls ten příspěvek nad svým? Je ti to z něho jasné? Jinak, pokud to nevíš, tak tu neřešíme warez, který tu vyžaduješ a měl by sis přečíst, co je ve stanovách fóra.
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Gekko gecko | ned říj 12, 2008 2:33 pm

Tyhle aplikace byly kdysi když jsem měl minulý rok iPhone 2G na Installeru zdarma,bohužel teď nejsou na Cydii a jejich obdoba na AppStore pouze placené.
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2
iPhoneHolik
iPhoneHolik

szoteka | stř říj 15, 2008 11:25 am

Prosím o radu . Jak pozníám že mám zaručeně odemknuty iphone. z Cydie jsem již neco nainstalovala tak jsem myslel ze to je OK. ted jsem nasel web kde jsou nejake aplikace ale bohuzel jak dam pres itunes synch tak napise ze nemuze nainstalovat ze se to nemohlo certifikovat..
Host
Host

Julek | stř říj 15, 2008 11:37 am

máš JB jinak by jsi neměl Cydii v telefonu

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

Uživatelský avatar whisky96 | stř říj 15, 2008 11:40 am

szoteka píše:ted jsem nasel web kde jsou nejake aplikace ale bohuzel jak dam pres itunes synch tak napise ze nemuze nainstalovat ze se to nemohlo certifikovat..

ak hovoris o aplikaciach, ktore su inak platene a ty ich chces (stiahnute z nejakeho webu) nainstalovat zdarma, tak tu ti nepomozeme, nakolko warew nepodporujeme ...

vlakno zamykam

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv