Zablokovaný bricknutý Iphone

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

taurus00001 | stř říj 01, 2008 2:01 pm

Zablokovaný bricknutý Iphone

Môže mi niekto pomôcť, mal som pripojený iphone na itunes a komplet mi ho zablokovalo, vypisuje iba imei kod a iccid kod, daá sa s tým ešte niečo spraviť?

Uživatelský avatar masklin | pon říj 13, 2008 12:10 pm

Re: Zablokovaný bricknutý Iphone

OT: ja bych ho vyhodil z okna, pockal az tam pujde nejaky cikan a zvedne ho a hned na nej zavolal policii ;-)

Dávej si pozor, co tady píšeš. To už zavání rasismem. Beavers.
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar guzmen | pon říj 13, 2008 12:43 pm

Sprav RESTORE a maš to.
Obrázek Iphone 2G 16GB, Fw. 3.1 JB O2.sk
Obrázek MacBook pro 13" 2011 intel SSD 80GB Lion 10.7.2 + Apple remote
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Diablo | pon říj 13, 2008 4:48 pm

OT: ja bych ho vyhodil z okna, pockal az tam pujde nejaky cikan a zvedne ho a hned na nej zavolal policii ;-)

OT : Tohle me pobavilo :D :D ....

To Beavers , to ste vsichni takovy suchari ze vam vadi takovehle vtipy ? Kdyby si Cikan utahoval z nas "Belochu Cechu" tak mi to bude uplne fuk a klidne bych se tomu taky zasmal.... zalezi jak se k tomu kazdy stavi, jinak zajimave je ze jakmile nekdo rekne neco o Cikanech hned je to rasismus ale kdyz me Cikani na ulici nadavaj do Český Kurvy , Svině apod. tak to uz za Rasismus nikdo nepovazuje ....
Naposledy upravil Diablo dne pon říj 13, 2008 9:42 pm, celkově upraveno 2

Uživatelský avatar Beavers | pon říj 13, 2008 6:34 pm

OT: Určitě máš pravdu a souhlasím s tebou, ale sem tyto názory nepatří, toto je fórum iPhone, jestli jsi to nepochopil, tak si znovu přečti FAQ (pokud jsi to vůbec četl) a chovej se tak, jak ti ukládají tato pravidla. V každém případě bys měl ukázat, že jsi na úrovni a nesnaž se vyrovnat těm, o kterých tu s hořkostí v duši píšeš. Nepoužívej jejich metod, ale bojuj s nimi svou inteligencí.
BTW, ty suchary jsem jakoby přehlédl.
Moderator fóra
Moderator fóra

Diablo | pon říj 13, 2008 9:41 pm

OT : Děkuji za rady hlavně ohledně FAQ ačkoliv chodím na toto forům už více než půl roku tak by mě něco takového zřejmě nenapadlo , takže ještě jednou děkuju za výbornou radu, tak mě napadlo možná bys mě mohl odkázat ještě na Téma jak spravně Postovat příspěvky protože tu píšu OffTopic .... Nebo bych taky rád dostal třeba nějakou ještě užitečnejší radu ........ takže ještě jednou "upřimné" díky za skvělý tip na FAQ ....

BTW - Suchaři ... bylo myšleno s nadsázkou ale jak se zdá u tebe sem se celkem trefil. Co se týče té poslední části tvého příspěvku .... ja že se tu do někoho (tím myšleno Romové) navážim??? Ja jen citoval pár svých zážitků nic víc nic mín.

Jen takový dovětek ... pořád je to jen Internetové Forům ....

Uživatelský avatar masklin | pon říj 13, 2008 10:18 pm

OT:@beavers: omlouvam se jsem tady diabla takhle rozjel, to nebyl umysl. Jinak ja vyrustal v krumlove kde je plno cikanu a nikdy jim nevadilo ze jim tak rikam. Jo a pravidla znam jen jsem mel dneska silenou naladu.

Uživatelský avatar Beavers | úte říj 14, 2008 5:05 pm

OT: OK, nic ve zlém. A ďábly nechme peklu.
Moderator fóra
Moderator fóra

siana | úte říj 14, 2008 7:19 pm

taurus00001 píše:Môže mi niekto pomôcť, mal som pripojený iphone na itunes a komplet mi ho zablokovalo, vypisuje iba imei kod a iccid kod, daá sa s tým ešte niečo spraviť?

Už ti někdo konečně poradil a vyřešil jsi svůj problém???? Nepopsal jsi totiž, o co ses při připojení k IT snažil - jen o synchronizaci nebo o update SW, restore či co??
BTW: Celá tahle diskuze je totiž OT, jak se to říká o těch kohoutech na jednom smetišti(?) nebo tak nějak(?).... je to dost síla.... nechť se každý snaží pomoci užitečnou radou, pokud na to má.... kritizovat moderátora nebo kohokoli totiž dokáže každý a není to na tomto fóru jev až tak neobvyklý.... :roll: :cry:
iPhone X - 64 GB Silver; Vodafone; & AirPods ;-)
New iPad 2018 - 128 GB Cellular Silver; T-Mobile; Apple Pencil
MacBook Air 13" - 256 GB SSD (early 2015), macOS Catalina 10.15.3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Beavers | úte říj 14, 2008 7:24 pm

Pekelně OT & to siana: Své ďábly si peklo vždycky najde. A díky za podporu.
Moderator fóra
Moderator fóra

Diablo | úte říj 14, 2008 10:12 pm

OT : Achjo :D :D :D

dalko | stř říj 15, 2008 2:28 am

Veľa tu toho čo má spoločné s názvom tohoto vlákna nieje, ale predsa skúsim a možno mi niekto pomôže. Oficiálne kúpený 3G, odblokoval som ho podľa fakt super návodu od marthynovák a všetko šľapalo v pohode, až dokiaľ mi pred týždňom nezamrzol a ostali mi svietiť len vlajočky slovenčiny od whiskyho. A tak som brazdil po všetkych možných vláknach a skúšal návod jeden za druhym, vypísalo mi to asi všetky chyby, ktoré sa v vo vláknach spomínajú, ale ip nejde a stále tvrdohlavo ostáva svietiť logo ITunes a káblik. Jednoducho po tých všetkých pokusoch na ňom už ani neviem, aký fw v ňom je alebo nieje. Ak má niekto trpezlivosť, podeľte sa s nejakými skúsenosťami ako doriešiť tento problém.

Uživatelský avatar guzmen | stř říj 15, 2008 6:07 am

Zasa stará otrepaná rada: urob RESTORE. Keby si ho urobil hneď mohol si si ušetriť veľa námahy. Ak sa ti telefon ani nenabootuje tak neviem o žiadnom inom sposobe oživenia akrem už spominaného restore, ten zaberie vždy. A ak maš urobený backup telefonu v itunes je to pre teba velke + :-)
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

dalko | stř říj 15, 2008 6:27 am

Možno si ma zle pochopil, ale práve v tom je problém, že pri akomkoľvek restore vyhadzuje chybové hlášky.

Uživatelský avatar Domy007 | stř říj 15, 2008 6:31 am

No jo, ale to je problém... Musíš tam nahrát nějakou jinou verzi nebo tak něco...

to taurus00001: jestli se nepletu, tak to je jak já říkám slide to energy... Což o to zas až tak nejde, ale pokud máš iP 1G, tak ho po tomle musíš odblokovat, jinak si s ním nezavoláš
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar guzmen | stř říj 15, 2008 7:33 am

@dalko:

Musiš urobit restor v DFU mode mode
A ak možeš tak napíš aku verziu Firmware chceš použiť a aku verziu itunes maš momentalne nainštalovanu.
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

dalko | stř říj 15, 2008 4:24 pm

Musím vám chlapi najprv poďakovat, že máte záujem, lebo každý "odborník" v tomto fóre čo má 5,5 príspevku napíše sprostosť, že mám použiť tlačitko hľadať, alebo niečo iné. Trochu ma mrzí , že to píšu aj tí, ktorí tých príspevkov maju veľa, ale asi im dochádzajú nervy./to by sa aj dalo pochopiť/. Ja nepatrím k tým, ktorí neustále žiadajú o pomoc, ale jednoducho si človek nedokáže niekedy pomôcť a orientovanie sa v súčasných vláknach začína už aj pre mňa byť chaotické, ale k veci:

Mám ITunes 8.0.1 a chcem do IP dostať 2.1
Je to3G mobil od orange, predtým než som ho "upravil" tam bola myslím 2.0.X,
ktorú som upgr na 2.1. Všetko fungovalo normálne aj so slovenčinou a potom kľakol. Potreboval by som presný návod ak by to šlo. Nieje mi problém, ak bude niekto ochotný poskytnúť svoje mobil číslo, mu zavolať.
Pre úplnosť ešte dodám, že ITunes ho vidí, na ip svieti logo ITunes a káblik.

Uživatelský avatar masklin | čtv říj 16, 2008 6:59 am

Takze i kdyz das RESTORE na originalni FW tak dostanes chybu? A jakou?

dalko | čtv říj 16, 2008 8:48 am

Takže niečo sa podarilo, ale mám ďalší problém. Otvoril som QuickPwn, pripojil IP v stave, keď svietilo jablko a čakal a čakal. Vyplatilo sa, lebo nakoniec sa naladoval a 2.1 som do necho napchal. Mám tam všetky app, ale je to nestabilné a po chvíli začne vypadávať alebo sa reštartovať. Samozrejme nemal signál, ale po nainštalovani slovenčiny od whiskyho sa dostal do stavu Jablko káblik. Zopakoval som to niekoľko krát, ale stále to isté.

Takže dostal som ho nakoniec do stavu, kde mi vyhodilo hlášku repair needed, a zároveň s ňou aj ďalší problém. Neide, wifi, nevidí IMEI....... a hlavne že si z neho nezavoláš. A dočítal som sa o tom aj tu na fóre. Možno to je trochu neoprášené vlákno a niečo by pomohlo. Nemáte niekto skúsenosť?

johny03 | pát říj 17, 2008 12:22 pm

tak to si pěkně v hajzlu :mrgreen: :mrgreen:

Na poznámky tohoto typu tady asi nikdo nebude zvědavý, anebo myslíš, že to má něco společného s tématem? Na tu otázku mi neodpovídej. Beavers.

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv