Dobrý den,
rád bych požádal o radu ohledně vytvoření Ad-hoc sítě ve WIN-XP, protože si už opravdu nevím rady. Nepotřebuji návod jak se to dělá, ty už jsem prošel na netu snad všechny co jsou, ale já vždy skončím na zcela základním kroku.
Prostě kliknu na síťová připojení, zvolím své bezdrátové připojení, kliknu pravým a zvolím vlastnosti, dále na kartě Bezdrátové sítě kliknu na Přidat a vyplním požadované údaje a samozřejmě zatrhnu "Toto je síť mezi počítači Ad-hoc..." Kliknu na OK a sít vidím na kartě Bezdrátové sítě mezi ostatními a teď se dostanu ke kritickému bodu kliknu tedy na OK, abych tuto Ad-Hoc síť aktivoval, kliknu na Bezdrátové sítě k dispozici, ale mnou vytvořená síť tam není... Proto opět kliknu na vlastnosti bezdrátového připojení a kartu Bezdrátové sítě a zjistím, že mnou vytvořená Ad-Hoc síť zmizne... Prostě tam není a tak pořád a pořád... Prostě ji vytvořím a kliknu na OK, ale hned poté zmizne.
Prosím nevíte někdo co s tím jsem už z toho naprosto zoufalý...
Údaje o sytému: Win XP, SP3, Wifi karta Atheros 50005G, nainstalovaný firewall, ale zkoušel jsem deaktivovat a nepomohlo... Budu vděčný za každou radu. Díky