Upgrade 1.1.1 na 1.1.2

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

kafes33 | stř pro 19, 2007 10:54 pm

ikena: to se mi stalo, vyresil jsem to tak, ze jsem udelal downgrade na 1.0.2, a pak postupoval dle helpu v iNdependence 1.3, takze pokud jsi na macu, nemel by to byt problem.

Uživatelský avatar ikena | čtv pro 20, 2007 7:24 am

kafes33 píše:ikena: to se mi stalo, vyresil jsem to tak, ze jsem udelal downgrade na 1.0.2, a pak postupoval dle helpu v iNdependence 1.3, takze pokud jsi na macu, nemel by to byt problem.

No právě nechápu, proč se to stalo? Ten návod je na maca a je velice jednoduchý. Narazila jsem u této blbosti a nevím, co je příčinou neúspechu. Mám v iPhonu kartu AT&T, používám system 10.4.11.
Zkusím ještě udělat jailbreak na PC.
Starý pes fóra :)

kafes33 | čtv pro 20, 2007 7:31 am

ikena: take mam Mac a bohuzel jsem taky nevysledoval pricinu, kazdopadne po druhem a tretim restore na 1.1.1. nasledne oktoprep a 1.1.2. mi javovy jailbreake zacal misto tehle hlasky vyhazovat hlasku novou "ze jsem pred updatem nepouzil oktoprep" a jak rikam vyresil jsem to razne a jednoduse pomoci downgrade na 1.0.2. a iNdependence

Uživatelský avatar ikena | čtv pro 20, 2007 8:20 am

Tak sem pěkne sledovala diskuzi, abych nebyla pokusnej králík a vypadá to tady, že všichni jedou na PC. Kde sou macaři ???

Ted sem vyzkoušela jailbreak na PC a stejně neúspěšně. PC nerozumím a nevím, jestli musí bejt iPhone nainstalovaný jako nový hardware nebo ňák jinak.
Může někdo poradit?

Uživatelský avatar ikena | čtv pro 20, 2007 10:52 am

kafes33 píše:ikena: take mam Mac a bohuzel jsem taky nevysledoval pricinu, kazdopadne po druhem a tretim restore na 1.1.1. nasledne oktoprep a 1.1.2. mi javovy jailbreake zacal misto tehle hlasky vyhazovat hlasku novou "ze jsem pred updatem nepouzil oktoprep" a jak rikam vyresil jsem to razne a jednoduse pomoci downgrade na 1.0.2. a iNdependence

Můžeš mi prosím napsat podrobně, jak si postupoval? díky

Martas06 | čtv pro 20, 2007 6:49 pm

Tak jsem se pro update na 1.1.2 rozhodl,FW mam stazeny ale kdyz dam v iTunes update,chvili bezi indikator preparing iPhone for update asi 1min) a pak vyskoci hlaska "iPhone not updated..unknown error 1602" co s tim? :roll:

erda | čtv pro 20, 2007 6:51 pm

Dej šift update. :idea:

Martas06 | čtv pro 20, 2007 6:54 pm

erda píše:Dej šift update. :idea:

O.K prubnu to...nesmaze to potom "Oktoprep"?
V navodu k jailbreakme pisou ze se tohle delat nema.....

Tady je vytah z navodu:

Step 4: Update to 1.1.2

1. Connect your device to your computer

2. Launch iTunes

3. Choose your device

4. Click Update
- If update still shows 1.1.1 as being the newest version, you may download the 1.1.2 from an
Apple download server and shift-click (PC) or option-click (Mac) on "Check for update" and
select the update you downloaded.

- DO NOT CLICK OR SHIFT-CLICK RESTORE: That will wipe the changes OktoPrep made.

erda | čtv pro 20, 2007 6:57 pm

Martas06 píše:
erda píše:Dej šift update. :idea:

O.K prubnu to...nesmaze to potom "Oktoprep"?
V navodu k jailbreakme pisou ze se tohle delat nema.....

Tady je vytah z navodu:

Step 4: Update to 1.1.2

1. Connect your device to your computer

2. Launch iTunes

3. Choose your device

4. Click Update
- If update still shows 1.1.1 as being the newest version, you may download the 1.1.2 from an
Apple download server and shift-click (PC) or option-click (Mac) on "Check for update" and
select the update you downloaded.

- DO NOT CLICK OR SHIFT-CLICK RESTORE: That will wipe the changes OktoPrep made.

Pokud tvrdíš, že to tam píšou, tak jsi bud slepý, nebo neumíš anglicky... :roll:
Naposledy upravil erda dne pát pro 21, 2007 9:12 am, celkově upraveno 1

Martas06 | čtv pro 20, 2007 7:01 pm

No je to tam v souvislosti s RESTORE...to jsem prehlidl,kazdopadne jsem zkusil tvoji radu a je to stejne...Error 1602 :(

erda | čtv pro 20, 2007 7:04 pm

Řek si, že se to dělat nemá, já však nevidím důvod proč by se to dělat nemělo.

No každopádně ta chyba vypadá na starý iTunes.

Martas06 | čtv pro 20, 2007 7:05 pm

iTunes mam posledni 7.5.Mam tedy zkusit updatovat pomoci SHIFT+RESTORE?
Nesmaze to "Oktoprep"??

erda | čtv pro 20, 2007 7:17 pm

Zkus to na jiným kompu s jiným iTunes (nebo se stejným). Je to taková víceméně náhodná chyba.

Martas06 | čtv pro 20, 2007 7:24 pm

erda píše:Zkus to na jiným kompu s jiným iTunes (nebo se stejným). Je to taková víceméně náhodná chyba.

Bohuzel nemam moznost to zkusit na jjnem pocitaci...zkusim tohle: http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=306084 ale tedy pochybuji ze to bude neco platny

EDIT:
Tak jsem jako blbec odinstaloval a znovu nainstaloval iTunes 7.5 a stale pri pokusu o update Error 1602....CO S TIM??????

Martas06 | čtv pro 20, 2007 10:44 pm

Zkousel jsem upgradovat na FW 1.1.2 (ze zoufalstvi) pres RESTORE.No stalo se to co jsem tak nejak ocekaval...upgrade sice probehl ale jailbreak 1.1.2 hlasil ze neni instalovany "Oktoprep"
Nasledoval downgrade na FW 1.1.1 aktivace pres Wi-Fi a ted jeste delam anySIM a instaloval jsem Oktoprep.Jestli to nepujde updatovat na 1.1.2 ani potom tak se na to vykaslu...BOHUZEL TO OPET NEJDE..STALE CHYBA 1602 na tohle fakt nemam nervy ani cas!!!

EDIT:
Takze opet restore 1.1.1 a dale podle tohoto navodu: http://www.iphone.cz/?text=252-nechteny ... o-napravit
anySImtotiz odmita iPhone odblokovat.
Problem je jen v te zatracene aktivaci...predtim se povedla pres Wi-Fi na druhy pokus,ted to zkousim snad podesate a nic

UDELAM AKTIVACI,ODBLOKUJI NAHRAJI ZALOHU A UZ SE NA TO VYBODNU....CELY FW 1.1.2 MI MUZE BYT UKRADENY!!!!!!!!!!!!!!!!
Odted budu iPhone pouzivat jako tisice dalsich(pokud tedy ta aktivace vyjde) a nebudu se v nem vrtat.ztratil jsem 3-hodiny zbytecne....iTUNES JE SR... NEJVYSSIHO KALIBRU!!!!!

erda | pát pro 21, 2007 6:18 am

3 hodiny? No to je fakt strašný, to už bych tam nenechal ani installer :lol:

Julek | pát pro 21, 2007 1:38 pm

iPhone

Tedy Martas ty s tím iPhonem vyvádíš věci :)

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

Martas06 | pát pro 21, 2007 8:25 pm

Re: iPhone

Julek píše:Tedy Martas ty s tím iPhonem vyvádíš věci :)

No mam proste PECH....aktivace zlobi,pritom ostatnim jede jak po masle a upgrade naFW 1.1.2 mi taky iTunes nedovoli....ze by XPcka?

Uživatelský avatar Chrono Leggionaire | pát pro 21, 2007 8:28 pm

mám taky XP a všechny flashe naprosto bezproblémů..když už se vyskytli, tak vždy jen při přesně nedodrženém postupu. tak asi tak..možná mám i víc štěstí
Galaxy Note 10 Aura White | Galaxy Watch Active 2 40mm LTE silver | Galaxy Buds+ White

Martas06 | pát pro 21, 2007 9:20 pm

Zvlastni...no kazdopadne se chystam XPcla preinstalovat protze problem s upgrade na 1.1.2 neni jedina potiz ohledne iTunes viz. muj prispevek v sekci /Media.Nevim proc ale nemohu synchronizovat fotky z pevneho disku...iTunes stale hazi chybu a jde to jen z pametove karty coz je strasne pomale a nepohodlne.

Martas06 | ned pro 23, 2007 6:49 pm

Takze dnes jsem WinXp preinstaloval,sice to nevyresilo problem se sync fotografii do iPhone ale uz se mi povedlo podle tohot navodu(Prvni prispevek) updatovat na FW 1.1.2 uspesne provest JAVA/Jailbreak a odblokovat telefonni cast pomoci anySIM1.2.1u
iPhone je o trochu sviznejsi i kdyz takt procesoru zustal stejny...SysInfo hlasi CPU 412MHz a BUS 103Mhz (Co ukazuje vam? nekde jsem cetl ze se takt mel zvysit na 500Mhz)
Jak se projevi lepsi sprava napajeni na vydrzi baterie se uvidi casem :wink:
Co je fajn,ze po update mi zustaly fotky,mp3 i filmy v pameti...jen se updatoval FW :P
Maly dotaz k cemu je SSH a mohu jej z telefonu odinstalovat?
Pise se o nem zde: http://czech.hacktheiphone.com/iphone_u ... _easy.html
Zatim nevidim duvod proc by mel v iPhone byt....

Martas06 | pon pro 24, 2007 12:27 am

icebee píše:tak covece i po instalaci iWorld je ctverecek porad prazdny :(

No to mi bohuzel dela take i po instalaci iWorld.Datove prenosy nepouzivam(krome Wi-Fi samozrejme...) a ten bily ctverecek celkem rusi...jde se ho nejak zbavit?
Zkousel jsem utilitu Services a vypnout ho uplne ale nejde to....poradi nekdo?

iphoneman | pon pro 24, 2007 9:38 am

Několik postřehů

Ahoj, jen několik málo postřehů ze včerejší odblokace mého iPhone firmware 1.0.2. Tenhle návod je opravdu vynikající a používá nejnovější software, takže je vhodný k úplné odblokaci a nejen k upgrade. Zkusil jsem "RESTORE" na 1.1.2 pak 1.1.1. - jailbreak - Octoprep - 1.1.2 - jailbreak pro verzi 1.1.2. - instalace Any SIM - restart - Airplane mode - Any SIM 1.2.1u a odemknutí telefonu. Vše proběhlo naprosto skvěle a hladce. Instalace iWorld je důležitá pro stabilitu systému, ale je možné po restartu aplikaci odstranit bez následků, telefon si v systému zapíše co potřebuje a aplikaci není třeba mít instalovanou v telefonu. Samozřejmě tohle neplatí pro verze 1.1.2. tam je třeba Turbo SIM a cesta jak telefon odblokovat je daleko složitější. Nicméně je možná, pokud by někdo nevěděl, zkusím poradit, přes soukromou poštu. Krásné svátky iPhoneman
Host
Host

Martas06 | pon pro 24, 2007 11:50 am

Ted nevim...iWorld mohu po instalaci a zprovozneni volani+SMS odinstalovat? opravi jen sys. soubory a pak jiz neni potreba...ne ze by mi v pameti nejak vadil,ma par kb ale i tak: MOHU iWorld po zprovozneni SMS a VOLANI z iPhonu s FW 1.1.2 ODINSTALOVAT?

EDIT:Chci se zeptat,kdyz uz jsem upgradoval na FW 1.1.2 a v budoucnu chtel iPhone kompletne vymazat (Zbavit se vsech aplikaci)co mam presne udelat?
Kdyz dam RESTORE pres iTunes tak jej potom pomoci JAVA/Jailbreak asi neaktivuji,protoze to bude chtit Oktoprep a ten je jen pro 1.1.1.
kdyz dam RESTORE bude situace stejna...co takhle REVirginize ci neco podobneho?
Moznost je i kompletni reset z menu nastaveni ale ten vymaze vse krome programu,poradi nekdo?

m.horra | stř pro 26, 2007 10:43 am

2 Martas06 - tak to mas fakt pech...jinak vsem hezke vanoce a hodne uspesnych odblokovani.... :lol: :lol: :lol:

hanzo70 | sob led 05, 2008 1:56 am

upgrade

podle navodu pro mac na http://czech.hackthatphone.com/iphone_u ... _easy.html probehl upgrade na prvni pokus doslova behem par minut

jen snad detail, o kterem jsem se pri pripranem studovani prispevku na foru nikde nedocetl: po upgrade zmizi veskere aplikace, ktere jste si do founu nainstalovali :( zustanou pouze zakladni od vyrobce, jako na novem telefonu, takze vse je nutne znovu instalovat

a nefunguje aplikace Summer Board, netusim duvod :(

Julek | sob led 05, 2008 5:01 pm

To je snad jasné ne že novým firmwarem přijdeš o všechno. Je to jaky by jsi si instaloval čisté windows. Summeboard verze jsou 2 summerboard old a ta druha tu si musíš nainstalovat.

Obrázek
Administrator
Administrator

hanzo70 | sob led 05, 2008 5:54 pm

Proc jasne? Stejne jako instalovat nova wokna to neni, protoze jinak vsechna data zustavaji v telefonu. FW se tyka zmen aplikaci od Apple, dokonce nepridava ani zadnou novou, takze bych spise ocekaval, ze app. tretich stran maximalne nebudou fungovat, pokud jsou urcene pro jinou verzi fw. Takhle mi to prijde spise jako schvalnost... :(

SummerBoard mam samozrejme tu bez Old, presto to nejde. Pokud tedy verze Old neni pro novy fw 1.1.2 :) Nez jsem si vsimnul, ze na obrazovce SB mi to dole v zavorce pise SummerBoard 3.0 (Inactive), tak jsem myslel, ze jen nefunguji stare motivy, ktere byly pro 1.1.1...

Julek | sob led 05, 2008 6:12 pm

Pokud přehraješ FW tak je iphone úplně prázdný. Prázdný myslím tak jak jsi ho rozbalil z krabice. Je to jako windows :) součástí systému máš kalkulačku, email, explorer :)

Součástí FW jsou nejenom ovladače ale i ty aplikace, prostě celí tel.
Jako schválnost bych to nebral, ony ty aplikace neměli bez dovolení Apple ani fungovat :)

Ver. summerboardu máš správnou zrovna verze 3 je dobrá protože mi při této verzi přestali padat ostatní aplikace. Co přesně ti nejde u Summerboardu.

Obrázek
Administrator
Administrator

hanzo70 | sob led 05, 2008 7:41 pm

Pokud se pri upgradu fw dokazi nejakym zpusobem uchovat data z kontaktu, sms, kalendare, ebooks, mailu a soubory pod ipod, nevidim duvod, proc by to neslo i u ostatniho sw, se kterym nema aktualizace nic spolecneho. Pri zmene OS na vyssi verzi Ti take upgrade nesmaze cizi soft, max. neco prestane fungovat :)

Ale ze v iPhone z pohledu Apple nema nic jineho oficialne co delat je mi jasne. Proto jsem napsal, ze to mam za schvalnost, nez nutnost.

Napsal jsem to pouze jako info pro ty, kteri o aktualizaci uvazuji a tenhle aspekt je predem nenapadl. Nasledna do-instalace pak zabere vic casu, nez samotny upgrade fw, je to otrava :(
--------------
Doinstaloval jsem nove SB, "themes" zustala i pres zmenu fw. Soupatkami v nastaveni mam povolene co potrebuji (Wallpaper, Status bar, Icons, Dock). Ale at delam co delam (vcetne volby restart SpringBoard), k zadne zmene nedojde. Rekl bych, ze hacek je v tom popisku "Inactive", ale jak to zmenit netusim.

Julek | sob led 05, 2008 7:55 pm

A restartoval jsi iphone ? myslím celí telefon ne jenom SB.

Obrázek
Administrator
Administrator

hanzo70 | sob led 05, 2008 8:53 pm

ano, restartoval jsem i telefon

Uz jsem na to prisel! Pomohlo odinstalovat z founu motivy, pak je zase nahrat a restartovat cely telefon.

Julek | sob led 05, 2008 9:04 pm

Budu dělat kompletní info o tom co summerboard je a toto tam taky s vím dovolením přidám, tvůj problém a způsob jak jsi to vyřešil.

Obrázek
Administrator
Administrator

hanzo70 | sob led 05, 2008 9:18 pm

Samozrejme, diky.

Láďa | čtv led 10, 2008 8:27 pm

Dneska se mi povedlo najít řešení na chybu "Cannot launch iPHUC", která mě zarazila minule, takže jsem spokojeným uživatelem FW 1.1.2. Postup jsem hodil k sobě na blog: http://linuch.cz/item/jailbreak-112-a-c ... nch-iphuc/ pokud budete mít pocit, že by se mohl hodit, tak klidně zkopírujte.

uioppoiu | pát led 18, 2008 7:55 pm

Zdravim, lze jeste nejak upgradovat iPhone na 1.1.2 když iTunes již nabízí 1.1.3, příp. co s nim udělat jiného, když je ve stavu http://www.sixth-ave.com/iturbo.htm bod 17. Předem díky za rady...

Uživatelský avatar Chrono Leggionaire | pát led 18, 2008 8:37 pm

tohle si projed´ až po konec

viewtopic.php?t=605&postdays=0&postorder=asc&start=15

Úklid v sekci, přesun do archivu. Julek
Galaxy Note 10 Aura White | Galaxy Watch Active 2 40mm LTE silver | Galaxy Buds+ White

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
Předchozí

Zpět na Archiv