Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
sergi píše:Nemůžu se toho zbavit..
Na macovi jsem se tam snažil i nahrát jakýsi ten soubor..nic mi ale nepomohlo.. Co na windows udělat fakt nevím..javu mám 6 update 3. Může mi prosím někdo poradit?
Nebo musím zase restore na 1.1.2, downgrade na 1.1.1, jailbreak 1.1.1, update na 1.1.2 a zase jailbreak? Snad ne..
Pokud to půjde, tak mi prosím někdo písněte..
sergi píše:Zdravím, mám problém s JailBreakem 1.1.2 iPhonu 1.1.2. Downgradnul jsem, jsem to, jailbreaknul jsem to, updatnul jsem to na 1.1.2.. vše podle návodu Spáchala.. Pak ale, když spustil jailbreak.jar nebo windows.bat z adresáře 1.1.2-jailbreak, tak mi to vždycky napíše: Cannot connect to your device: Please plug your iPod/iPhone into your computer. If you're still having trouble, restart the computer, reconnect the device and try again.
Nemůžu se toho zbavit..
Na macovi jsem se tam snažil i nahrát jakýsi ten soubor..nic mi ale nepomohlo.. Co na windows udělat fakt nevím..javu mám 6 update 3. Může mi prosím někdo poradit?
Nebo musím zase restore na 1.1.2, downgrade na 1.1.1, jailbreak 1.1.1, update na 1.1.2 a zase jailbreak? Snad ne..
Pokud to půjde, tak mi prosím někdo písněte..
mik píše:Vcera jsem naistaloval Leoparda a porad iP nevidi, stale stejna hlaskamik
mik píše:Vcera jsem naistaloval Leoparda a porad iP nevidi, stale stejna hlaskamik
ikena píše:jo jo, musí to bejt IntelMac. Včera jsem to zkoušela na G5 s Leopardem a stejnej neůspěch. Jailbreak mi fungoval skvěle na 24'' iMacu.
iNdependence funguje, ale je to horší postup.
YOU SHOULD PRESS "UPDATE" IN iTunes, NOT RESTORE
Otherwise iTunes will DELETE the OktoPrep and cannot jailbreak 1.1.2~~!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé