2 josua: Skusat mozes cokolvek ked uz mas iPhone po pwn tak nje kedykolvek mozne nainstalovat custom_fw do iPhone pomocou Shift+Restore. Cize keby sa daco pokazilo tak mas to za par minut opravene, sice v povodnom stave, ale mas.
Este mi vysvetli kto Ta tu napadal, ze sa Ta trebalo zastavat? Vysvetlil som Ti co je to JB, preco iPhone zamrza? Vysvetlil, nechapem co tu riesime?
2 giger: nejaky si drzy? Nezda sa Ti?
Ane ide presne o to "Kto iPhone v ruke drzi". Kazdy zacne ladovat aplikacie? To Ty skade vies? Su aj uvedoemly uzivatelia, ktory pred instalaciou citaju co instaluju, pri kazdej app to je napisane, ako v iTunes v AppStore (aplikacie tretich stran) tak aj zo Cydie (aplikacie tretich stran).
Keby dostal odo mna kopanec tak by to patricne citil. Ak niekto ako Ty nepozna srandu a radsej bude pisat blbosti tak ja za to nemozem.
To co som napisal je cista pravda. Uzivatelia su nepozorni stahuju vsetko co sa len da. Taky uzivatel, ktory ma zapratane vsetky plochy zrejme vyuziva vsetky aplikacie (mozno ma same hry). Aplikacie zo Cydii iPhone neskodia a nezapricinuju poskodenie iPhone na to aby sa dalej nomol vyuzivat aj na aplikacie tretich stran, ak by takato situacia nastala tak by vysla patricna orpava v Cydii ako na vsetko. Autori, ktory robia app do Cydie tak ich robia aj do AppStore

Vidim, ze si tu uz dlhsie tak asi vies ako to chodi zo zamykanim? Ak uznam za vhodne (alebo iny mod) alebo tak napise autor, tak temu zamknem, v Novacikoch je tu kazdy den to iste dookola. Cize ked je probem vyrieseny tak sa zamyka. Aby tam neprispievali taki ako si Ty co chcu za kazdu cenu nazlostit mna a pisat OT!
Ak nesuhlasis s pracov niektorych moderatorov nie je problem napisat mu PM, popripade lepsie riesenie napisat priamo Julkovi (admin fora) myslim, ze sa nikto na taketo vyjadrenie nenahneva ako na toto co si predviedol tu!