cydia

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

josua | úte říj 21, 2008 4:18 pm

cydia

zdravim Vas chcel by som sa spytat kde by som nasiel instalacku aplikacie cydia kedze to oficialne nepodporuje apple store.

D.
Josua

Paly | úte říj 21, 2008 4:21 pm

Re: cydia

Musis urobit jailbreake aby si tam mohol mat Cydiu, co je jailbreak si mozes precitat na tomto fore.

Presun do novackov, ak si lenivy hladat nema co Tvoj prispevok robit inde ;)
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
Starý pes fóra :)

josua | úte říj 21, 2008 4:29 pm

no kukal som sa ale cez jailbreake som to spravil v pohode dokazem to rozchodit aj na macu a aj na pc takze nemam problem s slovencinou a ani cestinou. ja praveze hladam inu cestu aby som to nemusel robit cez navody na stranke iph0ne.sk chcem len cisto tu aplikaciu ale asi to nepojde kedze to nieje na apple store :-(

Paly | úte říj 21, 2008 4:32 pm

Cydia=jailbreak

Bez jailbreaku nepojde Cydia, ak chces Cydiu musis urobit jailbreak.

Cize nijak inak sa tam ta aplikacia neda dat, pretoze:

Cydia tak ako aj Installer pracuju na baze Unix na iPhone a kym sa nenainstaluju urcite programy tak Cydia Ti tam bude len na okrasu a bude to len ikonka bez funkcie.
 iPhone #1 3.1.3
Orange

Čítajte pravidlá fóra!

josua | úte říj 21, 2008 4:34 pm

diky za radu hladal som cestu ako to ojekabatit ale asi neexistuje
nezda sa ti ze ked tam das jailbreake tak zacne iphone haprovat parkrat mi zmyzli kontakty a musel som ich znovu naimportovat z sim karty :-(

Paly | úte říj 21, 2008 4:38 pm

Nezda sa mi. Mam iPhone skoro rok od zaciatku mam JB, unlocknuty, robil som na nom take upravy, ze "Vam" terajsim uzivatelom sa o tom moze len snivat :) (v dobrom myslene) a nic, vsetko slape, nikdy sa mi nic nepokazilo, iPhone slape ako hodinky.

To, ze niekomu nieco odchadza a pada a vymazava sa nie je sposobene JB, ale tym kym je iPhone drzani, pretoze ked nainstalujes nejaku app o kotrej nemas ani paru tak ta moze urobit v iPhone bordel :)
 iPhone #1 3.1.3
Orange

Čítajte pravidlá fóra!

josua | úte říj 21, 2008 4:43 pm

no to mas pravdu s tymi aplikaciami ja mam iphone len necely mesiac takze nanom robim svoje testy ake ma len napadnu :-) asi som vtedy zle nainstaloval jailbreake kedze som to robil asi prvy krat

Uživatelský avatar giger | úte říj 21, 2008 5:22 pm

No mne sa naopak "zda"!

Ved predsa tym, ze urobis JB otvoris cestu vsetkym treto-stranovym (3rd party) aplikaciam a u niektorych je stabilita a vplyv na dalsie officialne funkcie (default aplikacie) minimalne diskutabilny!

Aplikacie na AppStore su oficialne, otestovane a schvalene od Apple.
Samozrejme, ze spadnu niekedy aj niektore z nich ale urcite ako oficialne riesenie su vzdy spolahlivajsie ako 3rd party (cest niektorym vynimkam).

A co je to za vysvetlenie, ze "tym kym je iPhone drzani" ?!?!?
Ved u noveho uzivatela (a urcite aj u pokrocilejsieho) je jasne, ze ked urobi JB zacne do iPhone 3G ladovat skoro vsetko co sa mu dostane pod ruky a urcite vopred nevie, co ta-ktora aplikacia sposobi, zvlast ak je to 3rd party...
Je tu niekde post od uzivatela, ktory ma problem, ze uz nemoze instalovat dalsie aplikacie, lebo ma zaplnenych vsetkych 9! dashboardov :shock:
Silne pochybujem, ze su to applikacie z AppStore.

Inak od moderatora by som cakal profesionalne vysvetlenie ale namiesto toho vidim hned v prvom jeho poste kopanec novemu uzivatelovi aj s paranoidnym obvinenim. :shock:

Uz tu chyba iba LOCK aj s poznamkou o presune, vyrieseni a co ja viem, co este, ako sa to tu deje posledu dobu...
:roll:
Obrázek iPhone 3G 16GB White (FW 2.1) O2 SIM without JB
Host
Host

josua | úte říj 21, 2008 5:26 pm

thank you ze sa ma tu niekto zastal v podstate som sice amater v tomto ale vsetko chce cas a tiez tam skusam milion veci lebo su okolo mna ludia ktory prave na mna cakaju ked im oznamim ze oki mozes to tam dat alebo oki podporuje to :-)

Paly | úte říj 21, 2008 5:40 pm

2 josua: Skusat mozes cokolvek ked uz mas iPhone po pwn tak nje kedykolvek mozne nainstalovat custom_fw do iPhone pomocou Shift+Restore. Cize keby sa daco pokazilo tak mas to za par minut opravene, sice v povodnom stave, ale mas.

Este mi vysvetli kto Ta tu napadal, ze sa Ta trebalo zastavat? Vysvetlil som Ti co je to JB, preco iPhone zamrza? Vysvetlil, nechapem co tu riesime?

2 giger: nejaky si drzy? Nezda sa Ti?

Ane ide presne o to "Kto iPhone v ruke drzi". Kazdy zacne ladovat aplikacie? To Ty skade vies? Su aj uvedoemly uzivatelia, ktory pred instalaciou citaju co instaluju, pri kazdej app to je napisane, ako v iTunes v AppStore (aplikacie tretich stran) tak aj zo Cydie (aplikacie tretich stran).

Keby dostal odo mna kopanec tak by to patricne citil. Ak niekto ako Ty nepozna srandu a radsej bude pisat blbosti tak ja za to nemozem.

To co som napisal je cista pravda. Uzivatelia su nepozorni stahuju vsetko co sa len da. Taky uzivatel, ktory ma zapratane vsetky plochy zrejme vyuziva vsetky aplikacie (mozno ma same hry). Aplikacie zo Cydii iPhone neskodia a nezapricinuju poskodenie iPhone na to aby sa dalej nomol vyuzivat aj na aplikacie tretich stran, ak by takato situacia nastala tak by vysla patricna orpava v Cydii ako na vsetko. Autori, ktory robia app do Cydie tak ich robia aj do AppStore :)

Vidim, ze si tu uz dlhsie tak asi vies ako to chodi zo zamykanim? Ak uznam za vhodne (alebo iny mod) alebo tak napise autor, tak temu zamknem, v Novacikoch je tu kazdy den to iste dookola. Cize ked je probem vyrieseny tak sa zamyka. Aby tam neprispievali taki ako si Ty co chcu za kazdu cenu nazlostit mna a pisat OT!

Ak nesuhlasis s pracov niektorych moderatorov nie je problem napisat mu PM, popripade lepsie riesenie napisat priamo Julkovi (admin fora) myslim, ze sa nikto na taketo vyjadrenie nenahneva ako na toto co si predviedol tu!
 iPhone #1 3.1.3
Orange

Čítajte pravidlá fóra!

josua | úte říj 21, 2008 5:51 pm

no mam sice iphone mesiac ale uz viem co v nom chcem mat a tiez vem ako to tam chcem mat nainstalovane preto som sa snazil zistit ci sa da cydia nainstalovat aj inac nez cez jailbreake

Paly | úte říj 21, 2008 6:01 pm

No tak to je dobre, zistil si, ze to inac neide :) aspon si vytvoris nazor na to, ze co potrebujes atd. Myslim, ze to je vyriesene ak ano zamykam
 iPhone #1 3.1.3
Orange

Čítajte pravidlá fóra!

josua | úte říj 21, 2008 6:03 pm

suhlasim mozeme zamknut :-)

Paly | úte říj 21, 2008 6:05 pm