No myslím (a nechcem zarieknut) že počtom to nebude...ja mam skoro plne všetky screeny (asi by som mal prejst na categories) a všetko vpohode! Skorej si myslím že to bude nestabilnými aplikáciami čo robia šarapatu.
iPhone 4 32GB JB by GP iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda
Ja mam jen par aplikaci (3 screeny) a skoro volny disk a stejne mi obcas neco spadne
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0 iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2 Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
asphalt mi padal taky , pak jsem restartnul a od te doby v klidu, jedine co nechapu tak mi nejaka aplikace v pohode funguje a kdyz ji zapnu treba za tyden tak mi napise ze nejde otevrit (stalo se mi to u dvou veci,jedna z toho byla wedict)
ty apps nebo games isntalujte prez iTunes a ne prez PCSuite.. je to tím.. mam iP 2G - FW: 2.1. a zatim mi nic nespadlo a to tam mam 4 screeny plus categories..ani asphalt se mi ani trochu neseka ani nevypadava.. zkuste to prez iTunes.. verte mi!
mne pada kdyz si chci spustit treba puvodni aplikaci hodiny...nebo aplikaci kalendar..proste se k tomju nedostanu...nahravam veci pres wifi a nemam jich tam zas tak moc...co s tim ?
Revan prepač ale pada ti to len preto ze si lenivy a mozno aj daco ine....je tu milion navodov na fore ako toto padanie hodin a datumu zrusit! Staci skusit aspon trosicku hladat.
iPhone 4 32GB JB by GP iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda
Regional Setting/Nastavit "UnitedKingdom" a bude klid" Mě se takhle choval iPhone hned po vybalení z krabice resp. po upgradování na FW2.1...defaultně mají ty pro náš trh nahraný FW2.0.2