ekvalizer - pouzitelnost

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

FuntomCZ | pát led 18, 2008 8:32 pm

ekvalizer - pouzitelnost

me prijde ten ekvalizer celkem k nicemu - je toho tam na me moc ( a navic neni primo v ipodu ale musi se do settings - to je pro me nepochopitelny ) - kdyz dam shuffle tak bych musel kazdy 4 min lizt do settings...ipod...EQ... a vybirat podle toho co zrovna hraje... u SE w800i sem mel bass,megabass,hlas a vysky a vystacil sem si :D

bass booster je s originalnima spuntama podle me nepouzitelnej - nehrajou nijak zazracne,takze bych musel prepinat ekvalizer i podle sluchatek ktery mam zrovna na hlave...(kossky bass booster davaj ^^ :D ) takze sem to vyresil naslednovne: settings - ipod - EQ - off :shock: :lol:

co si o tom evalizeru myslite ?

Uživatelský avatar Reyn | pát led 18, 2008 8:37 pm

nikdy jsem nepouzival predpripravene profily v ekvalizeru, protoze jsem nenasel zadny, co by mi vyhovoval...vzdycky si ekvalizer radsi nastavuju sam, podle toho jak mi presne sedi na dane sluchatka (coz ale u iphonu nejde), anebo ho vypinam
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Apophis.k | pát led 18, 2008 11:16 pm

no, se standard iPodackejma spuntama equalizer neresim, rozdily tam sou stejně jen minimalni, nebo to ten zvuk uplne zprzni... po pripojeni Porta Pro už je to sice jiný kafe, ale tam je těch basů zase až moc... takže sem si zapnul Treble booster... zvuk je potom mnohem lepší, ale u některejch songů slyším dost shusný pazvuky, zní to jako kdyby při hodně vysokejch výškách něco rezonovalo ve sluchátcích, takže nevím jestli je to sluchátkama, nebo to dělá ten equalizer, dělá vám to taky někomu??

Julek | sob led 19, 2008 12:00 am

Já moc hudbu neposlouchám ve sluchátkách, pořád jezdím autem, takže iPhone mám po primitivním ořezání koncovky kabelu :oops: napojený na audio systém v autě kde si upravím výstup přímo v rádiu..
Jinak v iTunes jsem si hrál s nastavením a abych řekl pravdu rozdíl jsem nezaznamenal, nebo můj sluch ( což je pravděpodobnější ) to prostě nepozná.

.

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

FuntomCZ | sob led 19, 2008 6:12 pm

copak ekvalizer jako takovej spatnej neni,ale stve me jeho umisteni v settings,a mohl by bejt jednodussi :D

Uživatelský avatar tvosi | sob led 19, 2008 6:53 pm

ja mam Koss Porta Pro a ekvalizer mam vypnutej..Sluchadla hrajou suprove i bez nej a zvuk je podle me lepci nez z jakyhokoliv jinyho telefonu 8)
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009
Moderator fóra
Moderator fóra

watterman | sob led 19, 2008 7:07 pm

ja ekvalizer celkem dost pouzivam... sice je AZ v nastavenich ale to me problem nedela... ale horsi je to, kdyz vyberes v EQ predvolbu jineho zanru nez toho co se hraje... potom je zvuk pri vyskach hrozne sumivy

Apophis.k | sob led 19, 2008 7:32 pm

tvosi píše:ja mam Koss Porta Pro a ekvalizer mam vypnutej..Sluchadla hrajou suprove i bez nej a zvuk je podle me lepci nez z jakyhokoliv jinyho telefonu 8)

No, pravě že porty hrajou sice supr, ale na můj vkus hrajou moc basů, což u některejch songů není zrovna nejlepší..

FuntomCZ | sob led 19, 2008 7:47 pm

hodila by se funkce prirazovani nastaveni ekvalizeru k pisnim...nebo alespon k playlistum...

Julek | sob led 19, 2008 8:21 pm

Něco takového se dá nastavit v iTunes.. Pravé myšítko na albu nebo mp3 a get info...

Obrázek
Administrator
Administrator

FuntomCZ | sob led 19, 2008 8:53 pm

jde mi to u konkretnich songu ( dik,nevedel sem to ) a ted zkoumam jestli to jde u alb celejch...zatim sem to nenasel...u playlistu asi taky ne...no u jednotlivejch pisni bych se s tim delal celkem dlouho :lol:

EDIT: s ctrl jde oznacit vic pisni a dat "Get info" - pro vice najednou jdou veci jako ekvalizer upravovat :o :shock: :wink: a konecne si i spravne nastavim zanry - diky tomu ze se to da delat u vic songu najednou je to otazka par minut

Julek | sob led 19, 2008 9:01 pm

jsem rád když pomůžu ...

.

Obrázek
Administrator
Administrator

Uživatelský avatar rony | sob led 19, 2008 10:37 pm

FuntomCZ píše:s ctrl jde oznacit vic pisni a dat "Get info"

jo nastastie to ide. je to inak sucast nejakej temy kde sa hovori o artworkoch

Úklid sekce 10.4.2008. Přesun do archivu . Julek
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv