PDF listovani, strankovani?

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

RavenPM84 | pát říj 31, 2008 10:35 pm

PDF listovani, strankovani?

Ahoj existuje nejaky program nebo figl na rychle listovani nebo strankovani, treba zadanim stranky, v pdf? Mam pdf soubor s 510 str. a predstava neustaleho strankovani na konkretni stranku me dost stve. Dik za odpoved

Uživatelský avatar Beavers | sob lis 01, 2008 6:41 am

Re: PDF listovani, strankovani?

Nevím, zda sis nepolpletl fórum a jestli se tvoje otázka týká iPhone. Odpovím ti na ni proto v souvislosti s PC a programem Adobe Acrobat Reader. V levé části okna otevřeného dokumentu je možno zobrazit malé náhledy stránek, které jsou očíslované. Posuvníkem sjedeš na požadovanou pozici stránky a klepneš na příslušný náhled. Toto jsou ale běžné funkce Acrobat Readeru a zdá se mi, že ti tu radím něco, co je základem používání programu. Pokud jsem nepochopil tvůj dotaz, formuluj ho srozumitelněji.
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Lukáš Petr | sob lis 01, 2008 8:42 am

Tak co se tyce programu v iPhonu, tak na prohlizeni pdf souboru jich par je, ale nevim jestli by zvladli 510 stranek. Pokud by to zvladnul napriklad MobileStudio, tak tam dole je takovy posuvnik, kterym to muzes posunout treba az na konec. Ale jak uz jsem psal 510 stranek je opravdu hodne.
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
Macbook Pro 15" retina mid 2015

Moje aplikace: Timelines | Routie | Quadratic Master
crafted by Glimsoft.com
iPhone expert
iPhone expert

RavenPM84 | sob lis 01, 2008 10:46 am

Myslel jsem skutecne pdf v iPhonu . Ve ctvrtek jsem si koupil appstore Folders a zkousel otevrit veci pdf (samozdrejme pres Slovensko v CR asi nikdy moje karta nepojede :evil: ). Nepadal ale nebylo mozny se rychlejsim zpusobem presunout treba do prostred publikace a ani si nepamatoval kde jsem skoncil. To me dost prudilo. Tak jsem vam napsal na forum jestli neznate nejakou fintu nebo lepsi program. Vecer koukam na appstore a zjistim ze je tam Files Lite. Pamatuje si kde jsem v pdf skoncil a jeste ma dve sipky pomoci kterych se da pomerne rychle posunovat nahoru a dolu v dokumentu. Navic plna umoznuje skocit na konkretni stranu. A i rychlost a stabilita je lepsi nez u Foldru. Takze problem se tim vyresil. Ale dik za pomoc :)

MobileStudio. Nepada ti? Cetl jsem ze neni moc stabilni treba u vecich pdf. Ten posuvnik funguje jako klasickej posuvník u okna ve Windowsu?

Nechapu proc Apple neumozni rychle posunovani pomoci te listicky co se zobrazi kdyz se posunujes v dokumentu :? . Ale asi by to nestihalo uz tak to ma co delat s nekterymi hodne kvalitnimy pdfky.

Uživatelský avatar vbruno | sob lis 01, 2008 11:39 am

Ja mam obecne s oteviranim pdf souboru, hlavne velkych, problemy. Mobile Studio je fajn, ale pri otevirani vetsich PDF zacinaji problemy a vetsichznamena treba jen 15MB. Po vypnu ti a zapnuti telefonu je otevre, ale po chvilce pouzivani uz ne. Nemluvim ani o PDF cca 30MB, ktere mi neotevre nikdy. Napr Air Sharing na tom je trosku lip, ale take nic moc.
Nakonec jsem zkusil Files Lite ktery je zadarmo a ten mi soubory cca 15 MB otevira spolehlive a je celkem slusny i co se tyka ostatnich veci (Nabizi rozsireni na plnou verzi, kde je jiz funkce "Go To Page"). Ale obecne mam na iPhone problem s oteviranim vetsich PDF. Nekdo tu psal, ze v Data Case pracuje s PDF cca 100MB, ale o tom si opravdu muzu nechat jen zdat. Ale i o DataCase nekdo prohlasil ze pada pri otevirani vetsich PDF. Zacinam mit pocit, jestli to neni treba novym FW, ktery ma s temito velkymi soubory problem. Opravdu tomu nerozumim :-(
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::
iPhone expert
iPhone expert

RavenPM84 | sob lis 01, 2008 12:15 pm

DataCase? Na ten jsem uplne zapomnel. Taky na neho mrknu.

Otazka je jestli to neni tim ze to iPhone proste uz hardwarove nestiha!?

Uživatelský avatar vbruno | sob lis 01, 2008 12:30 pm

viewtopic.php?f=69&t=10374

Tady jsme to resili.
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::
iPhone expert
iPhone expert

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv