Muj pohled:
1) O2 ma co se tyka ceny iPhone bezkonkurencne nejlevnejsi a to o hodne. Urcite se o2 vyplati hlavne pro lidi kteri vyuziji 3G, protoze jinde nema o2 ani EDGE a GPRS je opravdu znouzectnost.
2) Vodafone me sice pekne nastval s cenama, ktere i po reakci zakazniku a naslednem zlveneni jsou stejne dost vysoke, ale zase ma nejvetsi pokryti EDGE na nasem uzemim a vzhledem k tomu, ze jsem jeho dlouholetym spokojenym zakaznikem, jsem ho nerad opoustel. Vadilo mi hlavne nemoznost upsani na 2 roky, ktere se bere jako vyhoda, ale ja po 6ti mesicich stejne neprestanu data pouzivat, takze bych stejne dal platil, ale moznost tohoto upisu a tim rozumne ceny telefonu nemam.
3) Dalsi dulezity fakt, ktery tu nezaznel je, ze u vsech operatoru jsou iPhony (aspon co ja vim) nelobkovane !! Takze ani v tomto smeru neni "nutne" vybirat Vodafone.
4) Dale Servis. Co jsem tu mel moznost precist, tak nejlepsi zkusenosti s reklamacemi jsou u o2.
5) T-mobile jsem nevolil, protoze nenabizel 16GB variantu a tarif byl vyhodny jen pri omezeni portu ktere lze pouzivat pri pripojeni. Pro neomezene vyuzivani je tarif jiz drazsi.
6) FUP: o2 nabizi 120MB na tyden a to mi uplne staci. Doma mam sice wi-fi a to dost zkresluje, ale vyuzivam pripojeni i pres o2 a 120MB jsem vypotreboval cca za mesic. U Vodafone je myslim 3GB, takze urcite lepsi.
7) Samoobsluha: Jeden z duvodu proc jsem hodne premyslel o Vodafone

Tahle sluzba mi u o2 proste chybi. Kontrola aktualniho stavu provolanych minut atd. atd.
To je asi vse, sorry za dlouhy prispevek