SteveJSF | čtv lis 06, 2008 11:18 pm
Ahoj, mam iPhone asi dva tydny, original 16 GB bez JB. Take jsem se dostal do stavu zatuhnuti. Zrejme se vybil, ale to nemuzu 100% potvrdit, byl vypnuty a nesel zapnout. Nejevil znamky nabijeni ani z NB ani z nabijecky (ale pro jistotu jsem mu na nabijecce dopral 3 hodiny), ale rozsvitilo se to jablicko a po nejake dobe zase zhaslo. V prubehu nabijeni jsem ho parkrat zkousel zapnout, ale vzdycky jsem se dostal jen k tomu jablicku.
Diky tomuto tematu jsem udelal reset iPhonu - 10 sekund HOME + POWER, pak 15 sekund uz jen HOME - s iPhonem pripojenym k NB a povedlo se - iTunes, ktery ho do te doby nevidel, detekoval iPhone ve stavu pro restore a zacal stahovat software pro restore (skoro 240 MB). Po stazeni probehlo rozbalovani stazeneho SW, priprava iPhonu pro restore a ... asi po 5 minutach te pripravy vyskocila hlaska:
The iPhone "iPhone" could not be restored. An unknown error occurred (1604).
Mohl jsem to odklepnout bud OK nebo Help, coz je jedno, u Helpu se jen otevrela webova stranka podpory v anglictine. No a iTunes ho prestal zase videt. Reset USB spojeni podle me nepomuze, restart NB taky ne a vytvaret novy ucet nebo preinstalovavat iTunes, kdyz mi v NB vsechno jede v pohode, to rozhodne delat nebudu. Takze po tech resetech a restartech zkusim znovu reset iPhonu a zitra se s nim zrejme rozloucim. Samozrejme si rad vezmu novy.
-----------
Tak po dvou týdnech mám ze servisu iPhone zpátky. Údajně to řešili výměnou základní desky, což prý znamená, že mi dávají nový mobil. A skutečně byl celý fungl nový - bez jediného škrábance, ještě zalepený ve fólii, nové IMEI - takže jsem začínal zase od začátku. A zrovna vyšel nový FW, takže po aktivaci jsem ho rovnou updatnul.
Několik iPhonů, iPadů, MacBooků, Time Capsule, Apple TV, iPod Nano, AR.Drone...