NO SERVICE, alebo ZIADEN SIGNAL

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

zamky | pát říj 10, 2008 2:45 pm

NO SERVICE, alebo ZIADEN SIGNAL

zdravim, vopred sa ospravedlnujem za novootvorenu temu..mozte ju potom zmazat, no mozno bude prinosom ak sa tento problem vyriesi .

mam:

iPhone 3G T-mobile sk
iTunes 8

iPhone1,2_2.1_5F136_Restore
QuickPwn21-1

pouzival som do bodky navod (a nie raz):
viewtopic.php?f=13&t=8963

vsetko prebehne bez problemov bez chybicky..tymto suborom iPhone1,2_2.1_5F136_Restore...to restornem na zaciatku cez itunes, potom vypnem itunes a pouzijem ten subor cez QuickPwn21-1. proste vsetko ako ma byt .zapne sa, vlozim kartu ..dam pin, pin vezme. ale nenabehne signal a uz sa mi raz stalo ze mi pisalo no service.. . Co mam prosim vás spravit.. uz som aj 3G vypol...hladal som na celom fore no nenasiel som, potrebujem vase skusenosti..co mam doinstalovat cez cydiu, alebo co mam urobit...velmi pekne vas prosim..som v koncoch, fyzicky, psychicky, elektronicky...neverim ze dobry ludia uz neexistuju :)

ls8 | pát říj 10, 2008 2:51 pm

Re: NO SERVICE, alebo ZIADEN SIGNAL

A kdyz udelas restore na originalni Apple firmware, tak SIM funguje? Mas telefon jiz aktivovany?
It's what you do in the dark that puts you in the light.
Starý pes fóra :)

zamky | pát říj 10, 2008 3:38 pm

UPRAVENE ! uz to ide..vymazal som to co tu bolo predtym lebo som nerozumel urcitym principom a to co tu bolo napisane by mohlo zmiast tych co maju rovnaky problem ako som mal ja..cize ak urobite restore, tak musite vlozit kartu a aktivoat telefon cez itunes.
Naposledy upravil zamky dne úte říj 14, 2008 11:16 pm, celkově upraveno 2

ls8 | pát říj 10, 2008 4:22 pm

Nejdriv je nutne provest aktivaci, viz. navod. V pripade problemu s aktivaci doporucuji kontaktovat operatora, od ktereho jsi telefon koupil.
It's what you do in the dark that puts you in the light.

Uživatelský avatar whisky96 | pát říj 10, 2008 5:36 pm

este kontrolna otazka, ta SIM ktoru tam davas, je tiez T-Mobile? (T-Mobile predava iPhony blokovane, takze ine SIMky tam fungovat nebudu)

ja len pre istotu, lebo denne dostavam niekolko PM, od ludi ktori si myslia ze jailbreak im odblokuje telefon na pouzitie v inej sieti ..

zamky | pát říj 10, 2008 6:07 pm

UPRAVENE koli tomu aby sa nedostali ludia s podobnym problemom do pomykova (predtym som tu pisal blbosti)... opakujem sa ..moj problem sa vyriesil tym , ze som aktivoval telefon po restore cez iTunes..potom som pokracoval podla navodu http://www.iph0ne.sk/iph0ne.sk/navodPC.html ..ak cloveku pracuje Quickpwn spravne(na jednom PC ma vyhadzovalo, tak som skusal na druhom) a clovek dodrziava, kroky v navode..tak to musi fungovat..

a este dolezite--nevkladat inu sim ako od T-mobilu ak mate iPhone od T-mobilu..Jailbreak vam telefon nezpojadni aj pre inych operatorov !..len trochu iPhone vylepsi. ... to je dolezite..ja som si predtym myslel nieco ine a preto som bol v sra.kach...
Naposledy upravil zamky dne úte říj 14, 2008 11:26 pm, celkově upraveno 1

zamky | ned říj 12, 2008 1:43 pm

tak co ludia..nepomozete mi?..skusal som vsetko aj to patchnut, a vymazat ten subor, no mam pocit, ako by sa tam vsetko po restarte znova obnovilo..poradte..pls pls pls

rodier | ned říj 12, 2008 2:39 pm

pokud tam nemas carier, tak nemas aktivovanej telefon. musis ho aktivovat

zamky | úte říj 14, 2008 12:34 pm

tak napisem este raz :

1. cez itunes som restorol iphone 3g tymto firmwarom :iPhone1,2_2.1_5F136_Restore...po skonceni iTunes zahlasi :The iPhone cannot be use with iTunes because information required to activation could not be obtained from the phone.
Check that sim card is inserted inserted in your iPhone and that is not pin locked.

2.potom urobim jailbreak, pomocou quickpwn verzia 1.0.0.0 a suboru iPhone1,2_2.1_5F136_Restore

3.po restore vsetko nabehne ako ma, akurat nemam carrier a nenabehne signal ani siet..pin kod vezme.

stale mam v telefone sim kartu s ktorou sa uz v tomto telefone dalo valat. cize T-mobile.

co robim zle?

Uživatelský avatar masklin | úte říj 14, 2008 12:39 pm

ja bych zacal tim ze si zrusis ten PIN kod na sim karte :wink:
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.

zamky | úte říj 14, 2008 12:43 pm

uz fici:)

po restore som aktivoval, sice ani neviem ako a ide to:)

Edit: no tak napisem vam preco ako a jakto ..

tak ja som v podstate amater v tychto veciach, ale tie navody su tak lakavo a perfektne s prehladom robene, ze by to spravila aj zena..mam zasebou odblokovane 2 iPhony first generation..tak som si myslel ze to bude podobne lahke aj s 3G..no zozaciatku nebolo, odkedy som ho zapojil robil som vsetko mozne a ono to stale neslo..uz mi z toho praskalo..snivalo sa. A konec koncov, jailbreaknut iPhone 3G je dokonca este jednoduchsie..ale ked sa clovek niektorym veciam nerozumie..moze dopadnut ako, ja stroskotal som na uplnej banalnej banalite..pre skusenych je to samozrejmost , no pre mna to bola opdstatna vec.. a k veci..urobil som taku chybu, ze sa mi nepodarilo uz aktivovany iPhone jailbreaknut na prvy krat, tak som urobil restore..a uz som ho neaktivoval..este raz - neaktivoval ...co je v podstate velmi dolezite a to neaktivovanie mi zobral vela dni zivota..cize som robil jailbreak na neaktivnom iPhone, a presne to mi robilo problemy. ako nahle som po restore napojil iPhone na iTunes..tak sam aktivoval hned ako som vlozil kartu a zadal pin.. potom som uz len pouzil tento navod : http://www.iph0ne.sk/iph0ne.sk/navodPC.html ...na ktory som predtym nadaval vlastnou chybou..vsetko sa podarilo na prvy krat , a mne sa opat vratili kludne noci

verim , ze vela z nas amikov ma podobny problem..tak dufam, ze niekomu pomozem ..a dakujem whiskymu za super navod so super slovencinou vela zdaru !!

harken | čtv říj 30, 2008 9:59 am

No takze par noviniek:

Musel som restorovat fw a znova jailbreak, a stale pisalo NO SERVICE, pripadne ma to prihlasilo do madarskeho T-Mobile (mam orange).Restore ani nic ine nepomohlo, tak som zavolal do Orange:

"O tomto probleme vieme, bol zdeleny Applu...
...telefon je realne prihlaseny v sieti Orange"

Cize aj ked to ukazuje no service alebo inu siet, iP je prihlaseny do domovskej - naozaj som sa dovolal z madarskeho T-M bez medzinarodnych prefixov.

Vyskusajte aj vy ci dokazete pri No Service volat

Menyhart | pon lis 03, 2008 6:14 pm

Ahojte.Mám problém so svojim iPhonom 3G.
Vypisuje mi No Service.
Nepomohol Restore, Reset..Nič. Chcem vás poprosiť o rady...
iPhone kupovaný v USA, unlocked s TurboSim.

Uživatelský avatar toncek | pon lis 03, 2008 6:20 pm

Zkus vyndat simku + turbo sim a vložit znova nebo potom přečistit kontakty na té turbo sim, třeba klasickou kancelářskou gumou - nebo jak se to jmenuje.

Dělalo mi to samé s mojí stealthSim - nejdřív to pomohlo, ale pak se to stávalo čím dál častěji, takže mě nezbyl něž přechod na novější firmware atd.

Ale to u Tebe nepřichází v úvahu..

Poslední možnost je, že je vadná TurboSim
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
Moderator fóra
Moderator fóra

Menyhart | pon lis 03, 2008 6:46 pm

Mám pocit,že keby bola vadna turbo sim, tak by mi nevyhľadalo siete v dosahu...čiže všetky siete na SR:..

Uživatelský avatar toncek | pon lis 03, 2008 9:06 pm

tak můžeš zkusit vyčistit ty kontakty :wink:
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
Moderator fóra
Moderator fóra

aleshek | stř lis 12, 2008 11:39 pm

ahojte, první příspěvek, sorry, jestli budu doublovat někoho z předešlých

mám neblokovany iPHONE 3G zakoupený v USA, neaktivní, po QUickPWN je sice aktivní, ale NO SERVICE, existuje možnost "zprovoznění" na jiného operátora, aniž bych použil Turbosim anebo původní sim kartu operátora amerického, kterou nemám k dispozici? Zřejmě jsem v pasti... :-)

postup:
>Orig RESTORE FW 2.1 (>neaktivní)
>QuickPWN 2.1 (>aktivní, ale NO SERVICE)
>CZSK.2.21.N (upravená od whisky96>neaktivní)
poté ještě pokus CUSTOM 2.1 (>aktivní, NO SERVICE),

tohle vše jsem zkusil, zatím bezúspěšně
Host
Host

Uživatelský avatar toncek | čtv lis 13, 2008 9:32 am

aleshek: Jiná možnost než použití turbo sim neexistuje.
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
Moderator fóra
Moderator fóra

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv