Záloha kontaktů a SMS - starý iPhone 1.1.3

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Ranger | sob lis 15, 2008 6:53 pm

Záloha kontaktů a SMS - starý iPhone 1.1.3

Mám starou verzi z USA s firmwarem 1.1.3 a konečně jsem se dostal k tomu, že bych si tam rád nahrál firmware 2.1. Pro jistotu bych si ale nejdřív chtěl zazálohovat všechny kontakty, SMS a seznamy hovorů. Stáhnul jsem si iPhone PC Suite, ale to mi vůbec nefunguje (neustále padá a ani se nepřipojí k iPhonu). Mám taky iPhone Tunnel Suite - tam když dám Tunnel, tak to po mě chce heslo, to zadám, jenže následně se neděje vůbec nic (jen bliká kurzor). Proč bych se k iPhonu připojoval přes Putty, to nevím. Přístup přes WinSCP je v pohodě, jenže tam zase nevím, kde přesně jsou moje kontakty, SMS a seznamy hovorů uložený a jestli v případě potřeby pak bude stačit tyhle soubory jen nahrát zpátky...

Potřeboval bych nejlíp nějakej software, kterej mi to zazálohuje a v případě potřeby zase z uloženýho souboru obnoví. Díky za rady.

sicilcan | sob lis 15, 2008 7:05 pm

Re: Záloha kontaktů a SMS - starý iPhone 1.1.3

...iTunes ti urobi zalohu automaticky :-)

Ranger | sob lis 15, 2008 7:12 pm

sicilcan píše:...iTunes ti urobi zalohu automaticky :-)

Když nainstauluju FW 2.1 a dám v iTunes restore, tak se mi tam zpátky nahrajou kontakty, SMS atd., ale firmware 2.1 zůstane?

Zatím jsem si přes iTunes aspoň stáhnul kontakty a kalendář do Outlooku, takže to by mělo bejt vyřešený, ale ještě bych rád aspoň ty SMSky.

sicilcan | sob lis 15, 2008 7:22 pm

...ked urobis restore na 2,1 sa ta opyta ci obnovit zo zalohy, das ano a mas to :-)

Uživatelský avatar dodo_mt | sob lis 15, 2008 7:23 pm

Nedoporucujem restorovat telefon do starych nastaveni cez iTunes. Kontakty a Kalendar si zalohuj cez iTunes do Outlooku a sms sa daju zalohovat ulozenim suboru ktory sa nachadza v Laibray nie som si isty pohladaj tu na fore.. potom ho znova do iP prekopirujes a mas.

dodo
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange
Apple iPad 32GB Wifi White
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead
Starý pes fóra :)

Ranger | sob lis 15, 2008 7:28 pm

dodo_mt píše:Nedoporucujem restorovat telefon do starych nastaveni cez iTunes. Kontakty a Kalendar si zalohuj cez iTunes do Outlooku a sms sa daju zalohovat ulozenim suboru ktory sa nachadza v Laibray nie som si isty pohladaj tu na fore.. potom ho znova do iP prekopirujes a mas.

dodo

Potřeboval bych vědět, kterej soubor to je. Na fóru jsem samozřejmě hledal, ale bylo to marný. Dívám se ve WinSCP (jsem ve var/root/Library) a naprosto nic mi tam podle názvu nepřipadá, že by tam byly uložený SMS nebo seznamy hovorů :(

Ranger | sob lis 15, 2008 7:32 pm

Tak už jsem to našel, není to ve /var/root/Library, ale v /private/var/mobile/Library :) Díky za rady.

Dodo pode mnou ti to už napsal, že máš editovat příspěvky, já ti to sděluju oficiálně a upozorňuju, že příště to mažu. Beavers.

Uživatelský avatar dodo_mt | sob lis 15, 2008 7:35 pm

Skus pouzit aj google ;) cely clanok

var/Mobile/Library/SMS/sms.db

PS: necituj prispevky hned nad svojimi.

PS2: pouzivaj tlacitko Uprav a nepis zbytocne dalsie a dalsie prispevky.

dodo
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange
Apple iPad 32GB Wifi White
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv