Jasan. No chtěl jsem vědět, co jsi použil. Pokud RESTORE, tak to opět není vyřešeno s tím uspáváním iPhonu. Už jsem to psal někde v jiném topicu, že po restore na jednom iPhonu mě dělalo to samé a na forech si na to stěžuje dost lidí. Ven šlo volat bez problémů, ale když někdo zavolal, účastník byl nedostupný. A smsky přišly třeba 4 naráz přes to, že každá byla poslána jindy.
Už jsem byl zpátky na 2.2.1., která šlape bez chyby, ale znovu mi to nedalo a šel jsem na 3.0, páč ostatní 3G v rodině šlapou na 3.0 bez problémů.
Vyřešil to teda nový restore, dokonce mám momentálně vyřešen i katastrofální úbytek baterky při zapnutém PUSH. Asi po 5 restorech jsem vydedukoval, že baterka jde před očima dolů pokud k PUSH na mailech přidám i kalendář Google přes Microsoft Exchange. Pořád jsem myslel, že to dělá něco ze Cydie, ale nakonec jsem u kalendáře neudělal účet a baterka drží. Od včerejších 20:00 mám 88%.
Jedno je fakt, že jsem prošel všema trojkovýma betama a ani na jedné jsem podobný problém neměl. Teď se pořád rozmýšlím, zda obětovat jeden iPhone a šoupnout tam tu 3.1.
edit 14:22
Tak mi to nedalo a přeci jen jsem ještě jednou zkusil ten Exchange Google cal a za těch 15 minut používání šla baterka o 12% dolů a iP začal vařit

edit 14:34
Účet smazán, baterka stojí na 74% a iP studenej