Apple u nových iPhonov zabránil jailbreakovaniu

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar Marky1980 | stř říj 14, 2009 4:28 pm

Apple u nových iPhonov zabránil jailbreakovaniu

iPhony 3GS s novou verziou kódu používaného pri bootovaní iBoot-359.3.2, ktorá podľa dostupných informácií neobsahuje chybu využívanú na trvalé jailbreakovanie doterajších iPhonov 3GS.

Jailbreakovanie firmvéru umožňuje na iPhone spúšťať aplikácie a kód neautorizované a nepodpísané spoločnosťou Apple a nedistribuované cez App Store.

Pre jailbreakovanie iPhonov 3GS bol doteraz využívaný exploit 24kPwn, ktorý bol nájdený v marci pre iPod touch druhej generácie a doteraz bol účinný u všetkých iPhonov 3GS.

V prípade, že nebude objavený nový účinný exploit, nové iPhony 3GS bude síce možné naďalej jailbreakovať, ale iba dočasne po najbližší reštart iPhonu. Po reštarte bude potrebné pre jailbreaknutie opäť pripojiť iPhone cez USB k inému zariadeniu, ktoré nahrá do iPhonu potrebný kód.

zdroj http://www.dsl.sk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

7luke.com | stř říj 14, 2009 6:07 pm

Re: Apple u nových iPhonov zabránila jailbreakovaniu

Sakra! A to nejspíš díky "slavnému" Chronic DEV teamu (který připravoval greenpois0n a akorát tak z lidí vytahal nemalé $$$ donate příspěvky). Zveřejnil(i) totiž na internetu exploit - metodu, jakou se nabourávat do iPhone :evil:

Uživatelský avatar JackieTran | stř říj 14, 2009 6:32 pm

:roll: chjo ...proc to museli zverenovat ten exploit
Starý pes fóra :)

7luke.com | stř říj 14, 2009 6:35 pm

Naštvali tím GeoHota tak, že řekl, že už nic dělat nebude.... Ale pak se rozhodl, že nenechá lidi ve štychu - a taky mu to určitě zas přineslo nějaký peníz, já jsem taky poslal skromných 10$.

Prý se tak bránili nařknutím (od mnoha lidí), že vlastně nic nemají a jenom lidi tahají za nos s projektem greenpois0n.

Neříkám, že za to může Chronic DEV team, ale vypadá to HODNĚ podezřele :evil:

Uživatelský avatar JackieTran | stř říj 14, 2009 6:38 pm

no.zatim to vypada,ze novy 3GS v budoucnosti bude mit problemy s JB i unlock...ale pevne doufam ze ten kdo to zas zlomi bude zas ten nas GEOHOT

Uživatelský avatar Roony | stř říj 14, 2009 7:35 pm

No...sem moc zvedavej jak se to bude dal vyvyjet...
V životě se člověk učí nejdřív chodit a mluvit. Později se pak učí sedět a držet hubu.
Host
Host

Uživatelský avatar l4mpy | čtv říj 15, 2009 9:28 am

No myslim že pokaždé se najde nějaký rejpal najde řešení =)
iPhone 4S 16 GB
Music powered by Klipsch Image One S4
Host
Host

Uživatelský avatar JackieTran | čtv říj 15, 2009 9:44 am

l4mpy : doufejme...
napr u PSP,je to porad nezranitelne u novy FW a nebo PS3...

Uživatelský avatar lukas26 | čtv říj 15, 2009 1:26 pm

tak to bude možná i můj problém s iPod Touch 3G fw 3.1.2...blackra1n proběhne, jb se provede, ale po restartu chce iPod připojit k iTunes a ten napíše, že je v DFU a je třeba Restore...takže paráda...no snad to někdo prolomí...
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Carabei | čtv říj 15, 2009 1:38 pm

k iPod touch 3G, co jsem četl, tak se musí JB provést při každém restartu. někde jsem to k blackra1nu četl.

co se týká toho zveřejněného exploitu, je tu malý problém s donations přes paypal, můžou se vzít zpátky, tudíž chronic musel něco ukázat, aby ho na paypalu lidi neposlali do mínusu, mnoho z nich si totiž myslelo že vzít si donation zpět, pokud se nic neděje, je naprosto normální.
MacBook Pro Retina 15 10.10
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2

Uživatelský avatar lukas26 | čtv říj 15, 2009 2:05 pm

Carabei: aha, tak to je celkem fajn...mít pořád zaplý iPod je asi blbost..on není pro mě, ale pro přítelkyni a ta ho určitě furt zaplý mít nebude a kdyby jej resla, tak než se vrátí z intru domů, tak bude bez něj, což je fakt na nic...no, musím počkat na něco nového, snad brzo...
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Tea Racer | čtv říj 15, 2009 2:39 pm

Jestli jim to klapne, tak nám ubude hodne práce.. :-)
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...

Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Carabei | čtv říj 15, 2009 3:32 pm

lukas26: nevím jestli ho bude vypínat, aby pak pokaždé čekala 2 minuty než jí naběhne, ve sleepu má opravdu minimální odběr
MacBook Pro Retina 15 10.10
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2

Uživatelský avatar lukas26 | čtv říj 15, 2009 3:37 pm

Carabei: mno, start iPod 3G 64GB za 15 sekund... ;)
edit: kdo nevěří, ať tam běží, za chvíli vám sem lusknu link na video ;)
edit2: link na video: http://uloz.to/2814244/15102009036.mp4
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar toncek | čtv říj 15, 2009 4:00 pm

Téma tohoto tématu je: Apple u nových iPhonov zabránila jailbreakovaniu.

většina postů zde, je ale mimo téma. Proto se ho prosím držte než Vám to tu zamku. Děkuji
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar bohem | čtv říj 15, 2009 10:27 pm

juramac, OT . "Proc mi tak najednou nejak cukaji koutky........."
poznamka od juramac mne postrcila k zamysleni proc ze ty koutky asi cukaji .-) jaka je moje potreba JB a jak je to se zabranovanim JB, nebudu rozebirat snahu apple zamezit JB s pohledu "proc" to uz zde bylo dostktrat reseno:

..no ty koutky cukaji zrejme od radosti z toho, jakoze ti kteri pouzivaji JB maji smolika .-) nj. snahy apple o pouzivani pouze offic verze fw bez JB tu byly, jsou a budou stale. Prolomeny byly predchozi zabrany- prolomena bude i tato, je to jen otazka casu a chuti tech co to umi popasovat se applem .-)

Jinak zrejme juramac patri k tem co jim offic fw staci a JB k nicemu nepotrebuji .. np. ale pripomenu pouze, ze: nez se v techto krajich iPhone zacal prodavat, tak byl JB a nasledny unlock nezbytnosti k provozu iP, dnes uz je to nutnost pouze pro iP blokovany na urciteho operatora (dovoz atd.) a pro toho kdo chce od iP vice, nez kolik mu apple dava.

Klidne rad zacnu pouzivat iP bez JB staci mi k tomu pouze aby byl applem vydan fw nebo aplikace v appstore, ktere budou resit aspon to zakladni vylepseni v iP ktere mi JB umoznuje a tj.- bez poradi dulezitosti toto:

- rychle (jednim tahem) zapinani a vypinani Edge, 3G, WiFi, Bluetooth, Skryvani icon atd. (Cydia - Sbsetting)
- vlastni pozadi plochy a temata (tema Gruppled Art mi opravdu bavi.-) (Cydia - WinterBoard )
- animovane pocasi na ikone i na status baru (Cydia - WeathreIcon, KatraBasedIcon )
- prodlouzeni casu zobrazeni LockScreen (Cydia-LockScreen Dim Delay)
- video nahravani na 3G (Cydia -Cycorder)
- pocitani znaku v sms (Cydia - SMS Helper)
- prazdne pruhledne icony - k vlastnimu rozmisteni icon jak jinak udelat to co prave pouzivam? (Cydia - iBlank )
- moznost dat si jakoukoliv app, pod heslo (Cydia - LockDown )
- 5 icon v docku (Cydia - Five Dock Icon)
- cisla ve formatu po trech: +000 111 222 333 - (Cydia - Caller ID )
- icona hodin ukazujici realny cas (Cydia - Live Clock )
- zobrazeni info (kalendar, sms atd.) na LockScreen - jako u tematu Gruppled
- volani skypem pres Edge (Cydia - VoIPover3G )
- sdruzeni vybranych applikaci pod jednu (Cydia - Categories)

tolik (pro mne) aspon v zakladu - moc toho tedy neni .-)

pomijim OpenSSH k dostani se do struktury tlf. (to asi po apple chtit nemuzeme.-) vlastni upravy temat atd. ale v tom pr. bych uvital aspon malickost a to moznost, zalohovani sms, poznamek atd. tak aby bez potreby obnovy stareho tlf byla moznost dodat je do tlf. s novym fw.

"Toz az apple vyda fw umoznujici to "navic" co mi z iP bavi a co jsem vypsal, tak budu take a v pohode bez JB, do te doby, ale na mem tlf. JB bude - zatim jsem na fw 3.0 a necitim potrebu mit fw. 3.1. - nic extra neprinasi. Rozhodne nic s toho co mi dava iP byt s nizsim fw ale zato s JB. "

Se vsemi vylepsenimi, ktere mi JB umoznuje mi vse funguje bez problemu a az bude zase neco kvuli cemu se vyplati prejit na vyssi fw. tak bude k tomu bude i odblok.. - nebo ze by apple jednoho krasneho dne vylepsil fw tak abych JB nemusel delat? to by bylo hezke .-)

takze zaverem k tematu:
apple se snazi zablokovat moznost odemknuti a ti co mu to odemykaji se snazi tez - myslim, ze tak to bude i nadale -je jen otazkou casu a mire usili nez bude kazda nova ochrana prekonana.. np.

edit:
7luke.com: Byl jsi vyslyšen a v nových firmwarech už je to opravdu takto
- cisla ve formatu po trech: +000 111 222 333

"Tak tj. OK a dobre.. aspon v jedne veci - chce to cas a apple to dotahne i tomu dalsimu, .-) zatim ale bohuzel."

cicolably: nemam problem s tapnutim .-) ale je otravne xkrat za den lezt zapnout -vypnout wifi, edge atd. pres nekolik obrazovek v nastaveni- lepsi je pro mne udelat to jednim tahem..
Nejsou to vse jen opticke veci ( zaheslovani app, skype pres edge, video na 3G atd.). i kdyz ja mam iP i kvuli tomu, ze se mi "opticky" upraveny libi - jak bych na iP bez JB udelal to co pouzivam v uvedenem odkazu ? Zpomaleni iP po JB oproti znamym co maji iP bez JB nemam..
Naposledy upravil bohem dne čtv říj 15, 2009 11:13 pm, celkově upraveno 1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

7luke.com | čtv říj 15, 2009 10:50 pm

bohem píše:- cisla ve formatu po trech: +000 111 222 333 - (Cydia - Caller ID )

Byl jsi vyslyšen a v nových firmwarech už je to opravdu takto :wink: :D

A jinak, já se bojím. Protože stejně jako např. SONY a PSP, Apple má pod palcem najednou jak OS, tak i HW. Je to tedy něco jiného, než třeba ochrana Windows Vist. A novější firmwary PSP v kombinaci s elektronikou (nové desky) už opravdu jen tak "neočůráš" :|

Julek | pát říj 16, 2009 9:39 am

pročištěno od OT, držme se tématu ..

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

cernakus | pát říj 16, 2009 10:29 am

Dokud je možnost update firmware přes počítač, nelze tomu zabránit. Prostě se jen zaměří místo hackovaní firmwaru v telefonu na hackování v počítači - tedy customizaci.

Dojde sice ke zpomalení aktuálnosti JB telefonů, na druhou stranu, pokud telefon užíváte podle pravidel bezpečného JB, tak je vám to egal. Já stále jedu na 3.0 a nějaká díra mně nepéruje. 3.1.2 pak nabízí příliš málo novinek abych experimentoval s nedochůdčetem od GeoHota.

Problém je, že apple volí strategii PSP, kdy průběžně mění HW část zabezpečení v rámci jedné generace (začal u 3GS) a tím notně diverzifikuje portfolio JB přístupů (prostě děr). Pro hackery je tak složité udělat univerzální hack.

Navíc jak už jsem naznačil, kapacita iPhonů je taková, že by mohl mít duální systémovou partition. To by umožňovalo update telefonu jen přes wifi přímo ze serverů apple (v momentě selhání připojení, stále existuje druhá, zdravá partition a lze začít znovu). Takové zabezpeční by bylo v podstatě neprolomitelné (až na scifi = vlastní virtuální Apple server).

Ovšem to by bylo JailBreakistům jedno, o takovou předraženou cihlu bez možnosti rozšířit za marketing Apple, by neměli zájem a prostě by odešli ke konkurenci. Apple by ztratil pár procent zákazníků a tržeb, ale zajistil by si věrnost distributorů aplikací a her, jak to dokázalo Sony s PS3.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Beavers | pát říj 16, 2009 3:57 pm

Můj prostý názor je tento: až se Apple podaří zamezit brejkování svých telefonů, mohou zároveň podstatně snížit jejich produkci, protože pokud zároveň nevyslyší prosby současných majitelů o implementování žádaných funkcí, tak se mohou připravit na odliv svých potenciálních zákazníků. Česky řečeno: tyto telefony se stanou z velké části neprodejnými. Stačí se jen podívat po internetu - celý svět (snad možná kromě Nového světa) jailbreakuje o 106. Nepůjde JB? Koupím si jiný telefon. To jsou jednoduché počty.
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar JackieTran | pát říj 16, 2009 4:08 pm

proc JAILBREAK,....vetsina lidi to delaji jen kvuli aplikaci/hry,a zmena pozadi nebo logo apodobne,to je jen navic,jinak ten JB jde hlavne o neplacene(crackle) aplikaci

Zahradník | pát říj 16, 2009 4:17 pm

Beavers píše:Můj prostý názor je tento: až se Apple podaří zamezit brejkování svých telefonů, mohou zároveň podstatně snížit jejich produkci, protože pokud zároveň nevyslyší prosby současných majitelů o implementování žádaných funkcí, tak se mohou připravit na odliv svých potenciálních zákazníků...

Jsem optimista. Za ten jeden rok, co používám jejich výrobky a trochu tu situaci sleduju, jsem už ze strany Apple inc. zažil několik jejich názorových obratů.

Myslím si, že v Cupertinu nepracují žádní hlupáci a na nově vzniklou situaci velmi rychle zareagují. Budou muset - jsou to v první řadě obchodníci a konkurence jim už pěkně šlape na paty. :)

Uživatelský avatar Beavers | pát říj 16, 2009 4:49 pm

O cracknutých aplikacích to není, i když to JB umožňuje, ale to tu řešit nebudeme.
Už někde jsem psal, že dokud Apple nezareaguje na požadavky uživatelů, jako jsou např SMS doručenky, počítání znaků, přehled dob hovorů a další funkce, které jsou běžné na kdejakém blbém telefonu, dále některé užitné aplikace třetích stran, které Apple nerespektuje, budou uživatelé brejkovat iPhony. Znovu opakuji, stačí si projet zahraniční fóra o iP a weby, které se jimi zabývají. Myslím, že chytrý výrobce by se na takové věci zaměřil a udělal si průzkum toho, co lidi požadují a podle toho by přizpůsobil svůj výrobek. Ne, že bude Apple dělat frajera a bude kašlat na poptávky a přání uživatelů. Když chytrý telefon, tak jej musí vyrobit chytrý výrobce, jinak bude brzo převálcován konkurencí.
A nyní velmi OT: Takto frajeřila Sony s odmítáním mp3 formátů a naopak s prosazováním svého systému ATRAC (používal se u minidisků), až náhle byl se svým MD v háji, protože ho smetla paměťová média s čím dál větší kapacitou. A kde skončil jinak výborný minidisc? Třeba u mě doma, kde zahálí stolní přístroj i malý kapesní přehrávač s nahráváním. Jinak se nad ním již dávno zavřelo propadliště dějin. Proč mechaniku minidisku neupravili pro počítače místo (nebo vedle) CD-ROM mechanik? Mohlo to nahradit disketu a jistě by se to ujalo jako standard. Nakonec stejně mp3 vzali na milost a jejich přehrávače je již umějí přehrávat. Pozdě.
A kde skončil systém video Beta (také Sony)? Tamtéž. Převálcován VHS systémem od JVC, který nefrajeřil a vychrlil hromady nahraných kazet a čím dál levnějších přehrávačů. Při tom byl systém Beta daleko lepší než VHS. Proč se výrobci nahrávatelných DVD rozdělili na dva tábory DVD-R a DVD+R? Proč každý z nich prosazoval přístroje, které uměly přehrávat jen tyto jejich disky? Proto, aby přišli levní asiaté a začali vyrábět DVD přehrávače pro oba formáty, které osazovali DVD-ROM mechanikami? Nakonec např. takový zatvrzelý zastánce mínusových formátů Panasonic vzal na milost i DVD+R formáty, které již šly přehrávat na jejich mašinách, ale ve specifikacích ke nim to (z frajeřiny?) neuváděl. Řekl vám to až prodavač v elektroprodejně, že ty přístroje to umějí, i když se o tom nikde nepíše. A takto bych mohl off-topicovat dál a dál.
Moderator fóra
Moderator fóra

Zahradník | pát říj 16, 2009 4:59 pm

Myslel jsem to tak, že v Apple budou muset zareagovat na požadavky seriozních uživatelů. :)

Uživatelský avatar Beavers | pát říj 16, 2009 5:05 pm

Ano, to je podmínka, aby Apple zareagovala. Jinak u iPhone 2G se bez JB a unlocku neobejdeme, ale to už je jiný příběh a s tím nám Apple nepomůže a navíc je to ani nezajímá.
Moderator fóra
Moderator fóra

cernakus | pát říj 16, 2009 5:16 pm

Beavers:

pravdu díš.
někdy se však frajerina vyplatí. Když napr. Potřebuješ obsah pro své zařízení. BD byl ve srovnání s HD komerčně neúspěšný projekt, ovsem ve spojeni s vyšší úrovni ochrany obsahu, byt nesmasene zákazníky, nakonec porazil HD Od Toshiby, kterou proste sejmuli dodavatele obsahu.

A Apple už při vyvoji 3gs jasné poznal, ze nestvoril iPod s telefonní funkci, ale herní konzoli. Už dnes je to druha nejprodávanější mobilní konzole současnosti a brzo přejede i nintendo.

Můžeme se hádat kolik lidi ma JB a kolik jich je čistých, nicméně není pochyb, co je absolutne nejprodávanější žánr na AppStore.

Navíc je tu ještě jeden háček. Tak jako ma Sony jako hlavní trh Japonsko a názor zbytku světa je mu víš kde, tak ma Apple jako hlavní trh USA a i kdyby měl padnout, tak kašle na zbytek světa (činu vyjimaje). Jobs je totiž znam tím, ze je to arogantní americky patriot každým coulem.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Zahradník | pát říj 16, 2009 6:03 pm

Juramac to přesně vystihl. Proč bych do stávajícího FW implementoval počítání znaků SMS, když se founy zatím dobře prodávají a když tuto funkci mohu marketingově využít při jiné příležitosti?

Všechno bude ... :)

McDog | pát říj 16, 2009 6:17 pm

Nj treba si uvedomit ze ip a apple su z usa a basta.Ale take sbsettings by tam mohli pridat.Inak asi tak vysostne by mi tam nic nechybalo

Uživatelský avatar Beavers | pát říj 16, 2009 6:23 pm

Jirkus píše:Všechno bude ... :)

OT:
Všechno může být. Může také být i pozdě. Na příkladech ve svém příspěvku jsem uvedl jen pár kixů proslulých výrobců. Já osobně bych z Apple nedělal zas až takové Bohy. Hlavně v Asii, jakmile tam vrazí s iPhonem na trh, tak právě tam se mohou dočkat hackování v nejvyšší míře.
Sony dnes už pomalu nic neznamená, Technics se plně vstřebal do Panasonicu, který se také snaží, ale nestíhá. Nejednou jsou tu Samsungové a LG a jiní výrobci, kteří reagují pružně na poptávku. A proto BD player od Samsungu už umí přehrávat i mkv kontejnery. A nicotný přenosný multimediální přehrávač s TV Sencor umí nahrávat z digitální TV přímo na flash-disc nebo přenosný HDD přes USB stiskem jednoho tlačítka. Jestlipak tohle dokáží slovutné Sony nebo Panasonicy? Když ne, půjdu do Sencora, který to umí a tím, že nemá "značku" nemusí být ani tak drahý a přesto je stejně kvalitní nebo lepší než značkový přístroj.
Myslím, že Apple příliš vychvalujeme tak, jako jsme to kdysi dělali u Sony.
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Beavers | pát říj 16, 2009 6:56 pm

Nedramatizuji to, Jirko, jen ze mě mluví letitá zkušenost. S elektronikou pracuji již od kolébky :D
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar House_MD | pát říj 16, 2009 7:02 pm

Já bch jenom přispěl tím , že počítání znaků ani doručenky nejsou blbiny. Je to normální věc, kterou by snad mohla věc za 10 000 Kč umět. Parádně to bylo řešený v té aplikaci co ji má 7luke.com na svých stránkách... A navíc je vidět, že Apple se poučil, ještě nedávno tvrdili: nebude copy and paste a najednou... Ha, je tam...
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.

Zahradník | pát říj 16, 2009 7:04 pm

Zdánlivé OT:

Vláďo, jsem pouhý pozorovatel a pozorně si všímám všech detailů a rozdílů ...

... a zabývám se studiem myšlení špičkových manažerů (včetně Steva Jobse). :)

7luke.com | pát říj 16, 2009 7:24 pm

Docela musím i souhlasit s Beaversem - jako by mi mluvil z duše. Známý má Panasonic domácí kino, za které dal 30.000 Kč a pustí na tom prd.... Já mám v pokoji pro návštěvy "značku" Ferguson, na které pustím jakýkoli kotouč, USB flashku, s plnou podporou Češtiny i v titulcích - 2000 Kč. To, že Apple neudělalo něco ve stylu SBSetiings a doručenky - nechápu. Počítání znaků bych ani neřešil, to je asi hlavně tak záležitost školáků.

Každopádně kroky, s kterými přišel firmware 3.0 již jsou velkým krokem kupředu a je chvályhodné, že jde upgradovat i starší zařízení... Kde jinde jste viděli nějaké dobré přínosy v nových firmwarech, pokud už tedy vůbec nové firmwary vyšly? Dále teď u 3GS navíc měřič baterie v % procentech, jako by se inspirovali aplikací z Cydie :wink: Jooo, myslím, že kluci se snaží :wink:

Uživatelský avatar Marthin | pát říj 16, 2009 7:49 pm

Beavers píše:OT: Sony dnes už pomalu nic neznamená, Technics se plně vstřebal do Panasonicu, který se také snaží, ale nestíhá. Nejednou jsou tu Samsungové a LG a jiní výrobci, kteří reagují pružně na poptávku. A proto BD player od Samsungu už umí přehrávat i mkv kontejnery. A nicotný přenosný multimediální přehrávač s TV Sencor umí nahrávat z digitální TV přímo na flash-disc nebo přenosný HDD přes USB stiskem jednoho tlačítka. Jestlipak tohle dokáží slovutné Sony nebo Panasonicy? Když ne, půjdu do Sencora, který to umí a tím, že nemá "značku" nemusí být ani tak drahý a přesto je stejně kvalitní nebo lepší než značkový přístroj.
Myslím, že Apple příliš vychvalujeme tak, jako jsme to kdysi dělali u Sony.

LG je zrovna výrobce od kterého bych si nekoupil ani flashku (kvůli proslulým kazivostem výrobků LG) ;-)
Který BD player od Samsungu umí přehrát mkv :?: Pár jsem jich zkoušel (i těch, které to umí), ale žádný to neumí :roll:
Sencor, Evolve, Hatch, ECG to jsou všechno nedrahé značky jejichž zařízení umí divy. Navigace mám pocit od Evolve s přehráváním filmů :lol:, mobily od Evolve na 2simkarty, DVB-T od Evolve a Sencor to znám z reklamačních protokolů ;-)

Všechno bude :lol: dokonce i to rádio :twisted:
Politika Applu jak si "vytváříte nové funkce" svého telefonu doma je zajímavá ;-)
iPhone 3G 16GB - FW 4.2.1 - T-Mobile | SwitchEasy CapsuleRebel Case
Mac mini Late 2012 - OS X 10.9.1
Potřebujete zvukové podkresy do aplikací a her? Pište PM.
iPhone expert
iPhone expert

7luke.com | pát říj 16, 2009 7:59 pm

OT: k rádiu - je to sice dobrá machrovinka, ale je vůbec někdo, kdo to fakt tak moc využívá, aby byl kolem toho takový poprask, že to v iPhone chybí?

Uživatelský avatar Beavers | pát říj 16, 2009 8:36 pm

Marthin píše:Který BD player od Samsungu umí přehrát mkv :?: Pár jsem jich zkoušel (i těch, které to umí), ale žádný to neumí :roll:

http://reviews.cnet.com/blu-ray-players ... l?tag=rnav

Tady máš ten BD, co umí mkv přímo přes USB z flashky, HDD nebo vypálený mkv na DVD jako datový soubor včetně srt titulků cena v obchodě cca 7000 Kč, přes internet v Datartu 5 300 Kč). Spolehlivě a perfektně. Po nainstalování ofic?álního nového FW od Samsungu, který vyšel někdy v září. Mám k tomu i FulHD TV Samsung.
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Tea Racer | pát říj 16, 2009 8:58 pm

Tak pravda je že Apple pokud bude pokračovat stejnym tempem v oblasti zisků tak sotva bude myslet na menšiny co k životu potrebuji sms, apod.
Spíše se opet zameri aby bylo první v nejnovějších technologií.
Jinak si dovolím upozornit že už jste malinko vedle tématu a s JB, to až tak společné nemá. Drzte se tedy prosím tématu. :-)
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...

Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Beavers | pát říj 16, 2009 9:02 pm

To, že jsme OT, je očividné, já se omlouvám, že jsem se nechal unést city a jako zdejší "zákonodárce" sám pravidla porušuji. Zároveň dle příkladu Tea Racera nabádám k návratu na správnou kolej. To byl poslední můj OT v tomto tématu. :)
Moderator fóra
Moderator fóra

davso | sob říj 17, 2009 10:20 pm

Delší dobu sleduji diskuzi ohledně odblokování iPhone, ale dnes jsem si přečetl článek na serveru Mobil.cz a docela mě zamrazilo (viz http://mobil.idnes.cz/apple-zacal-proda ... _denik_ada) Rád bych si v brzké době koupil iPhone 3GS 32 GB od O2 a následně ho Jailbreaknul. Moje otázka zní...Bude Apple řešit blokaci updaty přes iTunes či budou již takto telefony upravené z výroby, je možné zjistit v prodejně, je li takto telefon ji blokován? Díky.

Uživatelský avatar bawy | sob říj 17, 2009 10:30 pm

juramac: tak iPhony blokované proti JB sa už predávajú..jeden som si v nedeľu vyzdvihol v orange.. :/
Macbook Pro 13" TB 2,9Ghz, 8GB RAM, 10.13.3
iphone 8 PLUS 64GB Space gray FW-11.1.2 JB

http://vegetariani.asp2.cz/?view=argumenty
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
Další

Zpět na Archiv