Nový iphone 3g??

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

pe.kova | sob dub 05, 2008 10:16 am

Nový iphone 3g??

Server iPodObserver zveřejnil fotografii údajného nástupce iPhonu. Měl by vypadat nějak takto:
Obrázek

Avšak když to vezmeme do důsledků Apple je skrytá říše, takže by se mohlo jednat i o podvrh. Zda-li to byl podvrh nebo pravda se dozvíme, až vyjde :wink:
Pokud něco potřebujete, zkuste nejdříve použít funkci hledat 8).
iPhone 4 4ever (NOW Available)
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar Almi | sob dub 05, 2008 10:20 am

Re: Nový iphone 3g??

jj už som to tiež videl...ale predpokladám že je to Fake
iPhone X space gray 64 GB,
Apple Watch 44mm space gray,
MacBook white 2.1GHz, OS X Lion 10.7.5
iPhone.cz

watterman | sob dub 05, 2008 10:23 am

Určitě je to fake... Takovou fotografii si může udělat každý. Uděláš si model, nebo někoho požádáš, předhodíš to nějakéfirmě, rozebereš iPhone, ... A je to. Nechápu co u toho nadělají tolik povyku... Navíc pochybuju že by Apple upuustil od "Metall" vzhledu

Btw. téma o iPhone 3G zde již je! ;-)

ilijusin | sob dub 05, 2008 10:23 am

take myslim ze fake, nekdo aspon trosku sikovnej by tohle zmakl celkem jednoduse, ale abych rek pravdu tohle je opravdu hezke :)

Uživatelský avatar terry | sob dub 05, 2008 2:46 pm

Taky neverim, ze by jednak uz ted byla znat finalni verze novyho founa.. Navic to je podle me fake (jako si mysli temer vsichni 8)).
Kazdopadne taky pochybuju, ze by Apple upustil od sveho oblibeneho materialu (ne tak dobreho na udrzbu 8)) a presel na "ciste" cernou..
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD

Uživatelský avatar Moren | sob dub 05, 2008 6:23 pm

Hmm, ze by novejsi model mel 8GB pamet, kdyz se nyni 8GB doprodavaji? :)
iPhone 3Gs 32GB + HTC Tatoo (Android)
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar terry | sob dub 05, 2008 6:26 pm

No tak samozrejme, ze je mozne, ze se budou prodavat i 8GB iphony. Pravdepodobne tomu tak ale nebude ;) Dobry postreh Morene *thumbs up* (skoda, ze tu tenhle smajlik nejde)

ilijusin | sob dub 05, 2008 6:52 pm

nerekl bych, kapacita flashu se zveda kazdej den a cim dal vice se blizi upadek harddisku :)

takze myslim ze muzem predpokladat ze verze 8GB bude neco jako 4GB na zacatku, takze rychly upadek

Uživatelský avatar lofounek | sob dub 05, 2008 7:04 pm

Me napriklad 8GB uplne staci :P

iPhone 7 32GB silver
Apple Watch 42mm Sport
iPad Air 32GB
iPad 2 16GB
iPhone 5 32GB white
iPhone 3GS 16GB black
iPhone 2G 8GB
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

ilijusin | sob dub 05, 2008 7:07 pm

ale jak se rika vsechno souvisi se vsim
ted ti 8Gb staci ale za rok ti stacit nebude, naroky uzivatelu se zvedaji, chtej hudbu ve vetsi kvalite = vetsi velikost, a takhle to je u vsech medii, na zacatku sme vsichni meli digitali 2Mpx a 124Mb pameti a bohate to stacilo protoze fotka se vesla do radu Kb, ted uz fotky v nejvyssi kvalite zabiraji nekolik Mb, takze takhle, takhle to je u vseho
nevim jak vy ale ja uz stahuju filmy jenom v HD rozliseni, jenom kdyz nemuzu sehnat tak DVD, a sem zvedavej az se trend HD rozjede i u nas, kolik filmu si das do 8Gb :)

watterman | sob dub 05, 2008 7:13 pm

"Stahuješ" v HD? No to musíš mít asi velmi rychlé připojení k internetu... Já si vystačím s pouhými DivX... I když poslední dobou si stáhnu tak jeden film za měsíc, ale i tak jej beru především DivX, něco jiného je to u seriálů, kde preferuji kvalitu - 720p, než rozmazané Xvid... Přecejenom tam chci mít pěkný obraz a stahování 1,1GB namísto 350MB mě neuškodí.

Uživatelský avatar terry | sob dub 05, 2008 7:13 pm

Ono jich do 16GB v HD kvalite taky tolik nevmestnas ;)

ilijusin | sob dub 05, 2008 7:25 pm

nedavno se odhalila neuveritelna metoda na "ripovani" HD filmu, ktera velikost dost zkrouhne ale kvalita je nadale HD a film ma pak neco kolem 2GB (nejaky super codec), jinak standardne maj HD rip kolem 4,5-5Gb, a mam celkem rychle pripojeni ale o to ani nejde necham to stahovat pres noc a mam klid
ale doporucuju vam to same, protoze az bude za 10let standard 52" ulhopricka televize ktera je zaroven monitorem (takhle to mam ja) tak ti DVD ripy budou vypadat hrozne, to rikam z vlastni zkusenosti, nektere ty DVD ripy jsou primo nekoukatelne, ale ten HD je teda zazitek :)
jinak standardni velikost DVD ripu je 700-750Mb, a kdyz ho prekonvertuju s videem i zvukem v nejvyssi kvalite ma neco kolem 1Gb

ale to je celkove jedno :) proste naroky se zvyssuji ze dne na den a HW se musi prizpusobovat, takze se musime prizpusobovat i my a to nezastavi nikdo :)

Cheetah007 | ned dub 06, 2008 2:36 am

Ta fotka je podel me podvrh

Jinak Vcera (sakra to uz je hodin...) jsem iPhone prodal za 11000 a dnes mam slibeny 16GB za 12700kc coz je schopna cena.
Cekat na 32GB 3G verzi myslim nema smysl.....stavajici tu oficialne jeste ani neni a buh vi kdy bude tenhle.
Byvalou 8Gb verzi jsem pred tydnem kupoval za 12k (v te dobe jsem 16ku nemohl sehnat)....vcera jsem ji za 11k strelil.Neprodelal jsem na tom litr ale pouze 500.....znamemu jsem jeste nahral cestinu + hafo veci a aplikaci,takze tech 500 beru jako "pronajem" iPhone na tyden :mrgreen: mohlo to dopadnout hur...

MultiTricker | ned dub 06, 2008 7:32 am

OT: Teda lidi, podle mě je stejně blbost, aby vyrobili iPhone, kterej bude vážit 3 gramy... :lol: (nemohl jsem si to neodpustit...)

hannawald | ned dub 06, 2008 8:33 am

no kdyby vypadal 3G iphone takhle, tak by to pro me bylo dost zklamani, protoze ja tam cekam xenonovej blesk,5Mpix a GPS. (samotne 3G je mi na nic). tohle, zda se, nema ani prisvetlovaci diodu, natoz xenon.

Paly | ned dub 06, 2008 11:52 am

OT:
2 hannawald: mam taky pocit, ze velmi nepoznas Steva Jobsa. Vyjadril sa, ze iPhone nechce ako zariadenie pre vsetko mozne (fotak, GPS, mobil, atd). Necakam ani, ze by vysiel nejaky ten iPhone s 5 MPx :D

Ani mi to nechyba, myslim, ze viacerym. iPhone je v tom super v com je, displej, operacny system a uzivatelia, ktory su s nim spokojny, nie je to urcene pre vsetkych uzivatelov, ale len pre urcitu skupinu.

Apple ani nebude vyrabat mobil aby sa pacil kazdemu, jemu staci cast obyvatelstva.
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!

Uživatelský avatar terry | ned dub 06, 2008 12:42 pm

Presne tak. Taky si myslim, ze nechce Apple, aby mel iphone kazdy "tupec", ktery s nim neumi zachazet ;) Fotak 2mpx sice neni buhvijaky, ale kdyz neco potrebujete, tak to staci..

fajnman | ned dub 06, 2008 2:04 pm

no kvalita dig. fot. v mobilech neni zas tak dobra, takze fotak bych osidil, 3G je mi zbytecne, kdyz u nas neni pokryti ani edge. jedine co bych pridal je gps, to mne fakt mrzi, ze tam neni, kvuli vynikajicimu velkemu displeji a rychlosti telefonu, grafi. akceleratoru je to obrovksa skoda!

Uživatelský avatar tvosi | ned dub 06, 2008 2:37 pm

noja bych bral gps a radio....cas od casu proste to radio pustim a docela mi chybi...
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009
Moderator fóra
Moderator fóra

fajnman | ned dub 06, 2008 2:39 pm

JJ, na radio jsem zapomnel. :-) Ted ale nevim kolik iPodu ho ma, ja o zadnem zatim nevim.

ilijusin | ned dub 06, 2008 2:47 pm

ani jeden iPod ho nikdy nemel, jenom s prislusenstvim

Uživatelský avatar terry | ned dub 06, 2008 2:59 pm

Myslim si, ze radio nedava Apple schvalne ;) Nwm proc, ale i me by se zdalo radio v iphonu takove divne ;)

pe.kova | ned dub 06, 2008 4:53 pm

Tak a teď tu mám docela šokující zprávu Walt Mossberg, mluvil v jedné konferenci o internetu a asi nechtěně ohlásil že 3G iPhone by měl být do šedesáti dnů !! Pořád nevěříte??? Tak si pusťte tohle video a v čase 6:53 to uslyšíte na vlastní uši!

ilijusin | ned dub 06, 2008 5:04 pm

tak to se hezky prokec :D

haluza | ned dub 06, 2008 5:06 pm

jojo, koukal jsem na to už včera :wink: přišlo mi jako by to řekl tak mimochodem, že vlastně o nic nejde, no co, bude 3G, to je toho :lol:

Uživatelský avatar terry | ned dub 06, 2008 5:06 pm

Prave, ze v tyhle pasazi mu uplne nerozumim, ale rika tam neco jako: ".. broadband on the cell phone network is limited ?and? i am not talking about the fact, that iphone isn´t 3G, it will be 3G in 60 days"

hannawald | ned dub 06, 2008 6:28 pm

tak vzhledem k tomu, ze se spekuluje o predstaveni iphonu v cervnu,tak by to cca vychazelo,ne? treba tim myslel pouze termin predstaveni, nikoliv realnou dostupnost na trhu (nekde jsem cetl zari)

PS: s tim fotakem evidentne nejsme na stejny vlne, ale nerozumim tomu argumentu, proc by poradnej fotak udelal z iphonu "masovou hracku pro vsechny blbce", zatimco 2MPix a 3G je "tak akorat".. Asi jsem blbec, ale ja si naopak myslim, ze kdyz uz to ma fotak, tak at poradnej, stejne jako je tomu u ostatnich funkci iphonu. A takova Nokia N82 je nazorna ukazka toho, ze i v mobilu muze byt poradnej fotak (nemluvim tu o zadny kvalite zrcadlovky, ale na fotky od more uz to proste bohate staci, a to i za neidealnich svetelnych podminek)

Cheetah007 | ned dub 06, 2008 8:11 pm

ilijusin píše:tak to se hezky prokec :D

Mozna bude ale co MY? kdyz se tu ani po takove dobe neprodava oficialne ten stavajici......snad koncem kvetna TM ci VF....kdo vi.

Pantani | ned dub 06, 2008 9:00 pm

hannawald píše:...ze kdyz uz to ma fotak, tak at poradnej, stejne jako je tomu u ostatnich funkci iphonu. ...

Ne, mýlíš se, ani ostatní funkce iPhonu totiž nejsou udělaný pořádně! Má to prostě taky svoje chyby, jako všechno, iPhone je o něčem jiném, není to honba na funkcemi a megapixely - to už sem někdo psal. Důkazem budiž to, že už na začátku před rokem měl jen 2 Mpix foťák a už tenkrát mohl mít určitě víc. Jobs se na to vykašle a jestli to vylepší tak max na 3 Mpix a i to bych se divil a nikdy to nebude mít žádný rádio, nikdy to nebude mít infrák, USB mass storage apod.
Pište vaše požadavky ohledně iOS na iPhone feedback popř. iPad feedback a k iCloud na iCloud feedback, jinak si tu nestěžujte že to něco neumí
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

hannawald | ned dub 06, 2008 9:39 pm

mouchy samozrejme ma (Bluetooth atd), ale HW teda hodnotim na jednicku (kvalita displeje a dotykove vrstvy, pouzitych konstrukcnich materialu, procesor, pamet, wifi, kvalita zvukoveho vystupu...), akorat ten fotak nic moc. Nerikam, ze bez toho neumim byt, ale jestli se nova verze bude lisit jen v 3G a GPS, mozna oled display, tak aspon pro me neni duvod si ji porizovat. Fotak by ten duvod byl - digital totiz nevlastnim, vim, ze bych ho s sebou netahal. Proto bych sfoukl 1 nakupem 2 mouchy jednou ranou.

Pantani | pon dub 07, 2008 10:40 am

a někde se psalo (už fakt nevím kde), že by měli přidávat do bluetooth A2DP, takže ještě tak tohle co mě teďka napadá, o čem se mluvilo...
Pište vaše požadavky ohledně iOS na iPhone feedback popř. iPad feedback a k iCloud na iCloud feedback, jinak si tu nestěžujte že to něco neumí
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

hakic | úte dub 08, 2008 9:15 pm

I na ziphone.org je zmínka o 3G. Jen u nás je to temeř nepoužitelné, jsem rád za to co to všechno umí už ted.

shadecz | stř dub 09, 2008 10:45 am

dost zvazuju, ze si iphone poridim...jen je skoda ze do 3g verze nevydrzim :lol: ..... a jen takova poznamka bokem, jak tu ctu, ze bude dalsi iphone a tady jeste neni ani prvni atd.....tak na podzim bude apple oficialne v CR cili...ale to je pro me taky daleko, protoze me doslova iphone ocaroval. :lol:

Uživatelský avatar sasaj | stř dub 09, 2008 3:52 pm

3G??? na co ??! jeden pan co hodne cestuje mi rikal ze 3G mu funguje jenom nekde v Praze a to jeste takovim zpusobem ze kdyz to zaple tak mu chodej SMS po treba 4hodinach a hovory vsechny nejdou a pry ze v i v Brne a Olomouci je magorina na to najit singnal a vemte si kolik lidi tohle ted to 3G ma a kolik to zapina ja osobne nebudu 8GB iPhone menit jen kvuly tomu abych mel 32 GB a 3G (ktere nikdy nepouziju tak 4 roky minimalne) (pokud se neodstehuju do USA :f ) muj nazor na lidi co si to budete menit "jste magori" ale kdyz potrebujete nutne 32 GB A 3G abyjste byli "IN" tak np :) hf
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

ilijusin | stř dub 09, 2008 3:57 pm

nevim kdo z vas vi jak bude novy iPhone vypadat????!!! Vsichni ste si uplne jisti ze jedina novinka bude 3G a tim to konci? Jste v tom nejutajenejsim sektoru Applu? Nerek bych, nikdo nevi na jisto jestli nejaky novy iPhone bude a natoz co noveho prinese. A jinak kdyz uz sme u 3G tak Praha ma slusny pokryti, na N70 sem mel dost casto ukazano ze je k dispozici a asi tak 15x v zivote sem pouzil i videohovor

veslik | stř dub 09, 2008 4:25 pm

To Sasaj: Proč myslíš že budou iPhone měnit jen kvuli 3G a 32GB? Co třeba kvuli GPS atd. Já osobně měnit budu ale nevím jestli na novy iPhone nebo na N95. Uvidim co přinese :wink:
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

pe.kova | stř dub 09, 2008 4:56 pm

ilijusin píše:nevim kdo z vas vi jak bude novy iPhone vypadat????!!!

illjusin: už se něco ví, něco víc :wink:

Obrázek

Nevíte co to je????

To je zdrojový kód nové beta verze firmware 2.0 s označením 5A240d, jenž si všiml Zibri - známý ziphonem

To označené místo,je ?SGOLD3?, to je chipset, který podporuje 3G sítě. V současných iPhonech je chipset S-GOLD2. Známý je také S-GOLD3H, který podporuje rychlost 7.2Mbps HSDPA s podporou videa a nástroji na přehrávání médiií. Dále podporuje větší rozlišení fotoaparátu (5 megapixelů), 2x rychlejší MMC / SD rozhrání a podporu DVB-H. Tohle všechno však v 3G iPhonu nemusí být. Rychlost procesoru má být stejná jako u stávajícího iPhone.

ilijusin | stř dub 09, 2008 6:05 pm

no jo ale stale to je pouhe polemizovani...

to nam jen rika jaky pravdepodobne bude mit novy iphone potencial, ale kdo vi ceho vseho Apple vyuzije? To 3G je vice nez pravdepodobne, ale muze to byt take jedina novinka nebo jedna z 10 novinek. Rikam to proto abyste neodsuzovali a nerikali ze je blbost kupovat si novy iPhone kdyz prinese jen 3G, ale kdo vlaste vi co opravu prinese?

veslik | stř dub 09, 2008 6:16 pm

Tak to je snad 100% jasný že bude mít podporu 3G. Ale jde oto co přinese nového dál. Apple není snad tak blbej aby dal jenom jedno vylepšení (3G).
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
Další

Zpět na Archiv