Nový iPhone prý bude úplně jiný než ten současný

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

ilijusin | pon dub 21, 2008 1:09 pm

Nový iPhone prý bude úplně jiný než ten současný

clanek

no abych rek pravdu tak ja bych novy vzhled uvital, ale sem si jisty ze se Apple nesnizi na takovou uroven aby udelal tel s vysuvnou QWERTY, bude se urcite snazit vyuzit multi-touch jeste vic
Naposledy upravil ilijusin dne pon dub 21, 2008 8:03 pm, celkově upraveno 1

ava | pon dub 21, 2008 1:22 pm

Re: Nový iPhone prý bude úplně jiný než ten současný. Ten se úda

Mě se tenhle docela líbí, co by jsi na něm měnil?
Iphone 16G 1.1.4, po delší době 3.2.3 a šilhám po Iphone 4' , iPad 2 stále IPhone 1 a 4S, New iPhone 5S,
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Zedjunior | pon dub 21, 2008 1:26 pm

Vysouvací klávesnice se mi nezdá, aby to vypadalo jako ošklivka HTC Tyntn, fuj. A že by se špatně prodával se mi také nezdá, na šedém trhu je jich opravdu hojně :mrgreen:.

Snowkill | pon dub 21, 2008 1:42 pm

no nvm treba me dost zarazi ta cena v evropa a nebo pres ten pausal ale to je taky na houby.a 3g je taky na dvě věci. Stejně se to musí platit tak jako tak ja si ted valim na phonu a jde to skvěle přes Wi-Fi .praha a brno jsou dobře pokrytí takze zbytecny. Tohle je nej fon a ještě ted to nechapu jak to někdo mohlo vytvorit.Daleko víc me stve absence bluetoh kdyz kamaradovi nic nemůžu ani on me poslat

Uživatelský avatar alexxx | pon dub 21, 2008 2:04 pm

Přesně od novýho iP bych očekával:
1. BT - neomezené využití
2. Lepší spolupráce s ostatními telefony - tzn. posílání souborů např.
3. HSPDA - zatím nevyužitelené, ale v budoucnu snad jo
4. Ještě větší přední display - že by vyplňoval celou přední část
5. ještě lepší odolnost proti škrábancům - hlavně zadní část
6. integrovanou GPS
7. větší otevřenost operačního systému
8. Možnost psát SMS i naležato
9. Už standartně bez těch nesmyslných omezení... např.: video, mms...

body 1,2,7,8 a 9 by šly řešit novým FW. Ostatní HW věci jsou jen drobnosti... jinak mě snad nenapadá co zlepšovat?
1.1.1 OOB> 1.0.2>1.1.1>1.1.2>1.1.3>1.1.4>1.1.2 modem 04.04.05_G a bootloader 3.9
iBrickr, AnySim, PACAY, Carneval, iJailbreak, Ziphone... no vyzkoušel jsem prostě skoro všechny možnosti odblokování...
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

ilijusin | pon dub 21, 2008 2:42 pm

ja bych chtel nejaky novy jeste vice neuveritelny design, takovy iPhone Air

a pak nejake zuzo funkce a vychytavky co zadny jiny tel neumi

Boog | pon dub 21, 2008 3:12 pm

posledni dobou mi prijde, ze na Idnes v sekci Mobil pisi same chujoviny. Dokaze me rozesmat jak clanek samotny, tak i reakci zatvrzelych uzivatelu Nokii proti iphonum :)

pochybuji, ze by iphone prisel s revolucnim novym designem, bylo by neekonomicke vyhodit z okna dobry design soucasneho iphone, mozna se zmeni ta zada, pripadne nejaka uprava proti poskrabani, ale imho zustane design stejny. Cesta iphone je v software.
Mrknete jak dlouho byly ipody stejneho designu nez ted z nudli udelali ctverce :)
iWoz.cz - Apple svět v základech
iPhone4 16Gb
iPod nano 3rd gen. 8GB blue
iPod Classic 160 GB Black
iPad 2 64 GB wifi only
MacBook Pro (unibody) 2,53 GHz 15,4", Mountain Lion 10. 8.
MacBook Pro retina 15", 2,3 GHZ, 16 GB ram, 512 GB SSD (na ceste)
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

fajnman | pon dub 21, 2008 3:37 pm

taky bych pochyboval, s novym iPhonem prisli hodne pozde a pochybuji, ze by to za takovou kratkou dobu stihli. by ho museli cely prekopat a to jeste vytvari novy firmware...

zatim blbosti na mobil.idnes, chtelo by to neco konkretniho, nejaky dukaz. :-)

Julek | pon dub 21, 2008 3:55 pm

musela by to být opravdu pecka abych svého starocha vyměnil 8)

Jinak klobouk dolů jak si Apple dokáže hlídat své obchodní tajemství.. Nokie a ostatní výrobci mobilů vypouštějí zaručené fotomontáže aby byl jejich nový model lépe prodejný, Apple tohle opravdu nemá zapotřebí ..

.

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

Uživatelský avatar tvosi | pon dub 21, 2008 6:28 pm

cokoliv co se tyce telefonu spolecnosti Apple je velmi zadane a fanousci tomu udelaj mnohem vetsi reklamu nez kdyby vypustili nejake fotky, takhle je net plnej kecu o podobe noveho iphone

nakonec jedina zmena bude ta, ze telefon bude pracovat s 3G siti, tot vse ;-)
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009
Moderator fóra
Moderator fóra

Boog | pon dub 21, 2008 7:19 pm

bylo by to logicke a Jobsovi podobne :) ten chlap je marketingovy genius, proda cloveku jalovou kravu :) fakt by to byla sranda, kdyby novy iphone mel 32GB a 3G a nicim jinym by se nelisil krom firmware, ktery si muzeme nahrat take. Jo, jeste cenou, o 50% vic nez 8Gb a 16GB iphone :-D
iPhone4 16Gb
iPad 2 64 GB wifi only
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar headlong | pon dub 21, 2008 7:22 pm

OT:
Nový iPhone prý bude úplně jiný než ten současný. Ten se úda

... skvělý nadpis :D
Obrázek
Mám iPhone 8. V rodině ještě další tři iPhone :-)
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Uživatelský avatar terry | pon dub 21, 2008 7:59 pm

ot: Taky sem to moc nepochopil :D - ale staci si precist ten clanek ;)
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD
Starý pes fóra :)

ilijusin | pon dub 21, 2008 8:03 pm

Re: Nový iPhone prý bude úplně jiný než ten současný

to sem tam nedal ja :D to musel byt nejaky mod

Uživatelský avatar alexxx | pon dub 21, 2008 8:11 pm

No nevím jestli mod. pokud vím tak i zde se jako všude jinde modi k úpravám hlásí.
1.1.1 OOB> 1.0.2>1.1.1>1.1.2>1.1.3>1.1.4>1.1.2 modem 04.04.05_G a bootloader 3.9
iBrickr, AnySim, PACAY, Carneval, iJailbreak, Ziphone... no vyzkoušel jsem prostě skoro všechny možnosti odblokování...
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar caesar | pon dub 21, 2008 8:20 pm

Apple nedela drasticke zmeny v designu. Ani u pocitacu (vemte si, jak dlouho uz je MacBook Pro takovy, jako je ted). To same iPody. Upravy jsou vzdy minimalni, kosmeticke. Jen jednou za cas jsou opravdu zasadni, ovsem vetsinou jde o rozsireni portfolia (Air), iPod Touch...., nebo v pripade opravdu zasadni zmeny-rozsireni stavajiciho modelu (PowerBook - MacBook - tedy prechod na Intel). Nebo pri opravdu dlouhe dobe "stagnace designu", jako tomu bude zrejme u MacBooku tento rok. Nekde jsem cetl, ze zivotnost designu je max. 1 rok, pak je nutna zmena...Ovsem u Apple je to jinak, coz je prave to genialni - nadcasove.
Tudiz muj nazor je, ze xicht iPhonu se nezmeni nijak zasadne. Rozhodne ne jeho koncepce (vysouvaci klavesnice, Vcko a podobny nesmysly).
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar alexxx | pon dub 21, 2008 8:27 pm

No přijde mi to ale docela škoda že je apple takhle "kontroverzní" desing jeho výrobků se mi líbí ale možná by to chtělo častější změnu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar caesar | pon dub 21, 2008 8:31 pm

no naopak. Jen co nejmene menit. Ono, uzivatele Apple jsou IMHO trochu konzervativnejsi, co se designu tyce a dost dlouho trva, nez neco prijmou (novy iMac). Toho je si Apple vedom.
Naopak PC uzivatele to neresi a kdyz se zmeni case jednou za kvartal, je to jen dobre. Jo a cim vic bude vypadat jak kosmicka lod, tim lepe :)
Senior uživatel
Senior uživatel

Sven | pon dub 21, 2008 9:12 pm

O tom, ako bude vyzerat novy iPhone, koluju len dohady. Jedinu konkretnu vetu som cital z istej konferencie pri prilezitosti uvedenia sucasneho iPhone v Europe (cize uz davnejsie), kde Jobs povedal, ze ak by mal iPhone podporovat 3G, musel by byt hrubsi kvoli silnejsej (a teda aj vacsej) baterii. Kedze trend je skor ten, ze pristroje sa stensuju, budem povazovat za uspech, ked bude iPhone 2 aspon tak tenky, ako je ten sucasny.
Firmu Apple spoznavam len vdaka iPhone. Ale ich filozofia je mi viac menej jasna a je skoro rovnaka, ako inde - optimalizovat naklady a co najviac zarobit. Z toho vyplyva aj podobnost pristrojov jednotlivych generacii. Je ovela menej nakladne urobit malu zmenu dizajnu, pretoze s tym su spojene ovela mensie naklady na modifikaciu nastrojov a foriem u vyrobcu vo fabrike. Tipujem, ze u iPhone to nebude inak. Opat vsak len dohady :?
iPad 2 32GB 3G white
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Eten Cross | stř dub 23, 2008 8:12 am

ilijusin píše:ja bych chtel nejaky novy jeste vice neuveritelny design, takovy iPhone Air

a pak nejake zuzo funkce a vychytavky co zadny jiny tel neumi

...a ešte OLED "jabko" na zadnej strane s nastaviteľnou farbou svietenia :) A budem úplne spokojný :mrgreen:

Zedjunior | stř dub 23, 2008 10:49 am

ukradneš ženským zrcátko neblbni :mrgreen:

wanysekcz | stř dub 23, 2008 2:54 pm

Jo to svítící nakousnutý jablíčko by bylo mooc vychataná věcička 8)

Zedjunior | stř dub 23, 2008 3:04 pm

Má cenu čekat na ten nový, když 3G nepoužívám, GPS taktéž a OLED displej není pro mě nic podstatného? :roll:

watterman | stř dub 23, 2008 4:02 pm

Jsi si jistý, že iPhone "2" bude disponovat pouze těmito novými funkcemi? Podle článku co jsem nedávno četl (včera), těch verzí iPhone bude více a mezi nimi jedna např s HW QWERTY klávesnicí atd.. Jestli bude zájem zkusím tu zprávu v RSS vyhledat

Zedjunior | stř dub 23, 2008 4:05 pm

Díky, četl jsem. QWERTY klávesnicí by se Apple asi trochu snížil pod svojí úroveň, moc tomu nevěřím.. a kdyby to tak bylo tak určitě iPhone bez hw klávesnice.

Uživatelský avatar terry | stř dub 23, 2008 7:46 pm

Presne tak. Taky moc neverim, ze by Apple upustil od "atraktivniho" a sobe vlastniho dotykoveho ovladani - vcetne klavesnice a zbytecne by pridaval hw klavesnici. Budto by s tim zmensil displej a nebo zvetsil celkovou velikost.

daneczech | stř dub 23, 2008 8:49 pm

prosíííím jenom ne OLED displej... :?
jak je to vůbec s ním? ví se jistě, že tam bude? doufám že ne!!

Uživatelský avatar terry | stř dub 23, 2008 9:00 pm

Nic se nevi jiste ;) A o zmene displeje se ztm temer vubec nemluvilo. Kazdopadne proc ho neches?

Zedjunior | stř dub 23, 2008 9:09 pm

Typoval bych OLED displej, možná větší rozlišení displeje, GPS, podpora 3G a mnohem větší kapacita :wink:

daneczech | stř dub 23, 2008 9:13 pm

OLED teda neznam z osobni zkusenosti ale mluvi se o nem ze ma spatnou zivotnost, rika se, ze ma celkovou zivotonost kolem 2 let, ale tak po pul roce je modra dost nevyrazna a takhle to pokracuje i s ostatnima barvama...

doufam ze nekecam uplny blbosti :wink:

pokud se mýlím tak mě kdyžtak opravte (doufám, že se mýlím xD) :roll:

daneczech | stř dub 23, 2008 9:21 pm

mno tak uz to bude asi s OLEDama lepsi:

Nevýhodou displeje na bázi OLED je životnost, která u prvních prototypů dosahovala kolem 5000 hodin, ale dnes je to již 14 000 hodin, což odpovídá asi 584 dnům, kdy je televize spuštěná nepřetržitě. Pokud vezmeme v úvahu, že TV budeme pouštět v průměru 7-8 hodin denně, tak se dostaneme na životnost kolem 3 let, což není mnoho. Pravdou ovšem zůstává, že doby životnosti se liší barva od barvy. Buňky s červenou a zelenou mají životnost až 230 000 hodin, ale problém je v modré, kde je potřeba zapracovat na životnosti ? v praxi to vypadá tak, že modré buňky mají nižší životnost než červené a zelené, což se ve výsledku projeví na posunu barevného spektra ? postupem času přestávají modré pixely svítit tak intenzivně, jak by měly a zbylé barvy ji prostě ?přesvítí?.
Další nevýhodu je cena, kdy si za jeden OLED televizor o uhlopříčce kolme 30 palců můžete koupit 5 kvalitních LCD nebo plazmový televizí s HD rozlišením. Vzpomeňme si ovšem na cenu plazmových panelů na začátku jejich éry, kdy stála televize co nová Škoda Fábia. Poslední nevýhodou je náchylnost na poškození vodou, což ovšem závisí na substrátu a nasazení v terénu.

http://hwmag.extrahardware.cz/clanek/hardware/oled-displeje-budoucnosti?kapitola=3

Zedjunior | stř dub 23, 2008 9:29 pm

Tak je to jasný, musím si iPhone pořídit co nejdříve :mrgreen: To OLED je svinstvo 8)

Uživatelský avatar headlong | stř dub 23, 2008 10:54 pm

Ono bude trošku rozdíl mezi OLED televizí 42" a OLED displayem. Display bude IMHO naopak super, je nenáročný na baterku, na slunci velmi dobře čitelný, barvy přirozenější atd.
Obrázek
Mám iPhone 8. V rodině ještě další tři iPhone :-)
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Boog | čtv dub 24, 2008 9:05 am

hrm, imho - pýthie názor :)

Iphone 2 přijde na konci června společně s oficiálním SDK a firmware 2.0 nebo 1.2). Prodávat se bude současná verze 16 GB a nová verze 3G 16 GB. Nicméně, první várka těchto nových přístrojů pujde do US a pokud Apple stihne dohodnout tak Japan. V 3G bude nový design zad, nový firmware, podpora 3G (kterou stejně nevyužijeme v ČR, u mého T-mobile jsem v pytli - neumí 3G a u Vodafone taky) možná vylepšený foťák a příprava na GPS, které bude do konce roku uvedeno jako doplňkové externí zařízení.

Nastane druhá nákupní horečka, která rychle opadne a prodeje 3G budou stejně velké jako prodeje 16 GB, které nyní má apple na skladech, aby je uváděl jako levnější alternativu k 3G přístroji.

Iphone v České republice jaro 2009, T-mobile nebo O2, v případě T-mobile brandovaný s fialovým tlačítkem Home. Cena 16 GB 12 000,- Kč, cena 3G 16 GB 18 000,- Kč, samozřejmě obojí s paušálem 500 - 1000 měsíčně, omezená data, sms navíc, volání za zvýhodněné ceny.

iTunes CZ prozatím nebude existovat, vymyslí se mutant skrze T-zones a iTunes německých zemí. Platba v euro.

iPhone vstupuje na čínský trh, posiluje v japonsku a míří na Indii, opět nedostatek přístrojů, jelikož země s největším potencionálním trhem dostávají přednost.

:))))
Naposledy upravil Boog dne čtv dub 24, 2008 6:10 pm, celkově upraveno 1
iPhone4 16Gb
iPad 2 64 GB wifi only
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Julek | čtv dub 24, 2008 9:19 am

viz můj příspěvek někde zde na fóru.. dementní t-mobile udělá růžové iphony.. hnus..

.

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

daneczech | čtv dub 24, 2008 2:30 pm

Sakra a jak to bude s 32 GB verzí, ja čekam na 3G iPhone hlavně kvůli 32 GB paměti. chjo

Uživatelský avatar caesar | čtv dub 24, 2008 5:12 pm

no nevim... 32GB....Mam 8, cpu tam vsechno mozny a jsem na pulce.
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar terry | čtv dub 24, 2008 5:18 pm

Nic jeste neni jiste ;) Takze muzes jen doufat, ze vetsi kapacita bude.

Boog | čtv dub 24, 2008 6:09 pm

no proc by hned nabizeli 32 GB, kdyz muzou nabidnout iphone 3G s 16 GB a nekdy v lednu 2009 nabidnout 3G 32 GB. Nicmene, otazka zni, proc tolik pameti? uz ted mam 16 GB a musel bych tahat prilohy mailu jak blazen, mit tam milion her a misto na ipodu poslouchat hudbu na iphone (rychlejsi vybijeni baterie...),abych to nejak zaplnil. Kde jsou ty doby, kdy jsem mel pda s pametovou kartou 1 GB a rikal si jak mam moc pameti, pak jsem na to nahral mapy a uz to slo dolu :)))

Kdesi jsem cetl hezkou umeru, ze Apple udrzuje umeru iphone s ipod touch. Ipod touch ma vzdy dvojnasobnou pamet nez iphone, aby ho lide kupovali hlavne kuli pameti. Takze, dle teto definice, jak bude ipod touch 64 GB, tak Apple prijde s iphone 3G 32 GB :)
iPhone4 16Gb
iPad 2 64 GB wifi only
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

fajnman | čtv dub 24, 2008 6:13 pm

vice kapacity otvira vetsi moznosti a clovek se nemusi omezovat!

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
Další

Zpět na Archiv