rikam ze se mi refreshnuli zdroje, pac sem pridal tenhle do zdroju a newim jestli to bylo timhle nebo jinym kterej tam mam....proste mam novej installer verze 3.1, muzu poslat i screen
iPhone 2G 8GB iPhone 7 128GB Jet Black iPad Mini with Retina 32GB Silver Macbook Pro 13" mid-2009
TAk to bude pecka, jestli to s tim vyhledavanim fakt vyjde, .... , nekdy koukam z nudy na televizi nez dojedu na pismeno Z v instaleru...
Edit: No jsem byl trochu pomalejsi,ale ted mi doslo, ze uz je to vlastne k dispozici, jen nemohu porat najit odkaz, nebo source, nebo link na stazeni...
Edit 2 : jeee, uz mi to taky frci... paradicka...
Naposledy upravil schmiedy dne pon kvě 05, 2008 7:12 pm, celkově upraveno 2
Tak už vím čím to bylo.. Používám drsneho agregator a tam se zdroje updatují jenom v některý čas několikrát za den a tak jsem jej tam updatoval ručně a už to tam je
No vzhledem k tomu, že to mají rodělené na záložky "1,4,A,B,...", tak jsem čekal že se bude mezi těmito "záložkami" pohybovat pomocí těch záložek naboku... Takhle tio strácí smysl... jediná novinky je tedy vyhledávání a Local Packages
To vyhledávání je dobrý, ale chtělo by to doladit. Refresh je super cca poloviční time co byl. Jinak vyhledávání je lepší než rolování prstem, když na Vás někdo koukal zezadu a nevěděl co děláte
Iphone 16G 1.1.4, po delší době 3.2.3 a šilhám po Iphone 4' , iPad 2 stále IPhone 1 a 4S, New iPhone 5S,