Doufám chlapi, že si to tam užíváte. Já se tady peču v podělanym Grenoblu, čumím na Alpy, který mě vůbec nezajímaj. Ještě, že tu jsme s kolegou, se kterým je legrace, jinak bych se tady z toho (víte co). A tak jsem se těšil, že na tento sraz přijdu. Tak se tam držte .....
julku tys me zchromil ruku nejak me preskakuje malicek z tveho stisku:) ja jednoho clovicka ze srazu vytahl na vecu k hradu a meli jsme ji zadara, nam nam
me fotecky postnu zitra ted akorat cestuji smer melnik
jinak to bylo moc fajn ale ty co slibili a nedorazili bych grr
Ano, dekuji tem, co odesli, jinak bych to krasne pouzdro tezko vyhral ;) .. Dokonce se musely listky hodit do osatky jeste jednou, vyher bylo vice nez lidi :D .. Do kolika jste to jeste pak tahli? Ja musel zbabele prchnout drive, holt Vary jsou desny a pokud si chce clovek doprat trochu relaxu a pivka, musi v osm odjizdet z Florence ..
Diky za ten obrazek, konecne vim kdo me zasvecoval do taju wii :).. Timto a jmenem meho potomka j.v. dekuji, najisto bude mit kluk ted nekdy velkou radost!
Tedka totiz premyslim, jestli koupit Macbook. Az bude v CR iphone, tak ten chci koupit tez Ale premyslim, ze na hrani bych si mohl poridit wii (ale to me napadlo az dnes) - hlavne nevim, jestli to je vubec dobry