Narozen 1. července? To je krásný datum! Přeju Ti všechno nejlepší, přestože ke mě moc sympatie nechováš, co sem si všiml Seš fajn, tak snad ti vydrží trpělivost s nováčkama a tak dále, prostě se nikdy nevzdávej! Ještě jednou vše nej...
Ačkoliv tě, Julku neznám, skláním se před tebou i tvými schopnostmi a upřímně ti gratuluji. Je to už mnoho let, co mi bylo jako tobě, Julku (odpusť mi to tykání, ale jsi ve věku, který je ještě o něco nižší než věk mých dvou dcer a o něco vyšší nežli je dvojnásobek věku mé vnučky) - přeji ti hodně zdraví a úspěchů a věz, že vím, o čem mluvím.
Tak za mě taky vše nej a málo spamerů na forum. To nebyla žádná blondýnka s trojkama kozama ja myslím že by to taky všichni pochopily a dalo by se na to koukat
Naposledy upravil JirKrato dne úte črc 01, 2008 6:32 pm, celkově upraveno 1
I já se přidám - ještě to stihám:-) Vše nejlepší k 33 narozeninám!! Ať je přání alepoň trochu o iphonu ( jsme tu na iphone.cz, že) tak ti přeju ať se dnes při oslavování moc neožereš a iphona někde nenecháš:-) Ještě jednou vše nejlepší!!
P.S. Docela luck zaregistrovat se na tvé narozky:)
...ja som to sice nestihol ... SR je moc vychodne takze dodatocne vsetko NAJ a nech su zdravie, stastie a dobri ludia stale pri Tebe. Pekny pozdrav zo Slovenska posiela DalCo