Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

tak nejak se mi zda ze uz to je tradice:D...

prebarvit prostredi z modry na stribrnou 

Rád by som uvítal 13 Air s high resolution, najmä po tom, ako bolo už vyššie spomínané, ako Asus Prime, to je dokonalosť, až na ten systém.

jirka2908 píše:Myslíte, že z iOS 6 budeme moci vyčíst nějakou novinku v iPhone 6 ?

iPhone 5 16GB White [iOS 6] [CZ]

eRiper píše:Ten slovník bych bral, určitě ho využiju, stejně jako slovník v iBooks.
smoldik píše:No, vypada to dosti verohodne. Zatim to vsak bude velmi early beta verze, spousta toho muze jeste pribyt. Kazdopadne se zadna revoluce nekona a lepsi je vzdy neocekavat zazraky, pak jsou akorat vsichni zklamani.![]()
Nejdriv jsem myslel, ze mi 3GS vydrzi jeste jeden rok, poslednich par dni jsem uvazoval, ze upgradnu na novy iPhone, ale po shlednuti se opet vracim k tomu, ze asi zustane u 3GS. Stejne ted delam vse na iPadu

88MaTo88 píše:eRiper píše:Ten slovník bych bral, určitě ho využiju, stejně jako slovník v iBooks.
Ludia ved pisem vyssie, ze ten slivnik uz existuje v iOS, ponuka anglicke definicie, ci je to pridavne, podstatne meno.. Ako klasicky vykladovy slovnik
iBooks a slovnik? Viete si to predstavit? To by sa instalacka iOS zvacsila o 5 GB kazdy jazyk 1 GB, sice mohli by to prepojit na translate.google.com to by sa dalo...

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé